Şimdi Ara

ACİLE HAFİF SORUNLU HD 5570 40 TL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ACİLE HAFİF SORUNLU HD 5570 40 TL!!!!
    EVET ARKADAŞLAR SAPPHİRE MARKA AMD HD 5570 1 GB 128 BİT GDDR 3 DX 11 HAFİF SORUNLU KART 60 TL DEN SATILIKTIR!!!
    SORUNU VGA ÇIKIŞI PEMBE YAZI VERMEKTEDİR GRAİKLERDE EN UFAK BOZULMA YOKTUR GERİSİ SAPASAĞLAMDIR BELKİ VGA BAŞLIĞI DEĞİŞECEK
    TÜM TÜRKİYE YE GÖNDERİLİR ÖNCE HAVALE SONRA KARGO

BU FIRSAT KAÇMAZ KAÇIRIRSANIZ ÜZÜLÜRSÜNÜZ SONUÇTA KART YAPTIRILABİLİR BEN SİSTEM YENİ BİR ADET ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM YOKSA BEN UĞRAŞIRDIM

CEP:05544515132

SKYPE TAN SADECE İLETİŞİME GEÇİNİZ YA DA CEP TEN PM LERE BAKMIYORUM

Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• sahibinden com daki fiyatlar burda asla referans olamaz. burda saglami bile 70 tl en zor satilir ki sorunlusuna asla o parayı vermezler. bir adet bende var ayni karttan hali hazirda ilan acicam bugunlerde 70 tl den. yanlis anlamayin istediginiz fiyati istemekte her zaman özgürsünüz; yazdiklarim sadece bilgilendirme amaclidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.