Bildirim
PS3 SES SORUNU ACIL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Phat kasalar çok sesli çalışır bu normaldir ama kapanıyorsa bozulacağı anlamına geliyor cihazı mümkün olduğunca açık alanda kullanın veya fan programı yükleyin makineniz kırıksa böylece daha iyi soğutma okucaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cok tesekkurler kapanma vb hiç olmadı Allaha şükür de kırık değil ps kırık konsola karşıyım -
Arka fan tozlanmış olabilir elektrik süpürgesiyle tozunu çekebilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
direk arkadan mı çekeyim bide supurgenın gucu nasıl olsun -
Bak sana şu kadar söyleyeyim, o cihazı arkadaşına geri ver.
PS3'ler ısındığı zaman yüksek ses çıkarır. Benim PS3'üm de fat kasa. Önceki Slim kasa PS3'te çok fazla ses çıkarıyordu.
Ses çıkarmanın 2 sebebi var;
1. PS3 ısınıyor,
2. PS3 ölüyor.
PS3 ısındığı zaman fan devrini arttırır. Bu normal zaten. Tehlikeli olanlar ölmeden önce çıkarılan süpürge sesi.
Öldüğü zaman ise olay şu, PS3'ün işlemcinin pinleri eriyor, temassızlık yada pinler birbirine değiyor, bildiğin kopuyor. Soğutamıyor. Yani RLOD.
Cihazı geri ver. Yoksa sende patlar ve sorumluluğu sana atar. -
senınkının durumu nasıl ama bu cok temız herseyıne vb baktım sıfır almıslar onlarda sadece pes oynamıslar o kadarda zorlanmamıs acaba kirden olamazmı -
ben bırazda abarttım hanı 3. seviyede falan donuyo
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps store bir yanlışlık oldu
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 ısınıp kapanıyor
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- ps store kasım indirimleri
- the last of us part 3
- god of war xbox
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
- it takes two 2 çıkacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X