Şimdi Ara

Acilen Buzdolabı , Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi , Fırın Hakkında Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bürütüs sende ya varsa imla hatamız/anlatım bozukluğumuz söyle düzeltelim...

İmzana yazmanı tavsiye ediyorum, "Anlatım bozukluğu yakalamayayım, yanarsınız..."

Aklımada geldi, illa Sharp Alın diye ısrar ediyormuşuz gibi oldu diye de ...

Müsadenle editliyor, ekleme yapıyorum mesaja...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 9 Aralık 2009; 19:26:41 >

• Az buçuk karar verdim gibi.

Çamaşır makinesi Siemens WM12S7X01TR veya inox almazsam Siemens WM12S762TR

Bulaşık Makinesi için Siemens SN 25M830 EU veya Bosch taki muadili SMS53M08EU (Bu modelide olabilir SIEMENS SE26M850TR )

Buzdolabı için hala kararsızlığım devam ediyor.

Fırın için ise zaten dediğim model iyi.
  • Aklınız rahatladıysa ne ala, en zor kısmı şu karar verme süreci inanın...

Bundan sonrası iyi bir bayi bulup pazarlık kısmını halletme.
    Aldığınız fiyatları yine forumdan danışmayı ihmal etmeyin derim...

Umarım en uygun şekilde edinir güle güle kullanırsınız...
  • Buzdolabı hususunda inox ve antifingerprintli olanlarından istiyorum.

İnox u paslanmaz çelik biliyordum. Öyle mi tam bilmiyorum.

Buzdolabı için paslanmaz çelik modellerinden (Samsung Sj pt69r-hs görünümlü ve antifingerprint özelliği var mı göremedim.)

önerileriniz var mı? Bütçe 1500-2000 arası. İnox ve antifingerprint özelliği olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynatay67 -- 10 Aralık 2009; 14:36:03 >
  • Tavsiyeme dair aşağıdaki başlığı okumanız daha doğru olur;
    http://forum.donanimhaber.com/m_36301155/tm.htm

Bahsi geçen üründe Inox, Çelik üründen beklentinizi karşılayacak şekildedir emin olabilirsiniz... Yalnız Anti-figerprint özelliği olmasada, evdeki diğer anti-fingerprint özellikli Siemens ürünlerimden daha az parmak izi topluyor diyebilirim...

Yalnız Inoxlarda genel sorun su damlası izidir, temizlemek ve sonra bakım yağı uygulamaktan başka çaremiz yok

Edit: Zaten Siemens ürünlerinizle gelen servisten numune bir parlatıcı veriyorlar bu Inox Buzdolabınıda harika parlatıyor, ısrarla istemenizi tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 10 Aralık 2009; 16:23:23 >

• merhaba arkadaşlar,
    alacağım modeller ve fiyatlar aşağıdaki gibidir.
    1-KG57NP buzdolabı 1850
    2-HBat540 fırın 1250
    3- Wm12s762tr 1500
    4-sn25m830eu 1350

fiyatlar peşin ve sıcak :)
  • Artık karar verdiniz herhalde,

Hayrını görün, güle güle kullanın...
  • merhaba arkadaşlar,
    alacağım modeller ve fiyatlar aşağıdaki gibidir.
    1-KG57NP buzdolabı 1850
    2-HBat540 fırın 1250
    3- Wm12s762tr 1500
    4-sn25m830eu 1350

fiyatlar peşin ve sıcak :)

Seçimleriniz güzel bende aynılarını düşünmüştüm sadece buzdolabında sıkıntı yaşayabilirsiniz.
    Eğer inox buzdolabı istiyosanız bütçenizde yukarıdaki fiyat gibiyse sharp PT69RHS veya elektrolüx ün bir kaç modeli var. Ben aslında sharp a karar kıldım. Ondan alacağım. Diğer modelleriniz güzel.
  • t-una bey, PM atamadigim icin yazdiginiz msj a burdan cvp vermek zorunda kaldim.

yardiminiz icin tesekkur ederim, aslinda ben bu makinede kurutucu oldugunu da bilmiyordum. bi ust model de butcemi biraz asiyo.

zaten camasirlari yiprattigi icin kurutucu kullanmayi dusunmuyorum, bu durumda bana onerebileceginiz esdeger kalitede kurutucusu olmayan bir makine var mi?
  • 16 03 2010 tarıhlı bosch Bosch HSV525121T marka Turbo fırın sıfır kullanmadım 780.00 tl ye aldım faturalı

http://www.bosch-home.com/tr/HSV525121T.html?source=search linki bu incele

sana bunu 600.00 tl ye bırakırım ıstedıgın sekıldede ode servis takana kadar da yardımcı olurum like.star@hotmail.com irtibat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.