Şimdi Ara

Hiren's Boot ile Actigim Pc'de Harici Harddiski Goremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerdir bu problemle ugrasiyorum. Sistem cokmus durumda. D' de 20 gb lik resimlerim var. Onlara ulasabilmek için Hiren's Boot 15.2 sürümünü kullandım.
    Mini XP ile bilgisayar açılıyor fakat harici harddisk olsun - usb olsun taktıgım halde gozukmuyor.
    Cıldırmak üzereyim. BIOS'ta da gereken işlemleri yaptıgımı dusunuyorum. (Sata ayarını AHCI' den IDE yaptım, USB Disable falan yaptım yıne de gormedı. Tum kosulları denedım sanırım.)
    Onerisi olan yok mu lutfen en zoru gerceklestırdım bilgilerimi harici hdd ye atıcam ama pc gormuyor lutfen yardımcı olun.

• Yok mu yardımcı olabılecek kımse ????
  • cd den çalışan win 7 var. onla çalıştırınca ordan görebilirsin. yada sök hdd yi başka pcye bağla.
  • Hdd yi sökme gibi bi secenek en son care olur da, demek istedigin yani hirens bootun w7 kurdugunda gorebilecegim mi ?
  • http://7.enpedi.com/2011/04/windows-7-calsr-canl-live-cdusb.html?m=1

konunun sonunda win7 live cd var indir cd ye yazdir kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hata alıyorum sureklı canlı 7 cd sı yazılamıyo. arkadaslar ılgılenın lutfen
  • yardım plz
  • linux dagitimlarindan slax ile isini gorebilirsin. hatta kendisini cd ye yazmadan direkt USB uzerinden de boot edebilirsin. makine acildiktan sonra ayni USB flash diske veya baska bir usb diske dosyalarini kopyalayabilirsin. disklerin fat32 olarak formatlanmis olmasi gerekiyor bu arada

http://www.slax.org/en/download.php

ustteki linkten turkce olanini (zip olani) indirip bir klasore ac. daha sonra minimum 1 GB lik bir flash bellegi fat32 olarak formatla, zip dosyasinin icerisinde kurulum betik dosyasi olacak; onu calistirip adimlari izle. bu arada eski makinenin USB den acilmiyor ise iso indirip CD ye yazman gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 28 Kasım 2013; 1:21:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.