arkadaşlar benim netim yok etrafımda da modem yok modem 200 metre yukarıda bakkalda var oda çaprazımda kalıyor arada 2 duvar var ben kablo çekmek istemiyorum acaba yapacak bir şeyim var mı sinyal yükselticiler falan varda kimse garanti vermiyor çekip çekmeyeceğini kullanan var mı yardım edebilir misiniz ne yapmam lazım
emrednmz34E
kullanıcısına yanıt
Değerli DonanımHaber Kullanıcısı;
TL-WA5210G Dış ortam AP cihazı ile Açık alanda 3.5 km kadar sinyal aktarımı/alımı sağlayabilirsiniz. Bu noktada yapılması gereken 1 adet TL-WA5210G Dış ortam AP ile sinyal alımı sağlayabilirsiniz. TL-WR740N Router cihazı ile kablosuz sinyalinizi kabloluya çevirip daha sonrasında kablonun ucuna router takarak bağlantıyı sağlayabilirsiniz.
Saygılarımızla TP-LINK TÜRKİYE
quote:
Orijinalden alıntı: emrednmz34
arkadaşlar benim netim yok etrafımda da modem yok modem 200 metre yukarıda bakkalda var oda çaprazımda kalıyor arada 2 duvar var ben kablo çekmek istemiyorum acaba yapacak bir şeyim var mı sinyal yükselticiler falan varda kimse garanti vermiyor çekip çekmeyeceğini kullanan var mı yardım edebilir misiniz ne yapmam lazım
Siz nasıl bir cevap bekliyordunuz...?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme