Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim sizden yardım istiyorum. yazlık evime 2 aylık internet almak istiyorum. ttneti aradığımda evimin alt yapısının 75 mgb'ye kadar hızı kaldırabileceğini söylediler fiberneti kullanabiliyor muşum ( eski bina ama anlamadım ) internetten baktığımda fibernet ve hipernet paketleri mevcut ikisinin de hızları 24 mgb'ye kadar . sorum şu acaba ikisi arasında ne fark vardır? kullanış açısından fark yaratır mı? oyunlarda dota 2 ve lol gibi ping açısından bir problem yaşar mıyım? kısacası hangisini tercih etmeliyim? son olarak kullanacağım modemim markası TP-LINK TD-W8951ND . bu modemle 24 mbs hız sağlayabilir miyim çünkü fiber internet için yeni bir modem almam gerekebileceğini söylediler ? internetten baktığımda asdl -2 ve vsdl-2 gibi farklı modemlerle ilgili bilgiler vardı pek anlamadığım için sizlere sormak istedim. yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim .
arkadaşlar yok mu yardım edebilecek kimse fibernet hipernet farkı hangisini almalıyım =?
hocam tahahütsüz turk telekomdan daha fazlaya denk gelıyor dopingte . 2 aylık için en iyisi turk telekom gibi görünüyor da şu hipernet fibernet kafamaı karıştırdı :/