Şimdi Ara

aCİL YARDIM.yENİ SİTEMİM AÇILMIYOR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ağpen H600b12 kasa
    MSI P35 Platinum
    İntel E8400
    Palit 8800GT Super (1GB)
    OCZ Titanium
    FSP 500w Bluestorm2
    Anlaşılacağı gibi baya bir para veripte powera basınca sistemin hiç çalışmaması insanı delirtiyor.Anakartın üzerinde elektirik geldiğini belirten bir led yanıyor.Fakat powera basınca herhangi birşey olmuyor.Fanlar bile dönmüyor.Sistemi kendim topladım.Tüm power kablolarını taktım ve cpu fanını tekrar kontrol ettim.Bu problemin sebebi ne olabilir.Acil yardım lazım.Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: MAGE

Yeni sistemim
    Ağpen H600b12 kasa
    MSI P35 Platinum
    İntel E8400
    Palit 8800GT Super (1GB)
    OCZ Titanium
    FSP 500w Bluestorm2
    Anlaşılacağı gibi baya bir para veripte powera basınca sistemin hiç çalışmaması insanı delirtiyor.Anakartın üzerinde elektirik geldiğini belirten bir led yanıyor.Fakat powera basınca herhangi birşey olmuyor.Fanlar bile dönmüyor.Sistemi kendim topladım.Tüm power kablolarını taktım ve cpu fanını tekrar kontrol ettim.Bu problemin sebebi ne olabilir.Acil yardım lazım.Şimdiden teşekkürler...

Öncelikle geçmiş olsun

e be kardeşim msı anakartı alınırmı 2 aydır yazıyorum msı anakartı almayın diye siz hala almaya devam ediyorsunuz
    MSI %90 sorunlu anakartır % 10 da sorunsuzdur
    sorunsuz anakart alabilme şansınız 1/10 bu riske girilirmi

http://forum.donanimhaber.com/m_21687801/tm.htm Cem Yılmazın Full Fors Reklamına Benzedi 15.4.2008

benim 2 anakart gitti birdaha 7 ceddime önermem artık ( inamayan için faturasını bile koyarım )

kullandıkta birşeyler biliyoruz ( kullanmadan yorum yapmam ayrıcada % 10 na giremedim )

bu kadar para harça seçtiğin parçaların msı hariç hepsi kaliteli inş. sorunu bir şekilde çözersin

Birde kabloları yanlış takmış olmayasın bir kont. et

MSI sayesinde reklamın oluyor Herkes tanıdı ( bu formdakiler nasıl tanıyor msı düşmanı şeklinde ) hartırladım sen msı düşmanısın diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Nisan 2008; 8:53:41 >

• power SW kablosunun ana karta bağlantılı yerini birdaha kontrol et eğer doğru taktım diorsan tersine cevir + - olan kısımlarını birde öyledene bakalım ne olcak
  • Arkadaşım ben yardım istiyorum.Varsa alayım lütfen."MSI %90 sorunlu" söylemi gerçekçi değil.
  • msi sorunlu sözleri unutsun gitsin zaten.

Bence powerde sorun var. Başka bi bilgisayarda dene yada psu bulabilirim dersen öyle dene birde.
  • anakarta bağladığın power sw ve reset sw v.s kabloları kontrol et +,- durumlarına kontrol et ters takarsan düğmeye bastığında hiç bir tepki alamazsın o kabloları kontrol et ondan sonra parçalarda kusur aramaya başla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.