Şimdi Ara

(ACİL) Yeni Doblo - Partner Tepee (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psa dizel en dusuk yakit tuketimine sahip dizel motor suan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün Doblo'yu, Berlingo'yu ve Partner Tepee'yi test ettik.

Araçların hızlı gitmesinden ziyade kalkışı ve ivmelenmesi üzerine performanslarına bakarsak; 1.3 dizel Doblo çok güçsüz geldi. 1.6 Doblo'nun gücü iyi fakat hem şikayetçi olanların sayısı çok olduğu için hem de bayii pazarlığa hiç yanaşmadığı için 1.6 Doblo da elendi. Doblo ileb iraz kötü bir yola girdiğimizde içeri fazla ses alması da hoşuma gitmesi açıkçası

Doblo'yu elediğimiz için Berlingo ve Tepee üzerine yoğunlaştık. 1.6 Berlingo'nun 90 ps olması az görünse de gayet ideal performansı var. 115'lik Tepee ise tam bir yer uçağı. 115'lik Berlingo'yu deneyemedğimden bilemiyorum ama aynı motor olduğu için o da benzer bir izlenim bırakacaktı muhtemelen.

Diğer birçok nokta her iki araç için de üç aşağı beş yukarı aynı olduğu için iş biraz görselliğe ve fiyata kaldı. Bu noktada sormak istediğim bir husus var. Partner için görüştüğümüz bayii bize 1.6 90 ps Active modeli için peşin olarak 41.000 TL fiyat verdi ilk etapta. İnternette yazan Anahtar Teslim Liste Fiyatı 40.850 TL iken Ağustos Ayı Kampanyalı Fiyatı (Peşin) 37.390 TL. Aradan birkaç saat geçti aradılar ve 39.000'e düştüler, iftardan sonra tekrar aradılar 38'e indiler. Sormak istediğim konu şu, biz pazarlığımızı yaparken anahtar teslim fiyatına göre mi yapacağız yoksa Ağustos ayı kampanyalı fiyata göre mi? Bize kampanyalı fiyat yerine yüksek fiyattan kapı açmaları biraz garibime gitti açıkçası. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-partner/partner-tepee-737/

Sitelerinde sigorta bedeli ayrıca alınacaktır yazıyor ama daha önce araç almadığım için ekstra ödememiz gereken ne var ne yok bilmiyorum açıkçası. Bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.

Son olarak, Tepee'de Allure + Emniyet Paketi (850TL) + Metalik boya (500 TL) için masaya oturacağız.

Şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyaan

Arkadaşlar bugün Doblo'yu, Berlingo'yu ve Partner Tepee'yi test ettik.

Araçların hızlı gitmesinden ziyade kalkışı ve ivmelenmesi üzerine performanslarına bakarsak; 1.3 dizel Doblo çok güçsüz geldi. 1.6 Doblo'nun gücü iyi fakat hem şikayetçi olanların sayısı çok olduğu için hem de bayii pazarlığa hiç yanaşmadığı için 1.6 Doblo da elendi. Doblo ileb iraz kötü bir yola girdiğimizde içeri fazla ses alması da hoşuma gitmesi açıkçası

Doblo'yu elediğimiz için Berlingo ve Tepee üzerine yoğunlaştık. 1.6 Berlingo'nun 90 ps olması az görünse de gayet ideal performansı var. 115'lik Tepee ise tam bir yer uçağı. 115'lik Berlingo'yu deneyemedğimden bilemiyorum ama aynı motor olduğu için o da benzer bir izlenim bırakacaktı muhtemelen.

Diğer birçok nokta her iki araç için de üç aşağı beş yukarı aynı olduğu için iş biraz görselliğe ve fiyata kaldı. Bu noktada sormak istediğim bir husus var. Partner için görüştüğümüz bayii bize 1.6 90 ps Active modeli için peşin olarak 41.000 TL fiyat verdi ilk etapta. İnternette yazan Anahtar Teslim Liste Fiyatı 40.850 TL iken Ağustos Ayı Kampanyalı Fiyatı (Peşin) 37.390 TL. Aradan birkaç saat geçti aradılar ve 39.000'e düştüler, iftardan sonra tekrar aradılar 38'e indiler. Sormak istediğim konu şu, biz pazarlığımızı yaparken anahtar teslim fiyatına göre mi yapacağız yoksa Ağustos ayı kampanyalı fiyata göre mi? Bize kampanyalı fiyat yerine yüksek fiyattan kapı açmaları biraz garibime gitti açıkçası. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

Sitelerinde sigorta bedeli ayrıca alınacaktır yazıyor ama daha önce araç almadığım için ekstra ödememiz gereken ne var ne yok bilmiyorum açıkçası. Bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.

Son olarak, Tepee'de Allure + Emniyet Paketi (850TL) + Metalik boya (500 TL) için masaya oturacağız.

Üstadım bende araştırma içindeyim. Önümüzdeki ay test sürüşlerine başlayacağım inşaallah.
    Benimde Aklımda Allure veya zenith var ama hayırlısı inşallah.

