Şimdi Ara

ACİL YARDİM YENİ ALDİM İSİ DEĞERİ NORMAL Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus N550jk cn168nh aldım oyun oynarken ilk 15 dk acaip isiniyor 90 derece goruyor sizce normal mi ? Yoksa PC arizalimidir

Speedfan Testi

GPU: 72C
    Hdo: 33C
    TEMP1: 92C
    Core 0: 78C
    Core 1: 83C
    Core 2: 89C
    Core 3:
    85C

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 90 gormesi hos degil ama yaz aylarindan oturu normal da olabilir. Altina sogutucu alabilirsiniz belki. Cihaz yeniyse tabi durum boyle. Alali aylar olduysa temizleme vakti gelmistir

• Asusların bu N modellerinde ısınma 90 dereceleri görüyor bir türlü buna çare bulamadılar hava sıcaklıklarıyla birlikte ısıların 90 yanaşması normal denebilir genelde soğutucu kullananlar var.Önceki N modellerinde de bu sıkıntı vardı,bunu gelişmiş güç ayarlarından işlemci kullanımını %90 seviyesine çekerek bayağı azaltırsınız bu performans kaybı oluşturmaz i7 işlemcinin tamamını kullanamazsınız zaten.
  • PC soğutucu kullanmadim yeni alicam onerirseniz çok iyi olur altta fani var

Laptop nasıl temizleyebilirim garantisi var

• Ne zaman aldınız? Temizlik için servise vermenizde yarar var yeni aldıysanız temizlik bir işi yok.Soğutucu konusunda alüminyum an az 2 fanlı soğutucu kullanın bu konuda bütçeniz ne kadar olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Temmuz 2015; 17:48:56 >
  • Hangi oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz acaba?

• Bütçe en fazla 75 TLssoğutucu için
    Oyun oynarken very HIGH actim yine ısındı baya bu seferde low da deneyim DEDM YİNE AYNİ SİCAKLİK

ürünü 2.el aldım garantisi ve kaskosu mevcut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlari dusurmek pek fark etmez. Ha very highta 30 fps ha lowlda 80 fps fps almisiniz. Onemli olan ekrab karti kullanimini dusurmek. O da fps yi limitleyerek dusuk ayarda oynamakla olur ki %80 calismasi anca 5 derece fark eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.