Şimdi Ara

ACİL YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LENOVO IdeaPad Y560 59037224 makineyi

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32568_LENOVO_IdeaPad_Y560_59037224__Core_i7-720QM__4GB__500GB__HD5730__15_6inc__Win7_Premium_64_Bit.html

burda 1750 netten alıcam ama güvenemiyorum burası iyimidir ürünü kutulu diyip teşhir ürünü yollamazlar dimi üç kağıda gelicem diye endişeliyim az parada değil yani lütfen yardımcı olun görüşlerinizi söyleyin

• eksen güvenilır kardş çogu kişi burdan aldı
  • evet güvenilir bir yer eksen.. eksende hep ucuz ürünler olmuştur zaten takılma buna..kadıköyde mağazaları var hatta
  • Bilmiyorum Ama ben Hizmette Kalite ve hizmet sonrası destek açısından hepsiburada.com ve vatanbilgisayarı tercih ediyorum .

Asus Hepsiburada
    Samsung Vatan
    packardbell Hepsiburada
    Lenovo Y530 Vatan
    Lenovo Y550 Vatan

kullandığım bilgisayarlar ve aldığım yerler bunlar bu güne kadar sorun cıkmadı ama size tavsiyem internetten bilgisayarı değilde blgisayar aksesuarlarını veya sarf malzemelerini alın
    alacağınız bilgisayarı gidip bir tekno mağazada yerinde görün kullanın inceleyin oyle alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiatico -- 5 Eylül 2010; 15:01:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asiatico

Bilmiyorum Ama ben Hizmette Kalite ve hizmet sonrası destek açısından hepsiburada.com ve vatanbilgisayarı tercih ediyorum .

Asus Hepsiburada
    Samsung Vatan
    packardbell Hepsiburada
    Lenovo Y530 Vatan
    Lenovo Y550 Vatan

kullandığım bilgisayarlar ve aldığım yerler bunlar bu güne kadar sorun cıkmadı ama size tavsiyem internetten bilgisayarı değilde blgisayar aksesuarlarını veya sarf malzemelerini alın
    alacağınız bilgisayarı gidip bir tekno mağazada yerinde görün kullanın inceleyin oyle alın

sana sonuna kadar katılıyorum kardeş
  • öyle diyosunda kardeş ben bursadayım bu ürün bursada yok :) nasıl işse ve fiyatı çok iyi ki laptop malum gayet güzel kaçırmak istemiyorum ama içim rahat edemiyor bi türlü
  • :D Dostum bence 1 günü ayır sonuçta 1750 TL para vereceksin git 150 tlye gidiş dönüş bir otobüs bileti al git istanbul'a al bilgisayarını sonra dön :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiatico -- 5 Eylül 2010; 15:14:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla öyle yapıcam sanırım :) ama o durumda şöyle bi soru takılıyo aklıma hangi fiyattan alıcam ? arıyorum şimdi eksen bilgisayarı cevap veren yok :/

Kdv Dahil Fiyatı : 1.987,92 TL

Havale ve kapıda nakit (%12) : 1.749,37 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: seth_16

valla öyle yapıcam sanırım :) ama o durumda şöyle bi soru takılıyo aklıma hangi fiyattan alıcam ? arıyorum şimdi eksen bilgisayarı cevap veren yok :/

Kdv Dahil Fiyatı : 1.987,92 TL

Havale ve kapıda nakit (%12) : 1.749,37 TL

ya ne uğraşcan al interenetten herkez alıyor
  • Eğer peşin verirsen muhtemelen 1750 TL üzerinden alırsın :)
    Ama dediğim gibi atla bir otobüse araban varsa arabana git gör diğer modelleri de gör incele 4-5 mağaza gez aynı markanın en az 2 farklı mağazasına bak çünkü fark olabiliyor örneğin mağazada son 3 ürün kalmış oluyor fiyatında indirime gidiliyor.
    İyi bilgi al öyle al sonuca para veriyorsun sonra pişman olma :)
  • bende öyle umuyorum o yüzden yarın atlıyıp gitmeyi düşünüyorum açıkcası özelliklere baktıysan bu özellikte bu fiyata başka laptop bulabilceğini bulabiliceğimi düşünmüyorum nerdeyse 1 aydır çok ciddi araştırıyorum bu laptopuda burdan bi arkadaş tavsiye inceledim gerçekten çok iyi ama seninde fikrini sormak isterim nasıl bi laptop fiyat performans bakımından?
  • İnternetten alanların %70 ide problem yaşıyor :)

Tutki bilgisayarın taşıma sırasında hasar gördü Mağaza problemi üstlenmiyor Kargo şirketide aldığın anda bilgisayarı kontrol etmediğin için sorumluluğu reddediyor.
    Tüketici hakları mahkemesine gidip dava açıyorsun

dava açma parası ; 800 TL
    Dosya parası : 400 TL
    Dava eğer 6 ayı geçerse
    Yeniden ;
    Dosya parası 400 TL

Bu tür davaların 1-2 yıla kadar uzadığı görülüyor ki 6 aydan oncede sonuçlanmıyor

toplamda 1600 TL + Bilgisayar 1750 TL = 3350 TL ayırılan vakitte cabası :D

yada 1750 tl + 150 tl otobüs masrafı 1900 TL :)

Seç beğen al :)

Bunları kuzenim yaşadı oradan biliyorum

ki bunları yaşayanlarda az değil her şey olabilir

O yüzden riske girmeye gerek yok bekli gidince daha iyi bir modeli daha ucuz bir fiyata bulacak.

• Fiyat performans olarka güzel ki duyduğum kadarıyla oyun ve 3d işleme performanslarıda çok iyimiş.

tabi senin ne için kullanacağına göre değişir bu :)

Amaç önemli bu konuda ben sırf oyun oynuyacam diyorsan ben sana git Monster al derim :)

İş için kullanacaksan lenovo think pad veya sus al derim

Eğer genel amaçlar için kullanacaksan internet + oyun + günlük işler gibi ben bu bilgisayar harika

Fiyatıda bence çok iyi.
  • Çok haklısın dostum bende bundan düşünüyorum kara kara ve şöyle bi durum var ailemlede papaz olurum eğer başıma şu yazdıkların gelirse:) onlar hiç istemiyor netten almamı ama bende kaçırmak istemiyorum açıkcası acelecilik yapıyorum atlarım otobüsüme:) giderim paşa paşa alırım laptopumu çok asiatico buarada laptop hakkında görüşün belirtmedin :)
  • çok sağol yardımların için dicektim bi tek çok yazmışım eyvallah kardeş valla şu forum kadar güvendiğim başka forum :)
  • aynen herşey için kullanıcam :)
  • Belirteyim

Başra 4gb 1333MHZ ram çok iyi piyasadaki hemen hemen tum programları ve oyunlaır oynama yetecektir ki bu seni 1-2 sene dha götürür gibime geliyor.

1GB ATI DX11 ile uyumlu ekrankartıyla ilk yapoacaın iş metro 2033 oynamak olsun :D :D

Ekran 15.6" oyunlar için laptop ekranları pek uygun olmuyor sna tavsiyem para biriktirip 21 veya 22" lik bir ekran almak olacaktır o zaman çok dah zevkli olur

Laptopun üzerindeki ses sistemi güzel temiz sesveriyor ama fazla bi performans bekleme harici bir ses sistemi çok iyi olacaktır

Klavye yapısı çok rahat lenovo nun başta bunu soylemeliyim kullanımı çok rahat oluyor insanın elinide fazla yormuyor

Ayrıca LED ekran olması normal ekranlara oranla renkler çok daha parlak ve canlı oluyor bunuda hissediyorsun zaten :)

İşlemcin oldukça iyi bildiğim kadarıyla turbo boost teknolojisi var vede bu işlemciin hızını yaklaşık 3 te 1 oranında arttırıyor.

Ama bu işlemci için bi soğutu almanı tavsiye ederim çunku ısınır gibime geliyor

Üzerinde blue tooth olması çok iyi harici bi bloetooth soketinden seni kurtaracaktır

Ama benim bunda en cok beğendiğim dokunmatık kısmı :D :D

Ayrıca - olarak

Ramlar 4GB 2022 MHZ OLABİLİRMİŞ
    Optik sürücü bluray olabilirmiş
    Usb girişleri daha fazla olabilirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Asiatico

Belirteyim

Başra 4gb 1333MHZ ram çok iyi piyasadaki hemen hemen tum programları ve oyunlaır oynama yetecektir ki bu seni 1-2 sene dha götürür gibime geliyor.

1GB ATI DX11 ile uyumlu ekrankartıyla ilk yapoacaın iş metro 2033 oynamak olsun :D :D

Ekran 15.6" oyunlar için laptop ekranları pek uygun olmuyor sna tavsiyem para biriktirip 21 veya 22" lik bir ekran almak olacaktır o zaman çok dah zevkli olur

Laptopun üzerindeki ses sistemi güzel temiz sesveriyor ama fazla bi performans bekleme harici bir ses sistemi çok iyi olacaktır

Klavye yapısı çok rahat lenovo nun başta bunu soylemeliyim kullanımı çok rahat oluyor insanın elinide fazla yormuyor

Ayrıca LED ekran olması normal ekranlara oranla renkler çok daha parlak ve canlı oluyor bunuda hissediyorsun zaten :)

İşlemcin oldukça iyi bildiğim kadarıyla turbo boost teknolojisi var vede bu işlemciin hızını yaklaşık 3 te 1 oranında arttırıyor.

Ama bu işlemci için bi soğutu almanı tavsiye ederim çunku ısınır gibime geliyor

Üzerinde blue tooth olması çok iyi harici bi bloetooth soketinden seni kurtaracaktır

Ama benim bunda en cok beğendiğim dokunmatık kısmı :D :D

Ayrıca - olarak

Ramlar 4GB 2022 MHZ OLABİLİRMİŞ
    Optik sürücü bluray olabilirmiş
    Usb girişleri daha fazla olabilirmiş

bu modellerde 5400rpm ve 1066mhz lik modeller yok demi kardeş lenovo y560 59-037224 çünkü teknosada bana 5400rpm dediler bir arkadaşda dediki forumdan onla yanlış yazıyorlar dedi al sat yapıyorlar dedi o 7200dür dedi doğrumudur

• Bu modelin 2 faklı sürümleri var diye biliyorum

bi tanesi :

500GB 7200 Rpm
    4GB RAMLİ

diğeride

640 GB
    8GB Ramli

500GB lık olanın 7200 Rpm oldugunu biliyorum ama 640 lık olanı bilmiyorum açıkçası :)
  • Eksen Bilgisyar :

640 GB LIK OLAN :
    ntel® Core i7 işlemci ile 4 çekirdek farkı
    Orijinal Windows 7 Home Premium 64 Bit
    15.6" HD LED geniş ekran (1366x768)

Lenovo Y560 Core i7-720QM 1.60GHz 8GB 640GB HD5730 15.6" Win 7 Prem. 59052769
    Ürün Kodu 59052769
    İşlemci Intel® Core i7-720QM (6M Cache, 1.60 GHz)
    Yongaseti HM55
    Sistem Belleği (2x4GB) 8GB DDR3 1333MHz
    Ekran Kartı ATI Mobility HD 5730 1GB, DirectX 11 uyumlu
    Sabit Disk Kapasitesi 640GB 7200 Rpm
    Optik Sürücü DVD±RW
    Batarya 6 Hücreli
    Ekran 15.6" HD LED 1366x768
    İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64 Bit
    Kablosuz Haberleşme Network Card Intel Wireless Wi-Fi Link 1000
    Bluetooth Var
    HDMI Var
    Kamera Var
    Multi-touch Pad
    Kasa Rengi Siyah

500 GBLIK OLAN :
    Ürün Kodu 59037224
    İşlemci Intel® Core i7-720QM (6M Cache, 1.60 GHz)

Yongaseti HM55
    Sistem Belleği (2x2GB) 4GB DDR3 1333MHz

Ekran Kartı ATI Mobility HD 5730 1GB, DirectX 11 uyumlu

Sabit Disk Kapasitesi 500GB 7200 Rpm

Optik Sürücü DVD±RW

Batarya 6 Hücreli

Ekran 15.6" HD LED 1366x768
    İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64 Bit

Kablosuz Haberleşme Network Card Intel Wireless Wi-Fi Link 1000

Bluetooth Var

HDMI Var

Kamera Var

Multi-touch Pad

Kasa Rengi Siyah

Ağırlık 2,75 Kg

VATAN 500GBLIK
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Hızı 1.60Ghz Turbo ile 2.80Ghz
    İşlemci Numarası 720QM
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1066 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    HD Dönüş Hızı 5400 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5730
    Ekran Boyu(inch) 15.6"
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW Dual
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.8 KG

HEPSİBURADA.com DA DA

5400 Rpm diyor

ürün nuamralarıda aynı

ama lenovo nun kendi sitesinde 7200 RPM Diyor hepsi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.