Şimdi Ara

Acilen Yardıma İhtiyacım Var!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aldığım ipod touch 4 32 gb bugun oyun oynarken ekranı beyazladı ve hiç bir şeye cevap vermiyor herhangi bir darbe almadı home tuşu ile açma düğmesine 5 dk basılı tuttum gene cevap yok ne yapmalıyım yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: marlboro53

Dün aldığım ipod touch 4 32 gb bugun oyun oynarken ekranı beyazladı ve hiç bir şeye cevap vermiyor herhangi bir darbe almadı home tuşu ile açma düğmesine 5 dk basılı tuttum gene cevap yok ne yapmalıyım yardım edin lütfen

Geçmiş olsun. Yabancı forumlarda da bu soruna sıkça değinilmiş. Çözüm olarak da sadece bu belirtilmiş:

Hiç bir şekilde cihaz kapanmıyor ya da ekranı kararmıyorsa bataryanın bitmesini bekleyin. Bittiğinde ekran kararacak ve pili gösterecek. Şarja takın ve cihazın açılmasını bekleyin (belli bir kapasiteye kadar dolduktan sonra açılacak).

Kiminde bu şekilde eskisi gibi açılmış, kimide de bu şekilde açıp restore gerekmiş. Umarım sorununuz hallolur.

• Cevabınız için çok çok teşekkürler sorun aynı dediğiniz gibi mecbur beklicez dahada yeni sarj etmiştin:(
    Bu arada yapabileceğim başaka bir şey varsa her türlü yoruma açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kel Bir Mühendis -- 1 Mayıs 2012; 16:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

quote:

Dün aldığım ipod touch 4 32 gb bugun oyun oynarken ekranı beyazladı ve hiç bir şeye cevap vermiyor herhangi bir darbe almadı home tuşu ile açma düğmesine 5 dk basılı tuttum gene cevap yok ne yapmalıyım yardım edin lütfen

Geçmiş olsun. Yabancı forumlarda da bu soruna sıkça değinilmiş. Çözüm olarak da sadece bu belirtilmiş:

Hiç bir şekilde cihaz kapanmıyor ya da ekranı kararmıyorsa bataryanın bitmesini bekleyin. Bittiğinde ekran kararacak ve pili gösterecek. Şarja takın ve cihazın açılmasını bekleyin (belli bir kapasiteye kadar dolduktan sonra açılacak).

Kiminde bu şekilde eskisi gibi açılmış, kimide de bu şekilde açıp restore gerekmiş. Umarım sorununuz hallolur.

Hocam senden Allah razı olsun sayende cihaz çalışmaya devem ediyor çok çok saol dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

quote:

Hocam senden Allah razı olsun sayende cihaz çalışmaya devem ediyor çok çok saol dostum

Düzelmesine sevindim . İnşallah tekrar yaşamazsınız. Güle güle kullanın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.