Bildirim
ACİL YORUM ENERMAX 850WAT PSU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: epoxy81
ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUM OLACAK LÜTFEN YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN 2TANE ASUS GTX 780 DRİCTCU2 EKRAN KARTINI KALDIRIRMI ACABA GÜÇ KAYNAĞIM?
ENERMAX 850WAT
İŞLEMCİ AMD 8350
ANAKART ASUS CORSAİR V FORMULA Z
LÜTFEN ACİL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Eğer güç kaynağının üstündeki etiketin fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: Devilmaybad
quote:
ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUM OLACAK LÜTFEN YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN 2TANE ASUS GTX 780 DRİCTCU2 EKRAN KARTINI KALDIRIRMI ACABA GÜÇ KAYNAĞIM?
ENERMAX 850WAT
İŞLEMCİ AMD 8350
Eğer güç kaynağının üstündeki etiketin fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
tamam hemen atıyorum -
quote:
quote:
quote:
ENERMAX 850WAT
İŞLEMCİ AMD 8350
Eğer güç kaynağının üstündeki etiketin fotoğrafını çekip atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
tamam hemen atıyorum
Bekliyorum hocam
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ENERMAX 850WAT
İŞLEMCİ AMD 8350
tamam hemen atıyorum
Bekliyorum hocam
hocam taktım fotograflarda gördüğün üzere ama gtx 770 çıkarttım bu kartları taktım pcde önceden olmayan takılmalar kasılmalar başladı güş kaynağımda yazı yok 80plus diye geçiyor
Hocam pek de kaliteli gözükmüyor Hemen 2. kartı çıkarın bir sorun olmasın
Güç kaynağının linki var mı detaylarını görebileceğimiz? Veya model numarası nedir?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ENERMAX 850WAT
İŞLEMCİ AMD 8350
tamam hemen atıyorum
Bekliyorum hocam
hocam taktım fotograflarda gördüğün üzere ama gtx 770 çıkarttım bu kartları taktım pcde önceden olmayan takılmalar kasılmalar başladı güş kaynağımda yazı yok 80plus diye geçiyor
Güç kaynağının linki var mı detaylarını görebileceğimiz? Veya model numarası nedir?
ENERMAX NAXN ENM850EWT 850W diye geçiyor netten bulup bakabilirsin bitane linke bağımlı kalmamış oluruz çıkartıcam birazdan :/
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ENERMAX 850WAT
İŞLEMCİ AMD 8350
tamam hemen atıyorum
Bekliyorum hocam
ENERMAX NAXN ENM850EWT 850W diye geçiyor netten bulup bakabilirsin bitane linke bağımlı kalmamış oluruz çıkartıcam birazdan :/
Hocam belirttiğim gibi normalde besler ama tam güçte sorun çıkartır
-
burdan kendin ölçe bilirsin:
http://tr.msi.com/service/power-supply-calculator/ -
quote:
Orijinalden alıntı: mncs35
burdan kendin ölçe bilirsin:
http://tr.msi.com/service/power-supply-calculator/
şimdi baktım 705wat toplam güç tüketiyorum ama ful yüke binince ne olacak onu merak ediyorum ful yükte ekran kartları acaba voltaj artımı yaparmı? -
705 watt en fazla çekeceği güçtür ancak senin ekran kartların oc lu olduğundan orada hesaplandığı gibi 250 watt değil 330 watt kullanacaktır... -
quote:
Orijinalden alıntı: mncs35
705 watt en fazla çekeceği güçtür ancak senin ekran kartların oc lu olduğundan orada hesaplandığı gibi 250 watt değil 330 watt kullanacaktır...
neredeyse kafa kafaya geliyor eş değer güç kaynağı ile ekran kartlarım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. -
Merhaba,
Enermax güç kaynaklarının / Enermax'in bu güç kaynağının pek de kaliteli olmadığını resme bakarak nasıl anladığınızı belirtir misiniz?
Enermax dünyada lider güç kaynağı üreticilerindendir, forumda da bir çok kişi tarafından kalitesinden şüphe edilmeyecek bir marka olduğu kabul edilmektedir. -
http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/psu-550w-850w_5.html
Burada 12 volttan verdiği değer yazıyor bakabilirsiniz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
62a 850w oc li bile olsa kaldırması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: denizlirfann
Merhaba,
Enermax güç kaynaklarının / Enermax'in bu güç kaynağının pek de kaliteli olmadığını resme bakarak nasıl anladığınızı belirtir misiniz?
Enermax dünyada lider güç kaynağı üreticilerindendir, forumda da bir çok kişi tarafından kalitesinden şüphe edilmeyecek bir marka olduğu kabul edilmektedir.
Önceki mesajımı dikkatlice okursanız;
Güç kaynağının 2 kartı da besleyebileceğini, ancak tam güçte çalışırken sorun çıkarabileceğini belirttim.
Yani güç kaynağına kötü demedim, yalnızca kartlara zarar verebilir. -
bütün bilgilerimi yolladım size konu ile ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim -
Saol kardeş bilgi derken?
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
Saol kardeş bilgi derken?
pardon dostum sana yalnış oldu diğer arkadaşa yazıyordum -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- nvidia g sync açma
- gddr6 nedir
- geforce 940mx
- gigabyte garanti sorgulama
- üçlü ara bellekleme nedir
- dikey senkronizasyon nedir
- rx 7600 neye denk
- 4060 ne zaman çıktı
- rx 8800 xt
- ekran kartı güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X