Şimdi Ara

ACİLEN CİNSİYET AYRIMI ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YANIT MUHABBET KUŞU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
13.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: petrix52

Merhaba,
    Sarı olan saba h yıkandı da beyazın baş kısımında hafif tüğ bozuklukları var küçük küçük düzensizlikler suyuna vitamin alıp koysam düzelir mi ya da yapabileceğim herhangi başka bişey var mı?
    yeni aldıgınız kus dişi güle güle besleyin araları nasıl
  • Şuan yeni gelen yanaştıkça 2 defa gördüm erkek olan gagaladı dişi yanaştıkça erkek başka tüneğe gidiyor acaba eş tutmadı mı endişeliyim 2. Kuş bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba,
    Sarı olan saba h yıkandı da beyazın baş kısımında hafif tüğ bozuklukları var küçük küçük düzensizlikler suyuna vitamin alıp koysam düzelir mi ya da yapabileceğim herhangi başka bişey var mı?

İşte onlar yeni tüyleri tüy döküp yeniden çıkıyor. Vitamin kullan avisol vitamin tavsiye ederim bandorllu ürünleri kullanman iyi olur.

• mubişim kullanıcısına yanıt
    ilk fırsatta petshoplardan alacağım
  • quote:

ilk fırsatta petshoplardan alacağım
    kailteli vitaminler kullnaın avisol hiçbir işe yaramaz aminosol vb. ürünleri tavsiye ederim vitakfart multivitamini var ama yurt dıısndan aldırmanız laızm avivit toz vitamin alın kuscudan alcaksanız esi kusa sectirseniz daha verimli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski acik

kailteli vitaminler kullnaın avisol hiçbir işe yaramaz aminosol vb. ürünleri tavsiye ederim vitakfart multivitamini var ama yurt dıısndan aldırmanız laızm avivit toz vitamin alın kuscudan alcaksanız esi kusa sectirseniz daha verimli olur

Yok anasının nikahı. Yurt dışıymış. Harcanıyon sen buralarda. Zorla varya geliyonuz günaha sokuyorsunuz adamı. Nerden getirtsin allah aşkına bi daha söylesene paris iyimi firansa falan nasıl holywood a gitsin yada SIZ NE DIYONUZ LA OLURMU

• quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Yok anasının nikahı. Yurt dışıymış. Harcanıyon sen buralarda. Zorla varya geliyonuz günaha sokuyorsunuz adamı. Nerden getirtsin allah aşkına bi daha söylesene paris iyimi firansa falan nasıl holywood a gitsin yada SIZ NE DIYONUZ LA OLURMU

Alıntıları Göster
    valla hobiciler bu sekilde yapıyoruz biz gülüncek bir sey göremiyorum ben avisol verme kusa yazık işe yaramaz haftada 1 dilim elma as kafese yumurta maması ver daha yararlı olur

• quote:

valla hobiciler bu sekilde yapıyoruz biz gülüncek bir sey göremiyorum ben avisol verme kusa yazık işe yaramaz haftada 1 dilim elma as kafese yumurta maması ver daha yararlı olur

Çakmadır senin o kullandığın avisol. Bandrol den bahsediyorum.test edilmiş onaylanmış. Hem ben bayadir onu kullanıyorum etkisinden başka birşeyin i görmedim. Yeni çıkan avisol vit. De şimdi B vitaminin hepsi bulunmakta. Ah işte kuşlar önüne koydugun herşeyi yese o senin dediğine ben ezelden katılıyorum ama bazıları yemedikleri için en uygunu suyuna vit. Katmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubişim -- 20 Mayıs 2015; 19:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Çakmadır senin o kullandığın avisol. Bandrol den bahsediyorum.test edilmiş onaylanmış. Hem ben bayadir onu kullanıyorum etkisinden başka birşeyin i görmedim. Yeni çıkan avisol vit. De şimdi B vitaminin hepsi bulunmakta. Ah işte kuşlar önüne koydugun herşeyi yese o senin dediğine ben ezelden katılıyorum ama bazıları yemedikleri için en uygunu suyuna vit. Katmak.

Alıntıları Göster
    benden sana dost tavsiyesi avisol kullanma hatta biyotekniğin hiç bir ürününü kulanma bak avivit tavsiye ettim ona ragmen diyorum bunu mama yemiyorsa kusun mamanda hata vardır üzerine yem serp az tarcın kat sevdir kusa mama yararlı

• Slm kusumu yeni aldim 1.5 aylik erkek dediler ama tam emin olamadim yardimci olurmusunuz.Tesekkur ederim.resimleri bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevgi yagmuru -- 8 Haziran 2015; 15:20:26 >

• 1.5 aylik erkek dediler yardimci olurmusunuz

ACİLEN CİNSİYET AYRIMI ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YANIT MUHABBET KUŞU ACİLEN CİNSİYET AYRIMI ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YANIT MUHABBET KUŞU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevgi yagmuru -- 8 Haziran 2015; 15:39:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevgi yagmuru

1.5 aylik erkek dediler yardimci olurmusunuz

ACİLEN CİNSİYET AYRIMI ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YANIT MUHABBET KUŞU ACİLEN CİNSİYET AYRIMI ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YANIT MUHABBET KUŞU

Öncelikle 1,5 ayliktan büyük. Ve dişi. 1,5 aylık olsaydı cere rengi oturmamış olur bu cici kuşun cere rengi ben dişi bir kuşum der gibi belirginleşmiş. Yani henüz 3~4 aylık falan tam net bi ay söyleyemem. Eğitmek istiyorsan fazla ilgili fakat sıkmadan davranmalısın. Çünkü dişiler fazla huysuz olurlar.

• Cok tesekkur ederim.Peki disiler konusur mu ugrassam.

• quote:

Cok tesekkur ederim.Peki disiler konusur mu ugrassam.

Tam renk oturmamıs bana erkek gibi geldi tam net değil rengi. Konusuyor tüm kuşlar dişi erkek farketmez. Kimileri diyor erkekler daha konuskan ama alıp egitiyorlar olmuyor.Kimileri dişi alıyor konusturmaya beceriyor
  • quote:

Cok tesekkur ederim.Peki disiler konusur mu ugrassam.

Konuşur ama kelime hazneleri çok düşüktür az kelime öğrenirler. Kolay kavraması için içinde ( c ) harfi geçen kelimeler kullan. Cici kuş babacık öpücük gibi falan. Hepsini bir anda söyleme ki kelimeyi çıkarmaya çalıssın sana tavsiyem cici kuşla başla. Olabilir belki erkektir fotodan da yanılmış olabilirim ama oturmuş bi cere rengi gibi dişi geldi bana

• mubişim kullanıcısına yanıt
    Bütün kuşlarım mamalarını bayılarak yemektedirler kuşlarım çok değerlidir 5 liralık vitaminle kendimi kanıdırmıyorum.
  • Kusumu değiştirdim. Bunuda erkek diye verdiler,yorumlarınızı bekliyorum,önceki yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

• quote:

Kusumu değiştirdim. Bunuda erkek diye verdiler,yorumlarınızı bekliyorum,önceki yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Resimler görünmüyor

• Şimdi nasil
     ACİLEN CİNSİYET AYRIMI ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YANIT MUHABBET KUŞU
  • 2 aylık dediler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.