Şimdi Ara

ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!Bmw 1.16i mi yoksa Nissan Qasqai 1.6 mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: dogn

quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrtt

Bmw nin donanimi bence onemli eger arac bos ise degmez ama dolu ise guzel olabilir

BMW'nin donanımı şu şekilde olcak eğer alınırsa:basic+comfort+techno+sport line+servotronic+sunroof

Karsilastirmaya gerek yok o zaman. 1.16 bu paketlerle tartismasiz alinmali bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ercanlardan-185-hp-audi-a1-1-4-tfsi-attraction-s-line-71731639/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-opel-zafira-1-4-t-140-hp-prestij-paketli-73388207/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-cabir-den-audi-a3-1-6-tdi-attraction-sportback-0-km-92674575/detay

Bunlara bakmak için çok geç yarın sabah son kararını vermek zorunda iki firmada onay telefonu bekliyo,ikisinden birini seçmemiz gerek yani

hacı zorunda değilsiniz ya kendini niye böyle sıktın :) sen yeterki alcak ol. dünya parayı dökeceksin. onlar paşaa paşaa beklerler. bak ta gör. kendinizi sıkmayın telefon bekliyolar diye. hibe vermiyolar ya merak etmeyin :)

• Bence yeni bir yüz olması donanımı performansı(annenize yeterli gelir diye düşünüyorum) vs Bmw, ama trafikte bayan sürücüleri sıkıştırma falan olaylarından dolayı bence anneniz için heybetli bir araç daha iyi olacaktır bu yüzden Qq diyorum hem hiçde fena araç değil...
    Şimdiden hayırlı olsun...
  • quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ercanlardan-185-hp-audi-a1-1-4-tfsi-attraction-s-line-71731639/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-opel-zafira-1-4-t-140-hp-prestij-paketli-73388207/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-cabir-den-audi-a3-1-6-tdi-attraction-sportback-0-km-92674575/detay

Bunlara bakmak için çok geç yarın sabah son kararını vermek zorunda iki firmada onay telefonu bekliyo,ikisinden birini seçmemiz gerek yani

hacı zorunda değilsiniz ya kendini niye böyle sıktın :) sen yeterki alcak ol. dünya parayı dökeceksin. onlar paşaa paşaa beklerler. bak ta gör. kendinizi sıkmayın telefon bekliyolar diye. hibe vermiyolar ya merak etmeyin :)

öylede Nissan bugun karar vermezsek fbu fiyattan alamayacağımızı söyledi.BMW de hemen satılıyo.Biz beyaz rengini düşünüyoduk,1 tane gözüküyodu sistemde ama gümrükten geçer geçmez araç satıldı.Şimdi aynı özelliklerde siyah rengi var aracın.Eğer bunuda kaçırırsak en az 2 ay beklicez aracın gelmesini.O yüzden sıkıştık bizde zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Roadstar

Bence yeni bir yüz olması donanımı performansı(annenize yeterli gelir diye düşünüyorum) vs Bmw, ama trafikte bayan sürücüleri sıkıştırma falan olaylarından dolayı bence anneniz için heybetli bir araç daha iyi olacaktır bu yüzden Qq diyorum hem hiçde fena araç değil...

bu açıdan yaklaşmakda çok mantıklı geldi şimdi bana.çok teşekkür ederim kardeş
  • Hocam simdi iki tane durum var

1. Qq daha genis daha kullanisli bence trafikte bir bayan icin yuksek araba daha iyi ama yeni kasasi cikacak ve motoru iyi degil

2. 1 serisi guzel kaliteli bir araba ama nispeten daha kucuk ve daha pahali

Tercih sizin ihtiyaclariniza gore secmeniz lazim

• quote:

quote:

Bence yeni bir yüz olması donanımı performansı(annenize yeterli gelir diye düşünüyorum) vs Bmw, ama trafikte bayan sürücüleri sıkıştırma falan olaylarından dolayı bence anneniz için heybetli bir araç daha iyi olacaktır bu yüzden Qq diyorum hem hiçde fena araç değil...

Onemli degil... Suan son durum ne, neye karar verdiniz..?

• quote:

quote:

quote:

Onemli degil... Suan son durum ne, neye karar verdiniz..?

Annem son kararını BMW olarak verdi ve gidip kaporamızı verdik.Araç bulgaristandaymış teslimi 10 günü bulur dediler.Çok teşekkür ederim kardeş tekrardan yardımcı olduğun için

• İkisi de alakasız sınıflar ama...
  • Güzel karar. Kış mevzusuna gelince, arkadan itişli bir araç, ki bmw motoru + denge ayarları eklenince yolda sıkıntı çıkartması imkansız. renk seçiminiz ne oldu ben onu çok merak ettim.
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız...
    Bir mahsuru yoksa fiyatı(en son pazarlıkla) yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

Güzel karar. Kış mevzusuna gelince, arkadan itişli bir araç, ki bmw motoru + denge ayarları eklenince yolda sıkıntı çıkartması imkansız. renk seçiminiz ne oldu ben onu çok merak ettim.

Vakumlu tekerlek önerdiler bize.Nasıl olur bilemiyorum öyle?Renk seçimimiz önce beyazdı,gümrükte istediğimiz özelliklere ve renge sahip araç görünüyordu ama bizim kararsız olmamızdan dolayı aracı istanbul şubesi satmış.Tekrar aynı özelliklere sahip ve beyaz renk aracın gelmesi ağustos sonu,eylül başı anca gelir dediklerinden şuan Bulgaristanda olan teslimatı içinde 10 gün süre verdikleri için siyah rengi tercih ettik.
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız...
    Bir mahsuru yoksa fiyatı(en son pazarlıkla) yazabilir misiniz?

Çok teşekkür ederim kardeş

En son fiyat olarak 35 bin euro olarak anlaştık,sigortayıda onlar yapcaklar.Aracı krediyle alacağımız için kredi başvurusu onaylandığı gün fiyatın %20 sini yani 16 binini peşin vercez geri kalan kısmı 12 ay vadeli olarak ödencek.Artık hangi gün kredi onaylanırsa o günün kurundan hesaplancak fiyat 35 bin euro üzerinden işte.Umarım euro yükselmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogn -- 5 Temmuz 2012; 21:30:13 >

• Bence ikiside degil anneniz icin en iyi tercih cooper s countryman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

İkisi de alakasız sınıflar ama...

aynen öyle qq yi annemin istediğiydi BMW benim.En son benim tercihimde karar kıldık bakalım inşallah pişman olmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Bence ikiside degil anneniz icin en iyi tercih cooper s countryman

onu düşündük ama çok genç arabası,yaşına uygun bi araç değil özellikle iç donanımı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Bence ikiside degil anneniz icin en iyi tercih cooper s countryman

onu düşündük ama çok genç arabası,yaşına uygun bi araç değil özellikle iç donanımı

Ne ayip ne varmis yasinda bence tam bayan araci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

aynen öyle qq yi annemin istediğiydi BMW benim.En son benim tercihimde karar kıldık bakalım inşallah pişman olmayız

Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah...
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah...

Çok teşekkür ederiz sağolun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.