S.A arkadaşlar celeron 2.66 cpu ve asus p4s800-mx-se anakart ve 256mb 400mhz ddr. sorun pc çalışmıyor.İşlemcinin fanını kelepceledimi pc çalışmıyo.Ama kelepcelemeden denedimi çalışıyo.Fanı değiştirdim yine aynı.İşlemci fanını kelepceledimi çalışmıyor.Fanı serbet şekilde işlemcinin üzerindeyken pc çalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum....
A.S kelepce işlemci üzerine fazla baskı yapıyordur yada işlemcinin bi şekilde yerinden oynamasına sebep oluyor olabilir..
ne yapmamı tavsiye edersiniz.Bunun bi çözümü varmıdır.
valla arkadasım kelepce elindeki fanın kelepcesi mi yoksa baska bir fanın mı??eger baska bir fan takma imkanın varsa onu dene
orjinal fanınıda deniyorum sorun hep aynı diğerini de deniyorum sorun aynı.... Anakarttaki işlemci yatağından mı kaynaklanıyor acaba..
valla arkadasım eger fanın kelepcesini taktığında sorun cıkartıyorsa sorun işlemci yatağında olabilir..bence dikkatlice tekrar tak ve yavas ol..bak bakalım kelepçeyi takınca işlemci yada fan yerinden oynuyor mu
yok oynamıyor.başka ne gibi bi problem olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme