ARKADASLAR YARIN SINAVIM WAR AMA 5.SINIFIM BUNA GORE BI BILGI WERIRMISINIZ????????????????
quote:
Orijinalden alıntı: dms2
ARKADASLAR YARIN SINAVIM WAR AMA 5.SINIFIM BUNA GORE BI BILGI WERIRMISINIZ????????????????
Klavyeyi bırakıp Okul kitaplarına, ders defterlerine dönerek başlayabilirsin paşam.
Genç, yardım istiyorsun ama sınavda nelerden sorumlusun onu bile belirtmiyorsun. Ayrıca, ertesi gün sınavın var ve sen sınava çalışmayı daha yeni akıl etmişsin..Defterini kitabını aç, işlediğin konuları tekrar et yeter..
Gece 2-3'e kadar çalış benim matematik sınavım vardı akşam saat 8 gibiden gece 12-1'e kadar çalışmıştım ama sınavdan 35 aldım meğersem yanlış konuya çalışmışım ama gene iyi almışız
quote:
Orijinalden alıntı: Heptor10
Gece 2-3'e kadar çalış benim matematik sınavım vardı akşam saat 8 gibiden gece 12-1'e kadar çalışmıştım ama sınavdan 35 aldım meğersem yanlış konuya çalışmışım ama gene iyi almışız
2 sene öncesinin konusunu
quote:
Orijinalden alıntı: eqageke
quote:
Orijinalden alıntı: Heptor10
2 sene öncesinin konusunu
Sadece bi anımı hatırlattım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme