Şimdi Ara

Ps4 aniden kapaniyor lutfen yardim edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar selam ps4 ntsc cuh-1206 modeli alali 2 ay olucak ve dukkan garantili kahraman konsoldan almistim sorunum soyle oyun oynarken tak diye sanki elektrikler gitmis gibi kapaniyor tekrar actigimda mavi isik yanip sonuyor ve kapaniyor, veritabanini temizle diyerek actim konsolu fakat biraz once gene yaoti ayni sekil kapandi bu sefer acildi fakat sorunun kaynagi nedir yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

• Hocam emin olmamakla birlikte açaba voltaj problemi olabilir mi acaba başka prizde filan denediniz mi
  • kahramana verin onlar halleder
  • 1. Prizle alakalı olabilir
    2. İşlemci aşırı ısınıp reset yapabilir

3. Psu güç kaynağında problem olabilir

Sağlam bit prizde deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 9 Haziran 2016; 2:07:04 >
  • Kardeşim aynısı geçen ay bana oldu. Apartmanın girişindeki bizim daireye ait sigorta yanmıştı. Sende de aynı sorun olabilir. Sigortaları kontrol et. Yanmış olabilir. Elektirkçiyi çağırıp yeni sigorta taktırırsın.
  • Cok sagolun arkadaslar bugun baska bir prizde denicem ayrica evde gece lambasi voltaj dalgalanmasindan isigi acilip kisiliyor sanki oyle oluyor dalgalanmadan mi diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe810

Cok sagolun arkadaslar bugun baska bir prizde denicem ayrica evde gece lambasi voltaj dalgalanmasindan isigi acilip kisiliyor sanki oyle oluyor dalgalanmadan mi diye dusunuyorum
    PS4'de fan arkada, eğer arkada yeterince havalandırma yeri kalmazsa resetleme ve kendi kendine kapanma sorununu çok sık yapıyor

özellikle güç giriş kablosu PS4'ün tam arkasında ve PS4 bir raf içerisindeyse veya duvara çok yakınsa oyun oynadıkça ısınma artıyor ve fanında etkisiyle güç kablosu aşırı derecede ısınıyor

ısınan bakır kablonun akım taşıma kapasitesi düşer ve PS4 bir süre sonra bir sorun olduğunu anlıyor ve resetleniyor ya da kapanıyor

PS4'ünüzü mümkünse rafa değil her tarafı boşta kalacak şekilde bir yere koyun ve arkası ile duvar arasında en az 15 cm mesafe olmasına dikkat edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDİM LAPTOP AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok sagolun hocam bi deneyecegim rafta degil masanin ustunde fakat arkasi 7-10 cm arasi bir mesafe var iyice acip deneyecegim
  • quote:

Cok sagolun hocam bi deneyecegim rafta degil masanin ustunde fakat arkasi 7-10 cm arasi bir mesafe var iyice acip deneyecegim
    Bir kaç sebep olabilir deneyerek eleme yapabilirsin. Mesela ups (güç kaynağı) alıp ona bağlayarak deneyebilirsin ve bence sorun yaşamıyor olsan bile bi 600'lük güç kaynağı herkese şart. Bizim apartmanda da elektrik dalgalanma sorunu var 2 kere bilgisayarım patladı şimdi ups kullanıyorum kafam rahat ne dalgalanmadan nede kesintiden etkilenmiyorum Eğer ups'e rağmen yine kapanırsa 2 seçenek kalıyo ya cihazın power'ı sorunlu yada power tuşunda sorun olabilir. Benim ps4'üm mesela defolu çıkmıştı aynı şekilde fişten çekilmiş gibi kapanıyordu bu sıklaşmaya başladı ve bir kaç sefer kendi kendine safe mode'ta başlayınca power tuşunun sürekli aktif şekilde kalmış olmasından kıllandım ve öyle çıktı. Power tuşu defoluydu cihazın neresine dokunursan dokun azıcık baskıda power tuşu sıkışıp aktif oluyordu, o arada ki usb boşluğundan yukarı doğru tüm gücümle kapağı itip biraz yerinden oynattım tuş rahatlayınca bir daha kapanmamıştı.

• Hocam farkli prizde denedim bir saat oynadim aniden kapanma yapmadi fakat kendoliginden acildi sonra sanieim power tusunda bir pronlem var
  • Cihaz Sony garantili mi yoksa ithalatçı garantili mi? Kahraman bazen Sony garantili de satıyor da.
  • Kahramanin kendi garantisi hocam
  • efe810 kullanıcısına yanıt
    hocam ne yaptın sorun neydenmıs bende yenı ps4 aldım aynısı banada oldu 1 2 saat sonra kendılıgınden kapanıyor sonrada acılmıyor acmak ıcın dınlemesı gerekıyor
  • Hocam arkasindaki ac kabloyi degistirip farkli prizde denedim arka odada denedim suan bi sorun yok masallah aynisini denemenizi tavsiye ederim
  • Herelde böyle bir sorun 2 oldu garantiye veriyorum sorun yok deyip geri geliyor daha hic kullanmadım
  • quote:

Hocam arkasindaki ac kabloyi degistirip farkli prizde denedim arka odada denedim suan bi sorun yok masallah aynisini denemenizi tavsiye ederim

aynen evdeki elektriklerde sorun varmıs baska evde denedım hıc kapanmadan calısıyor
  • Cok sevindim hocam gule gule oynayin
  • quote:

Cok sevindim hocam gule gule oynayin

saolda daha kullanamıyorum kirada oldugum ıcın mudahalede edemıyoruz ups alsam ıse yararmı acaba
  • Priz kaynakli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: #mosoko

Priz kaynakli oluyor

bugün elektirkcı getırdım olctu binaya gelen voltaj fazla tredasa sıkayet etmekten baska yapıcak bısey yok 1 kısı soylemesı ılede kımseyı iplemez bunlar sonuc hüsran regulator lazım tek care
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.