Arkadaslar bana cok acele yardım edın lütfen 1 hafta içerisinde karar vermem lazım bu 2 telefondan birisini almak istiyorum yorumlarınız çok onemlı şimdiden tşk ederim ...
bence n96 almalisin ama kullancagin özellikleride sölede hocam ona göre biz yardimci olalim.
Aradadığınız özellikleri söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz fakat n96 daha kaliteli bir telefon.
hız kullanım kolaylıgı kamera netliği gps cekımı wifi kalitesi hafıza
quote:
Orijinalden alıntı: bozcurt
hız kullanım kolaylıgı kamera netliği gps cekımı wifi kalitesi hafıza
O zaman N96 tabikide hocam
tşk dostum
i900 wm içeren bir telefon ayrıca full dokunmatik uzaktan bakınca kullanması rahat ve hoşmuş gibi gözükse de bir süreden sonra gerçekten sıkıcı bir hale gelebilior ve aradığın özellikler konusunda da kamerası n96dan iyi deil
o yüzden kesinlikle n96
quote:
Orijinalden alıntı: Johnnn
i900 wm içeren bir telefon ayrıca full dokunmatik uzaktan bakınca kullanması rahat ve hoşmuş gibi gözükse de bir süreden sonra gerçekten sıkıcı bir hale gelebilior ve aradığın özellikler konusunda da kamerası n96dan iyi deil
o yüzden kesinlikle n96
tşk saol dostum
baska fıkrı olan yokmu arkdaslar
arkadaşım senin dediklerine hazıfa hariç n82 oluyor takarsın 16 gb hafıza kartını 16 gb olur topiclere bakmanı isterim herkes n82 nin n96 dan iyi olduğunu söylüyor foto kalitesinde wifi hızında yine n82 n serisinin en iyisi hız konusunda dahili hafızası olan telefonlar her zaman yavaştır gps çekimi hakkında bir fikrim yok yani bu saydığın özelliklerin tümünde n82
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
arkadaşım senin dediklerine hazıfa hariç n82 oluyor takarsın 16 gb hafıza kartını 16 gb olur topiclere bakmanı isterim herkes n82 nin n96 dan iyi olduğunu söylüyor foto kalitesinde wifi hızında yine n82 n serisinin en iyisi hız konusunda dahili hafızası olan telefonlar her zaman yavaştır gps çekimi hakkında bir fikrim yok yani bu saydığın özelliklerin tümünde n82
tşk ederım dostum arastırıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme