Bildirim
PC ÇOK GEC KAPANIYOR NEDİR BUNUN SEBEBİ YARDIM
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
walla dostum aynı sorun bendede vardı ama benimki laptop biraz saçma gelcek ama laptopun güç düğmesine basınca kapanması 20dk buluyo güç düğmesini uykuya ayarlasam basınca uykuya geçmesi 20dk sürüyo normal kapatıyorum
sana tavsiyem disk temizleme,disk birleştirme yap bunlar saatler sürebilir ama hdd'ni çok hızlandırır
bide cleaner 2.21 programını indir kur bilgisayarda senin göremediğin çöpleri temizler -
bendede geç kapanıyor ama dert etmiyorum
*Kullanmadıgın dosyaları sil
*Arkadaşında dediği gibi disk temizleme yap
*Virüs taramasından geçir (virüs olabilir ve bu yüzden geç kapanıyor olabilir) -
arkadaşlar esetnod32 ile tarattım virüs falan yok ama (cleaner 2.21) deneyeceğim -
Dostum ramlerin şişiyor olabilir. Bilgisayarım genelde ağır bir işin altından çıkınca geç kapanıyor benim. Ram boşaltan programlar vardı. Bilgisayarındaki gereksiz dosyalarını kaldır açılıştakileride. -
CCleaner kullanırken dikkat !!!
bir çok yararlı dosyayıda götürdüğü oluyor.... -
Windows Update aracılığı ile sisteminizin güncel olduğundan emin olun.
Sağlam bir antivirüs ile tam tarama yaptırın.
Gereksiz dosyaları silin.
Kayıt defteri hatalarını ccleaner , glary utilities gibi bir programla giderin.
Bilgisayarınıza düzenli aralıklarla disk temizleme ve disk birleştirme yapın.
Ayrıca çok fazla program açıksa windows kapanışta zorlanabilir , o yüzden açık olan ve kullanmadığınız programları kapatın. -
HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / WaitToKillServiceTimeout'un 20000 olan değerini 200 yap -
Başka bir PC kapanma sorunu yaşayan arkadaşa yazdıklarımı deneyin.
quote:
Başlat => Çalıştır => Msconfig yazın.Gelen pencerede başlangıç sekmesine geçiş yapın.Seçili tüm programların yanındaki tikleri kaldırın.Sistemi yeniden başlatın ve açılış sonrası bilgisayarı kapatmayı deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 2 Ağustos 2009; 2:22:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.dRe`
Windows Update aracılığı ile sisteminizin güncel olduğundan emin olun.
Sağlam bir antivirüs ile tam tarama yaptırın.
Gereksiz dosyaları silin.
Kayıt defteri hatalarını ccleaner , glary utilities gibi bir programla giderin.
Bilgisayarınıza düzenli aralıklarla disk temizleme ve disk birleştirme yapın.
Ayrıca çok fazla program açıksa windows kapanışta zorlanabilir , o yüzden açık olan ve kullanmadığınız programları kapatın.
hocam güncellemeler açık anti virüs kurulu windows kapanırken hiç program açık değil
acaba donanımsal bi sorun olabilirmi -
Orijinalden alıntı: Bluecry
Başka bir PC kapanma sorunu yaşayan arkadaşa yazdıklarımı deneyin.
Başlat => Çalıştır => Msconfig yazın.Gelen pencerede başlangıç sekmesine geçiş yapın.Seçili tüm programların yanındaki tikleri kaldırın.Sistemi yeniden başlatın ve açılış sonrası bilgisayarı kapatmayı deneyin.
hocam dedikleri zaten bende dün yapıştım 3-4 tane program falan vardı onları kaldırdım nokıa pc suıt le gelen falan ama gene aynı -
bu sıcaklarda biraz pc nede hak ver fazla program iconu verme ccleanerla temizle c de doluysa boşalt yeter ayrıca yapabiliyosan fanlarınnı temizle -
quote:
Orijinalden alıntı: sgnr
Dostum ramlerin şişiyor olabilir. Bilgisayarım genelde ağır bir işin altından çıkınca geç kapanıyor benim. Ram boşaltan programlar vardı. Bilgisayarındaki gereksiz dosyalarını kaldır açılıştakileride.
SMARTRAM ,smart defrag,ccleaner 2.222 ve revo uninstaller kullanarak sorununu çözebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X