Şimdi Ara

Ps3 um oyun cd sini gormuyor. Yardim lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cellat87 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
13.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gunaydin, benim sorunum: crysis 2 oynarken sesi takildi ve makina tuslari fonksiyonunu kaybetti. Bende makinanin arkasindaki dugmeden kapattim. Sonra actim ve cd yi gormedigini fark ettim. Defalarca kez takip cikarttim ama olmadi. Sonra full format yaptim ve tekrar taktim cd yi. Bu sefer gordu tam sevindim derken, kurma esnasinda yuzde 7 de kaldi saatlerce ve yine ses takilmasi. Sonra cd yi cikatip tekrar taktim. Ve bu sefer hic gormuyor. Takiyorum sag ust kosedeki saat donup duruyor ve bir aksiyon yok. Acaba sorun nedir? Gozleri mi kaybettim? Kayip ettiysem caresi nedir ve kaca patlar?
    Bilgilendiriseniz sevinirim. ( makina siyah inci, yani 80 gb lik)
    Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enıac -- 17 Haziran 2011; 10:01:39 >

• öncelikle çok geçmiş olsun, anlattığınız şeyler blueray okuyucunun bozulduğunu işaret ediyor, çünkü o anlattıklarınıza birebir şahit oldum, kuzenimin 60gb modeli tam da aynı şekilde bozuldu biz oynarken. Lensin değişmesi gerekiyor 150tl civarı sanırım bu işlem. Ve birçok kişinin başına geliyor malesef. Cihazın serisi CECHEXXX şeklinde mi? İlk seri 80 mi 2. seri 80 mi onu anlamak için soruyorum. Çünkü 2. serilerde çift lens (blueray okumak için ayrı diğer cdleri okumak için ayrı) bulunurken ilk çıkanlarda tek lens var. Benim de 80gblık 2.seri çıkanlardan.
  • tesekkurler.
    Daha once bakmistim, 2 lensli. Bir kac yere sordum banada 150 tl dediler. Faka bunu nerede yaptirmam gerek. Herkes yapabilir mi?ps3 tamircileri filan, saglikli olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

tesekkurler.
    Daha once bakmistim, 2 lensli. Bir kac yere sordum banada 150 tl dediler. Faka bunu nerede yaptirmam gerek. Herkes yapabilir mi?ps3 tamircileri filan, saglikli olurmu acaba?
    Evet bu güven meselesi ciddi sorun. Yani benim bildiğim eğer istanbuldaysanız, hala duruyorsa kadıköyde atik elektronik vardı, karşıda Feza konsol vardı tamir yapan eski yer olarak.

http://www.fezakonsol.com/ isterseniz bir konuşun ben oraya en son oyun almaya 6-7 ay önce gitmiştim çok sayıda tamir edilmiş ve edilen konsol vardı ellerinde. Bunun dışında forumda tamir ettiren arkadaşlar varsa gittikleri yerleri yazarlarsa daha iyi olur bence.

birde şimdi aklıma geldi endem elektronik vardı sanırım en eski firma budur konsol konusunda, karşıdaydı yerleri.
    http://www.endem.net/

• Ama ben izmirdeyim ):
    bakicaz artik bir caresine
    tesekkurler. 150 tl den olduk yani. Gerci alali baya olmustu ama zamani gelmis demekki.
  • quote:

Ama ben izmirdeyim ):
    bakicaz artik bir caresine
    tesekkurler. 150 tl den olduk yani. Gerci alali baya olmustu ama zamani gelmis demekki.
    Ugur geçmiş olsun geçen gün benim cihaz da sarı ışıktan gitti, şimdi yol parası, cihazı bırak yarın gel al falan derken 160tl para kaybı + sıcakta otobüslerde ugraşcan, bir de sarı ışık verir yakında, yeni ps3 parası ödemiş olursun, bence çankaya KUR-YAP elektronikten Alpay abiye ver o cihazı, üzerine de biraz para ver, 320gb 2 yıl garantili slim al
  • Bilal kardesim sagol tesekkurler. Haklisin valla oyle daha iyi. Ama inan durumum yok. N zamandan beri makina bu sekil yatiyor zaten. Ama ole yapamam. Ewde diz ustu bilgisayarimda yandi acilmiyor ve teknik serwis parcasi yok dedi istanbuldada yokmus. Oda gitti. Yarin yeni alicam. 1300 tl de ole gitcek. Ps3 te alirsam dagilirim iyice. Tek care gozu degistirmek.
    150tl dediler bu fiyat uygunmudur? Ve nerde taktirayim bu lensi. Benim arkadas var ksk de onlar yapiyoruz dediler. Yapabilir mi bunu herkes kardesim???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilal kardesim sagol tesekkurler. Haklisin valla oyle daha iyi. Ama inan durumum yok. N zamandan beri makina bu sekil yatiyor zaten. Ama ole yapamam. Ewde diz ustu bilgisayarimda yandi acilmiyor ve teknik serwis parcasi yok dedi istanbuldada yokmus. Oda gitti. Yarin yeni alicam. 1300 tl de ole gitcek. Ps3 te alirsam dagilirim iyice. Tek care gozu degistirmek.
    150tl dediler bu fiyat uygunmudur? Ve nerde taktirayim bu lensi. Benim arkadas var ksk de onlar yapiyoruz dediler. Yapabilir mi bunu herkes kardesim???
    Valla bence internete girebilcek 650-750tl civarı bi normal laptop al, 2 yıl garantili 320gb slim zaten 750tl, eski ps3 ü de ver üstüne fiyat baya uygun olur ps3 ün izmir de en iyi tamir edildigi güvenilir yer çankaya KUR-YAP elektronik, Alpay abi var orda, çok dürüst, temiz bi insan, al bu da adresi ve tel. no;

http://www.kuryap.com/

• quote:

Bilal kardesim sagol tesekkurler. Haklisin valla oyle daha iyi. Ama inan durumum yok. N zamandan beri makina bu sekil yatiyor zaten. Ama ole yapamam. Ewde diz ustu bilgisayarimda yandi acilmiyor ve teknik serwis parcasi yok dedi istanbuldada yokmus. Oda gitti. Yarin yeni alicam. 1300 tl de ole gitcek. Ps3 te alirsam dagilirim iyice. Tek care gozu degistirmek.
    Geçmiş olsun dostum
  • Tesekkurler garnispos (;

tamam bilal kardesim bakim. Sagol (;
  • quote:

Eğer Sony garantili olsaydı birkaç hafta içersinde makinanın yenisiyle değişimi gerçekleşiyordu. Fakat sen yinede pazarlık et. Gözün 20-25 $ maliyeti var. Daha ucuza yaptırabilirsin.
  • Yapicaz artik bisiyler (;
    tesekkurler arkadaslar...
  • quote:

Yapicaz artik bisiyler (;
    tesekkurler arkadaslar...
    başka cd (dvd film oyun vs ) taktınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

başka cd (dvd film oyun vs ) taktınız mı

Alıntıları Göster
    sorun cd dede olabilir cd çatlamış olabilir başka bir oyun dene bence çalışırsa cd çatlamış
  • hemen gecmis olsun deyip kestirip atmayin,
    daha once benim de basima geldi boyle bir olay
    annem toz alirken dokunmatige dokunuyor cihaz calisiyor dogal olarak kapatmayi bilmedigi icin de arkasindan kapatiyor ve cihaz hic bir oyun diskini gormemeye basliyor.
    bu kadar kolay bir sekilde bd-rom bozulmamasi lazim diyerek bir dvd film taktim ve sorunsuz calisti
    sonrasinda oyun taktim yine calismadi ya Allah diyerek cihazi fabrika ayarlarina alarak sifirladim ve bingooo.

makineden vazgeçmeden bu yazdıklarımı bir deneyin derim.

not: full format ve fabrika ayarları aynı şey değillerdir, bu yüzden fabrika ayarlarına almadığınızı ve sadece harddiski formatladığınızı varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 17 Haziran 2011; 21:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

hemen gecmis olsun deyip kestirip atmayin,
    daha once benim de basima geldi boyle bir olay
    annem toz alirken dokunmatige dokunuyor cihaz calisiyor dogal olarak kapatmayi bilmedigi icin de arkasindan kapatiyor ve cihaz hic bir oyun diskini gormemeye basliyor.
    bu kadar kolay bir sekilde bd-rom bozulmamasi lazim diyerek bir dvd film taktim ve sorunsuz calisti
    sonrasinda oyun taktim yine calismadi ya Allah diyerek cihazi fabrika ayarlarina alarak sifirladim ve bingooo.

makineden vazgeçmeden bu yazdıklarımı bir deneyin derim.

not: full format ve fabrika ayarları aynı şey değillerdir, bu yüzden fabrika ayarlarına almadığınızı ve sadece harddiski formatladığınızı varsayıyorum.
    @NetX haklısın ama başına gelmeyen ne diebilirki

• Baska dvd taktim gormedi ama netx in dedigi gibi fabrika ayarlarini deniycem. O nasil oluyor arkadasim? Sistem ayarlarindan mi yapicam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enıac -- 18 Haziran 2011; 0:40:03 >
  • Sanirim System Settings altindaydi Restore Default Settings den yapacaksiniz.
    Yalniz makine sifirlanacagi icin psn bilgileri dahil hersey silinecek o yuzden yedekleriniz varsa alin.
    Dvd okusaydi bu islem kesin cozum olurdu ama isterseniz yine bir deneyin
  • Hocam simdi dvd taktim ve icindekileri izliyebildim gordu yani. Ama crysis2 yi taktimmi gormuyor saat donup duruyor, fabrika ayarlaini yaptim yine olmadi. Tek care baska oyun takicam onuda gormedimi 150 tl ):
  • quote:

Hocam simdi dvd taktim ve icindekileri izliyebildim gordu yani. Ama crysis2 yi taktimmi gormuyor saat donup duruyor, fabrika ayarlaini yaptim yine olmadi. Tek care baska oyun takicam onuda gormedimi 150 tl ):
    çift lensli okuyucularda çift lens vardır birisi blu ray birisi dvd içindir senin blu ray in bozulmuş dvd yi görmesi o yüzden çift lenslilerin tamiri tek lenslilere göre daha kolaydır ben istanbulda yaşıyorum aynı sorunu bende yaşadım 1,5-2 ay kadar önce ve bakırköyde khalkedon elektronik diye bir yer var oraya götürdüm makineyi gerçekten çok ilgililer 1 yıl da garanti veriyorlar 140tl ye yapyorlar makineyi yarım saati bulmuyor. Izmirde olduğunuzu gördüm Izmirde yer bilmiyorum bunu yapan ama yolunuz buraya düşerse diye anlatim dedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.