Şimdi Ara

ACİL yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİL yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

Arkadaşalar Merhaba ,

Bende ılk defa pc toplucam ve vatanda calısan yakın akrabam var onun bana cıkardıgı parcalar bunlar butçeme göre.

Sizce ekte belırtmıs oldugum resımde gordugunuz parcalar o paraya gore ıyı mıdır ?

Her turlu yorumlarınızı , tavsıyelerınızı , görüş ve önerilerinize açığım.

NOT :) Fazla butce ayırmak ıstemememın sebebı orda oynayacagım 3-4 oyun. Orn Csgo , Lol , bi kaç savaş oyunları.

• ACİL yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
  • Bu resimdeki ni inceledim hocam , bunu toplasam iyi olur mu tamamini. Baktim hepsine guzel gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz o fiyatlar eski mi ? Cunku o fiyatlara bulamadim ayni seyleri

• Pairss P kullanıcısına yanıt
    Tabiki olur. Yalnız G4560 işlemcide stoklar bitiyor, fiyatlar yükselebilir.

GT1030 incelemehttps://www.youtube.com/watch?v=gUR7lz6AwsY

Edit: Bugün sihirbazdan toplamıştım.http://www.teknobiyotik.com//pc-sihirbazi/akilli-pc-sihirbazi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 15 Temmuz 2017; 20:44:36 >
  • Fiyatlar ucmus ucmus ,

Asus Gt1030 Ekran Karti en ucuzu 400 Tl olmus ,

G4560 da ise vatanda 277 en ucuzu

Burda ki tum parcalari bi kacini farkli yerden alsam nasil olur cok problem olur mu acaba ve yardimci oldugun cok sağol ilk defa toplama yapıyorum.

• vatandan toplayacaksınız vatanda G4560 yok gözüküyor. Bildiğim kadarıyla bir tek teknobiyotikte G4560 var sihirbaza özel 290'a tek alırsanız 332'ye. Bir de sinerji.gen.tr'de 316 TL.

Teknobiyotikten komple almak en mantıklısı gibi duruyor. İstanbulda oturuyorsanız sancaktepede dükkanları varmış.

GT1030da en ucuz hangisini bulursanız onu alınız marka farketmez. Sadece VGA girşi olan monitörünüz varsa hdmi to vga aktif dönüştürücü almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 15 Temmuz 2017; 21:54:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.