Şimdi Ara

Açılan pencere ve setup dosyalarım anında kapanıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba; XP'de nedenini bilemediğim bir şekilde usb'den veya DVD roomdan bir program kurmaya çalışırken setup penceresi hemen kapanıyor veya hiç açılmıyor, bunun üzerine DVD room'a sağ tıklayıp klasörü açtığımda da klasör hemen kapanıyor, sorunu çözemeyince klasörü bilgisayara kaydediyorum ama kaydettikten sonra nereye kaydedersem kaydedeyim açtığımda yine pencere hemen kapanıyor, virüs programı kuramıyorum kursam bile açılmıyor, PC'ye format attım ama sorunum hala devam ediyor neden olduğunuda anlamıyorum.

Ayrıca sistem geri yükleme, windows yardım gibi servis programlarım çalışmıyor, güvenli kipte pc'yi çalıştıramıyorum.

Yardım edebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becoli -- 26 Temmuz 2008; 8:54:08 >

• kardeş bilgisayar formatlarken hem c sürücüsüne hemde d ve ya diğer sürücülerde varsa onlarda format atmayı denedin mi? virüs diğer sürücülerde olabilr. onları açtığında tekrar bilgisayarına geçiyor olabilir...
  • Dostum Aynı OLay şu anda benimde başımda var hiçbir Şekilde Bir Program Kurmama İzn vermiyor. Sanki Makinede Admin değiLde Guest miş gibiyim:):):):)

İnternetten önce oNline Virüs taraması Yaptırdım. F.prottan Sonra Virüsleri sildim başlangıçtakileri kaldırdım şu anda istediğimi yükleyip silebiliyorum. Busefer makineye AntiSpywareler Kurdum şu anda taratma yapıyorum Sanırım Sorununu bu şekilde çözebilirsin Format atmim Diosan:D
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler D'deki virüslerden kaynaklanıyormuş, online virüs kontrolü yaptırarak sorunu hallettim şimdi hiçbirşey kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becoli -- 30 Temmuz 2008; 18:44:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.