Şimdi Ara

Acil yardımmmm n96 & i900

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bana cok acele yardım edın lütfen 1 hafta içerisinde karar vermem lazım bu 2 telefondan birisini almak istiyorum yorumlarınız çok onemlı şimdiden tşk ederim ...

• bence n96 almalisin ama kullancagin özellikleride sölede hocam ona göre biz yardimci olalim.
  • Aradadığınız özellikleri söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz fakat n96 daha kaliteli bir telefon.
  • hız kullanım kolaylıgı kamera netliği gps cekımı wifi kalitesi hafıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcurt

hız kullanım kolaylıgı kamera netliği gps cekımı wifi kalitesi hafıza

O zaman N96 tabikide hocam
  • tşk dostum
  • i900 wm içeren bir telefon ayrıca full dokunmatik uzaktan bakınca kullanması rahat ve hoşmuş gibi gözükse de bir süreden sonra gerçekten sıkıcı bir hale gelebilior ve aradığın özellikler konusunda da kamerası n96dan iyi deil

o yüzden kesinlikle n96
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

i900 wm içeren bir telefon ayrıca full dokunmatik uzaktan bakınca kullanması rahat ve hoşmuş gibi gözükse de bir süreden sonra gerçekten sıkıcı bir hale gelebilior ve aradığın özellikler konusunda da kamerası n96dan iyi deil

o yüzden kesinlikle n96

tşk saol dostum
  • baska fıkrı olan yokmu arkdaslar
  • arkadaşım senin dediklerine hazıfa hariç n82 oluyor takarsın 16 gb hafıza kartını 16 gb olur topiclere bakmanı isterim herkes n82 nin n96 dan iyi olduğunu söylüyor foto kalitesinde wifi hızında yine n82 n serisinin en iyisi hız konusunda dahili hafızası olan telefonlar her zaman yavaştır gps çekimi hakkında bir fikrim yok yani bu saydığın özelliklerin tümünde n82
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

arkadaşım senin dediklerine hazıfa hariç n82 oluyor takarsın 16 gb hafıza kartını 16 gb olur topiclere bakmanı isterim herkes n82 nin n96 dan iyi olduğunu söylüyor foto kalitesinde wifi hızında yine n82 n serisinin en iyisi hız konusunda dahili hafızası olan telefonlar her zaman yavaştır gps çekimi hakkında bir fikrim yok yani bu saydığın özelliklerin tümünde n82

tşk ederım dostum arastırıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.