Bildirim
lutfen yardim xbox 360
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
senin ki benq mu?hangi tarih üretimli? -
hayir mayis 15 te almanyadan geliyor benq cikarsa diye soruyorum yardimci olursaniz cok sevinirim. -
daha dogrusu degistirebiliyorsa alcam 15 mayista gelcek degismiyorrsa artik turkiyeden daha cok para verip alcaz -
merak etme dostum sürücüyü değiştirirsin de kimden alabilirsin orasını bilemem yani ...
-
peki ne kadar tutar kardesim -
aslinda uygun bi ikinci el bulsam hic dvdrom sorununa girmeden alicam ama ikinci el fiyatlari neredeyse sifirla ayni -
www.endem.net -
dostum endemi bende biliyorum ama orada samsung dvdrom var mi yani takiyorlar mi acaba -
Xbox360 satan Çoğu elektronikçide yedek dvdrom bulunur arkadaşım istediğini takabilirsin. -
Arkadaşlar ana konu ile alakası yok belki ama ENDEM'den konu açılmış.Ben bir şey sorucaktım ENDEM'in oyunlarının (back-up) performansından memnunmusunuz?Birde ben internet sitelerine girdim neredeyse bütün regionların bütün oyunları var,adıda çok geçiyordu forumlarda bi gidip görelim dedik.Bakın kötülemek,karalamak için söylemiyorum,asla. Gittik abi iş hanında aradık bulamadık meğer en üst katta çok ufak bi dükkanmış.Neyse ama kötü olan bizi hayal kırıklığına uğratan şey elimize 25-26 adet oyun olan bir liste tutuşturdu bi arkadaş.Baktık hepsi PAL ve NTSC-U. Bizim makinalar NTSC-J malum piyasada en çok NTSC-J var oyunlar internetde görünenin 5/1'i biz hüsrana uğradık hiç bir oyun yoktu aradığımız.Sadece TABLE TENNİS vardı benim tesellim oyun REGİON FREE zaten dedik ondan 2 tane istiyoz.Adam yarım saat'e hazır olur dedi.Ama öncesi var telefonlabirini aradı oyun free olmasına rağmen bizim makinada çalışıp çalışmayacağını sordu
Karşısındaki adam %50 dedi dedim nasıl oluyo?Velhasıl kelam çektik döndük bizim yakaya eli boş bir şekilde.
Bakın daha en başta dediğim gibi kimseyi kötüleme amaçlı yazmadım,zaten hiç bir ürünlerini kullanmadım bi yorum yapamam.Oyunlarını kullanan arkadaşlar varsa yazabilirlerse sevinirim.Özellikle TABLE TENNİS'i NTSC-J makinasında oynayan varmı acaba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X