bilgisayar açılırken şifre koymak istiyorum direk açılışta şifre istemesi için ne yapabilirim? windows a girerken değil ilk açılışta şifre istemesi için bu arada işletim sistemi win98
Pc açılırken del' e bas yani bios a gir orda set superwisor password olması lazım tabi kullandığın anakartın biosunun ne olduğu önemli yada securty die bi kısım olması lazım orda bi password aıtyacaksın save&exit dedikten sonra açılışta sana pass. sorar
superwisor password'a parola yazdım save deidm tekrar yeniden baslattım ama tekrar sifre sormadan acıldı denedim daha onceden yine olmamisti.
Hmm superwisor pass. de sormadıysa bi 2. seçenek olarak user pass. da atamayı dene eğer oda olmazsa bana anakartının markasını söylersen yardımcı olabilirim
anakartın markası via eski ana kart celeron 333 işlemci war yani eski anakart
hangi bolumde tam olarak hatirlamiyorum ama password un nerde sormasini istedigin secenek var
- bios - system
diye secenekleri var ordan systemi sectigine emin ol
evet bios un icinde hani boot u nerden yapayim vs seceneklerin oldugu yerde. yanimda resetleyebilecegim bilgisayar yok o yuzden bakip tam cevabi veremiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme