Şimdi Ara

Acil Yardim Yeni Takilan Klima Sogutmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Hocam nedir son durum?

Iade icin basvurduk bekliyoruz hocam ama gecen hafta hava 40-42 derece arasiydi su anda 35-36 civari seyrediyor ve haliyle klima daha etkin sogutuyor bu biraz kafami karistirdi. Ama yinede hizli sogutmuyor iade kabul olursa baska marka bakacagim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Degerli hocam onemli olani o sicaklarda ise yaramasiydi zaten. Yoksa hep sikayet edilen ve çin mali denen butun markalarda bu havada sogutmuyormuydu zaten? Bu yuzden siz onlari almak yerine daha cok para verip bu urunu almamismiydiniz? Benim kadar gereksiz degisen veya iade edilen urune itiraz eden yoktur hocam ama itiraz edilmeyecek hatta israrla iade veya degisim istenecek durum var ise o sizinki iste ustadim.

• son durumu bende bilmiyorum, bu yaz klima dış ünitesini daha yakın bir konuma aldırıp borusunu daha kısa mesafeden yön değiştirmeksizin iç üniteye uzatacağım, o zaman göreceğiz son durumu. ama yan komşumla konuştuğum kadarıyla evimizin çatı katı olması, üstünde kiremit çatı olmaması, 18 saat güneş alması nedeniyle onun klimasının da soğutma performansının 40 derece üstü havalarda biraz yavaş kaldığı yönünde..
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Hocam klıma ıc unıte ıle dıs unıte arasında ne kadar fark var kı

• emrhhh E kullanıcısına yanıt
    3 metre kadar ancak 3 kez 90 derece açıyla yön değiştiriyor boru

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.