Şimdi Ara

ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!Bmw 1.16i mi yoksa Nissan Qasqai 1.6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acil fikrinize ihtiyacım var.Yarın anneme araç alcaz ama annem çok kararsız iki araç arasından seçim yapamıyor.Sizce hangisini tercih etmeliyiz?Kullananlarınız varsa memnuniyetinizi söylerseniz sevinirim.Yakıt tüketimide önemli

Araçların özellikleri:

BMW 1.16 i benzinli,otomatik basic+comfort+techno+sport line+servotronic+sunroof =82 bin TL

Nissan Qashqai 1.6 CVT platinum 4x2 benzinli,otomatik, full,cam tavan=72 bin TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogn -- 5 Temmuz 2012; 0:23:59 >

• dostum sizin de tercihlerinizden biraz daha detaylı bahsedersen daha yardımcı olabiliriz.
    yüksek ve geniş bir araç istiyorsa nissan qq
    daha pratik olsun parkı rahat olsun bmw 1.16
  • BMW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında annemin tercihi büyük araba ama bende marka olsun diye BMW alması taraftarıyım bu yüzden yakıt tüketimi,motor gücü,komfor,kullanım olarak hangisi daha iyi ve avantajlıysa o tercihimiz olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogn -- 5 Temmuz 2012; 0:39:58 >
  • qashqai 1.6 benzinliyse baştan söylim fena çekiş problemi var. bizzat tecrübe ettim. benim çekmeyen 1.4 paliomla aynıydı. teyzemler almış istanbuldan geldiler. şehiriçinde 1 araba sollamaya kalkıştık yemin ediyorum araba yırtınıyor ve gitmiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

BMW

cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

qashqai 1.6 benzinliyse baştan söylim fena çekiş problemi var. bizzat tecrübe ettim. benim çekmeyen 1.4 paliomla aynıydı. teyzemler almış istanbuldan geldiler. şehiriçinde 1 araba sollamaya kalkıştık yemin ediyorum araba yırtınıyor ve gitmiyordu.

qashqai 1.6 otomatik ve benzinli.zaten test sürüşüne gittik,gaza bastıkça motor bağırıyodu onu fark ettik test sürüşünde.teyzenler onun dışında araçtan memnunlar mı acaba?BMW için karda kışta gitmez diyolar oda kafamızı kurcalıyor açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ben arabayı çok kullandım burda. araba gayet rahat . ses sistemi yeterli.direksiyonu yumuşak tepkileri güzel. arabanın kendisi de güzel.geniş. onların 1 bebekleri var 1 tane 9 yaşında çocukları var bagajına bebek arabası+ valizler+ sırt çantaları vs.vs birsürü şeyle gelmitşlerdi bagajı da yeterli. lakin istanbuldada kullandık arabayı sık sık 1. vitese düşersin yani nasıl söylim kamyon gibi bir araba. onların arabanın yakıtını şirket ödüyor o yüzden yakıt problemleri yok ama şunu düşün kocaman bir kasaya 1.6 benzinli motor koyarsan bu araba yakmazmı. yakar hemde ne biçim yakar çünkü zorlanıyor motor he araba tısır tısır bi araba orasına bişey diyemeyecem ama gel gör ki bnim palioyla aynı gidiyor araba. benim palio 1.4 motor. sen kıyasla.
  • bmw ama 1.18 en az
  • QQ yakında yeni kasası çıkar.. QQ kullanırken daha 1 yılını doldurmadan trafikte yeni kasasını görmek hoş olmaz sanırım..
    116i parçası pahalı olabilir.. onun dışında gayet güzel araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

kardeş ben arabayı çok kullandım burda. araba gayet rahat . ses sistemi yeterli.direksiyonu yumuşak tepkileri güzel. arabanın kendisi de güzel.geniş. onların 1 bebekleri var 1 tane 9 yaşında çocukları var bagajına bebek arabası+ valizler+ sırt çantaları vs.vs birsürü şeyle gelmitşlerdi bagajı da yeterli. lakin istanbuldada kullandık arabayı sık sık 1. vitese düşersin yani nasıl söylim kamyon gibi bir araba. onların arabanın yakıtını şirket ödüyor o yüzden yakıt problemleri yok ama şunu düşün kocaman bir kasaya 1.6 benzinli motor koyarsan bu araba yakmazmı. yakar hemde ne biçim yakar çünkü zorlanıyor motor he araba tısır tısır bi araba orasına bişey diyemeyecem ama gel gör ki bnim palioyla aynı gidiyor araba. benim palio 1.4 motor. sen kıyasla.

Çok yardımcı oldun kardeşim teşekkür ederim çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

bmw ama 1.18 en az

fiyat farkı var en fazla verecebileceğimiz rakam 82 bin tl :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

QQ yakında yeni kasası çıkar.. QQ kullanırken daha 1 yılını doldurmadan trafikte yeni kasasını görmek hoş olmaz sanırım..
    116i parçası pahalı olabilir.. onun dışında gayet güzel araç.

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogn

quote:

bmw ama 1.18 en az

anladım hocam, o zaman gerek yok zaten anne'niz bineceği için pek performans aramaz ama bmw nin motorları sağlamdır 1600cc de olsa hiç bir şekilde üzeceğini sanmam
  • quote:

quote:

quote:

bmw ama 1.18 en az

anladım hocam, o zaman gerek yok zaten anne'niz bineceği için pek performans aramaz ama bmw nin motorları sağlamdır 1600cc de olsa hiç bir şekilde üzeceğini sanmam

peki kışın kullanımı hakkında bi fikriniz var mı?arkadan çekişli olduğu için karda kışta çok kaydığını,kullanılmaz olduğunu okudum bikaç yerde

• quote:

quote:

quote:

quote:

bmw ama 1.18 en az

peki kışın kullanımı hakkında bi fikriniz var mı?arkadan çekişli olduğu için karda kışta çok kaydığını,kullanılmaz olduğunu okudum bikaç yerde

bizim eski araç doğan slx 1.6 ydı arkadan itişli karda rampada sıkıntı oluyordu tabi dur kalk yapınca. Ama şimdi şöyle birşey var zincir taktıktan sonra baya baya fark ediyor o yüzden kar çok olursa problemi zincirlen çözebilirsiniz tabi gazıda iyi ayarlamak gerekiyor :)

• Bmw nin donanimi bence onemli eger arac bos ise degmez ama dolu ise guzel olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrtt

Bmw nin donanimi bence onemli eger arac bos ise degmez ama dolu ise guzel olabilir

BMW'nin donanımı şu şekilde olcak eğer alınırsa:basic+comfort+techno+sport line+servotronic+sunroof
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bmw ama 1.18 en az

bizim eski araç doğan slx 1.6 ydı arkadan itişli karda rampada sıkıntı oluyordu tabi dur kalk yapınca. Ama şimdi şöyle birşey var zincir taktıktan sonra baya baya fark ediyor o yüzden kar çok olursa problemi zincirlen çözebilirsiniz tabi gazıda iyi ayarlamak gerekiyor :)

Tamamdır kardeş çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.