Bildirim
ACİL YARDİM YENİ ALDİM İSİ DEĞERİ NORMAL Mİ ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
90 gormesi hos degil ama yaz aylarindan oturu normal da olabilir. Altina sogutucu alabilirsiniz belki. Cihaz yeniyse tabi durum boyle. Alali aylar olduysa temizleme vakti gelmistir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asusların bu N modellerinde ısınma 90 dereceleri görüyor bir türlü buna çare bulamadılar hava sıcaklıklarıyla birlikte ısıların 90 yanaşması normal denebilir genelde soğutucu kullananlar var.Önceki N modellerinde de bu sıkıntı vardı,bunu gelişmiş güç ayarlarından işlemci kullanımını %90 seviyesine çekerek bayağı azaltırsınız bu performans kaybı oluşturmaz i7 işlemcinin tamamını kullanamazsınız zaten. -
PC soğutucu kullanmadim yeni alicam onerirseniz çok iyi olur altta fani var
Laptop nasıl temizleyebilirim garantisi var
Ne zaman aldınız? Temizlik için servise vermenizde yarar var yeni aldıysanız temizlik bir işi yok.Soğutucu konusunda alüminyum an az 2 fanlı soğutucu kullanın bu konuda bütçeniz ne kadar olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Temmuz 2015; 17:48:56 > -
Hangi oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz acaba?
Bütçe en fazla 75 TLssoğutucu için
Oyun oynarken very HIGH actim yine ısındı baya bu seferde low da deneyim DEDM YİNE AYNİ SİCAKLİK
ürünü 2.el aldım garantisi ve kaskosu mevcut
Ayarlari dusurmek pek fark etmez. Ha very highta 30 fps ha lowlda 80 fps fps almisiniz. Onemli olan ekrab karti kullanimini dusurmek. O da fps yi limitleyerek dusuk ayarda oynamakla olur ki %80 calismasi anca 5 derece fark eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X