Şimdi Ara

ACİL YARDIMMM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konuda birisi bana yardımcı olabilirse çok mutlu olucam bitdefender virüs programı kullanıyorum bit defender programının içinde dosya şifreleme var bende leptop herkezin eline geçtiği için herkez bakmasın diye bitdefender da resimleri dosyaya şifreledim 300 e yakın resim ama bu dosyanın şifresini unuttum denemediğim şifre kalmadı bitdefender a bile maill attım bunun için hani belki şifremi unuttum gibi birşey olur yada kurtarma diye ama yokmuş şifreyi bulman lazım başka yapıcak bişe yok dediler sizlere başvurayım dedim şifre kırıcı yada herhagi bişey ne yapabilirim lütfen yardım...

• Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen o dosya için yarattığınız bir şifre miydi? Belki bazı yerlerde kullandığınız şifrenizi yazmışsınızdır ve caps lock açık kalmıştır. Sadece fikir veriyorum bende, çünkü şifreyi kırmak imkansız. Bitdefender kendisi için bir açık bırakmıştır belki de derinlerde bir yerde. Ama bunu bizim bilmemiz maalesef mümkün değil.
  • Programı Kaldırmak İşe Yarar mı Acaba? Son Çare Olarak Denenebilir. Ya da Sistem Kurtarma Cd leriyle Başlangıçtan Girildiğinde Resimlere Ulaşılabilir mi?
  • C_K kullanıcısına yanıt
    aynen o dosya için yarattığım şifreydi caps lock aklıma geldi demedim tüm bildiğim şifreleri büyük küçük ama nafile
  • cd den çalışan işletim sistemleri var, onlardan biri ile açın ve öyle deneyin.
    ya da Linux cd si ile açıp resimleri görmeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    Yardımm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.