Yanlız size tavsiyem tek bayii ile sınırlı kalmayın. Tanıdıklarımdan biliyorum, Bayiden bayiye 1-2 bin Tl kadar fiyat oynayabiliyor. Hatta komşu illerdeki bayilerden bile fiyat alın.

bayiiler tutturabildiklerine, tutturdukları fiyattan satıyorlar. Acele etmeyin iyi pazarlık yapın.

Takip ettiğim kadarıyla avrodaki düşmeyi fiyatlara yansıtmadılar. Bu da epey bir pazarlık payı var demektir.

http://www.peugeot.com.tr/yeni-arac-talebi/

şu linkten ne kadar bayii varsa işaretleyin. Bırakın onlar sizi arayıp tekliflerini sunsunlar.

Bi de çok aceleniz yoksa Kasım ayında Autoshow 2012 fuar var. Bayağı bi iskontolar yapıyorlar.

Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

tecrubelerinizden bizi haberdar edin.

İyi günler.

• tahmin ettigim gibi.denedin ve aradaki farkı gördün

almayı düşündüğün araçlar kardeş araçlar aynı üretim bandından cıkıyor.

umarım sizin için hayırlısı olur.
  • arkadaşım umarım geç kalmamışımdır ama şuan berlingoda çok iyi kampanya var.dolu 115 beygir selection modeli için 38500 fiyat aldım.bir araştır derim sana.bende tepee outdoor düşünüyordum ama o fiyata 115 beygirlisini alıyorsun.emniyet paketi dahil
  • Evet hocam, bayrama kadar tüm Berlingo'larda 5000 TL indirim var. Aynı fiyata 90 hp Outdoor alacağınıza 115 hp Berlingo Selection alın derim. Cam tavan opsiyonu da var bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde kredi kampanyası olsaydı yanından geçilmez olurdu.cam tavan seçeneğide var evet.pazarlıkla makul bir fiyat farkı alırlarsa pakete dahil edilebilir.acaba pug tepee de böyle bir kampanya düşünüyormu.yarın bayii arayıp soracam.ama arkadaşa çok yüksek fiyat vermişler tepee için.o fiyata outdoor alınır.üstelik içinde emniyet paketide dahil.
  • Hocam, bu durum Bayraktar Holding ile Peugeot Turkiye'nin farkli satis politikalarindan kaynaklaniyor. Umudum Peugeot Turkiye'nin de benzer bir kampanya yapmasi.

• quote:

Arkadaşlar bugün Doblo'yu, Berlingo'yu ve Partner Tepee'yi test ettik.

Merhaba.2 hafta önce bu sınıftaki araçların çoğunu inceledim ve test ettim.Caddy trendline ve tepee allure arasında kalmıştım.Tepee allure çok hoşuma gitti.Fakat size yüksek fiyat vermişler.115 ps makyajlı kasa için allure donanım seviyesi ve esp-hill holder opsiyonları eklenmiş bir araç için beyaz renkte 41.500 lira fiyat almıştım 2 tane peugeot bayisinden.bence hemen tamam demeyin, tüm bayileri gezip birbirlerine fiyat kırdırmaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

Evet hocam, bayrama kadar tüm Berlingo'larda 5000 TL indirim var. Aynı fiyata 90 hp Outdoor alacağınıza 115 hp Berlingo Selection alın derim. Cam tavan opsiyonu da var bildiğim kadarıyla

Hocam bu haber çok iyi oldu, çok teşekkür ederim :) Umarım aynı şekilde Peugeot'ya da bir kampanya gelir.
  • quote:

Hocam, bu durum Bayraktar Holding ile Peugeot Turkiye'nin farkli satis politikalarindan kaynaklaniyor. Umudum Peugeot Turkiye'nin de benzer bir kampanya yapmasi.

doğrudur.zaten binek oto satış adetleri yerlerde sürünüyor.aslında 208 düşünüyordum ama hala getirtmediler.avrupada çıkalı epey zaman olmasına rağmen önce ilkbahar dediler.sonra haziran.enson eylül demişlerdiki şimdi kasım ayını telafuz ediyorlar.herhalde fuarı bekliyorlar ama fazla naz aşık usandırır derler.ticariyle binek arasında çok bocalıyordum ama denkleştirebilirsem berlingo düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 5 Ağustos 2012; 21:03:09 >
  • quote:

quote:

Evet hocam, bayrama kadar tüm Berlingo'larda 5000 TL indirim var. Aynı fiyata 90 hp Outdoor alacağınıza 115 hp Berlingo Selection alın derim. Cam tavan opsiyonu da var bildiğim kadarıyla

Hocam bu haber çok iyi oldu, çok teşekkür ederim :) Umarım aynı şekilde Peugeot'ya da bir kampanya gelir.

Onemli degil hocam, insallah Dun ya da gecen gun Sabah gazetesinde gormustum, hatirladigim kadariyla ya bayrama kadar ya da Agustos boyunca diyordu indirimlerle ilgili. Siz citroen.com.tr'den bakin yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Hocam, bu durum Bayraktar Holding ile Peugeot Turkiye'nin farkli satis politikalarindan kaynaklaniyor. Umudum Peugeot Turkiye'nin de benzer bir kampanya yapmasi.

doğrudur.zaten binek oto satış adetleri yerlerde sürünüyor.aslında 208 düşünüyordum ama hala getirtmediler.avrupada çıkalı epey zaman olmasına rağmen önce ilkbahar dediler.sonra haziran.enson eylül demişlerdiki şimdi kasım ayını telafuz ediyorlar.herhalde fuarı bekliyorlar ama fazla naz aşık usandırır derler.ticariyle binek arasında çok bocalıyordum ama denkleştirebilirsem berlingo düşünüyorum

haklisiniz hocam bayrama kadar kacirmamak lazim berlingo'lari

bizde 2011 origin kasa partner var, 1.6 HDi 90 beygirlik. arabayi cok iyi kaldiriyor. sadece guvenlik donanimi biraz sikintili, onun disinda donanim takintisi olmayanlar icin kesinlikle alinabilecek bir aractir. sifirlari 33.350 lira, ikinci elleri 26-30 arasinda degisiyor. tepee ve berlingo'nun dusuk donanimlarina iyi bir alternatiftir

tepee'de outdoor'un, berlingo'da sx'in altina inmem sahsen

• quote:

quote:

quote:

bizde 2011 origin kasa partner var, 1.6 HDi 90 beygirlik. arabayi cok iyi kaldiriyor. sadece guvenlik donanimi biraz sikintili, onun disinda donanim takintisi olmayanlar icin kesinlikle alinabilecek bir aractir. sifirlari 33.350 lira, ikinci elleri 26-30 arasinda degisiyor. tepee ve berlingo'nun dusuk donanimlarina iyi bir alternatiftir

hocam bu berlingonun 115 liklerinde cruse control varmı.sitede herhangi birşey göremedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bu berlingonun 115 liklerinde cruse control varmı.sitede herhangi birşey göremedim

Kisa sure once konu acan bir arkadas Berlingo 115'liklerde standart oldugunu soylemisti. Sitede donanimlar yazmiyor, siteden donanim brosurunu indirirseniz orada bulabilirsiniz. Tepee'lerde 115'liklerde standart.

• Merhaba;
    Tercihinizi yapmanız güzel bir şey.. Partner/berlingo ikilisi oldukça güzel, kaliteli araçlardır. Çok severim onları...

Ben geçen sene bu tarz bir ticari araç aldım. Tercihim doblo 1.3 oldu. Performansı kimilerine göre yetersiz olsa da bana fazlasıyla yetiyor. En fazla biraz daha gaza basıp çok yaktırıyorum.:))

Dobloyu tercih etmemin başlıca iki sebebi var. birincisi ESP, ikincisi açılan arka camlar.. ESP o zamanlar partner/berlingoda yoktu. Açılan arka camlar hala yok.. Arıza olarak, genelde doblo 1.6 ların şanzıman sorunu öne çıkıyor. 1.3 lerde böyle bir sorun yok. Ayrıca kronik amortisör takoz sorunu tüm fiatlarda mevcut.. Yıllardır Fiatın her çeşidine sahip olarak kullanmış birisi olarak diyebilirimki, Yeni doblo TR de üretilen en kaliteli Fiat aracı. Ama Albeaların dayanıklılığı yok bu araçlarda..

Eğer binek aile aracı olarak kullanacaksanız, açılan arka camların eksikliğini çok ama çok hissedeceksiniz.. Tıpkı sizin gibi partner/berlingo tercih eden arkadaşlarım gibi... birbirimizin araçlarını çok sık kullandığımız için her iki araç hakkında da görüşlerimiz ortak. Partner / berlingo dobloya göre çok daha tok bir araç ve güven veriyor. Doblonun bagajı daha kullanışlı. Ama aile için kullanan arkadaşlarım arka camlar için doblo tercih edilebilir, diyorlar.

• pratiklik açısından partner tepee daha güzel , birçok saklama gözü var
  • Istanbul-Ağva arası kullanmak için şirkete tercihim Doblo oldu, donanım ve otomatik oluşundan.Caddy ile arasında 7-8 bin lira fark vardı geçen sene.Gerek olmadığını düşündüm ki zaten alma amacım belli .Şuan 43 bin km de masallahi var.

Vites manuel alsaydım kesinlikle beyaz Tepeee alırdım.

Hangisini tercih ederseniz edin fark etmez önemli olan indirimli fiyati yakalamak.

• bence Doblo.

aralarında hiç bir fark yok bence.fiyatlarını bilmiyorum fakat Pejo nun teybi bile itici. Renault - Pejo - Citroen artık durdursun şu teypleri.fiat bile ne güzel iç donanımlar koymaya başladı.Tepee nin içi bence güzel değil.
    Konfor bakımından aynı.ama 2. el bakımından tabiki doblo daha iyi.

Satmam diye düşünmeyin sakın.Yarın öbürgün elinize para geçer caddy almak isterseniz satmanız zor olmayan bişi alın.

Mercedeste Hafif ticari cıkartıyor onları çok merak ediyorum o zaman bakalım neler denilcek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.