Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen bana akıl verir misiniz, bıyıklıdan mat geo çalışmaya başladım bir yandan da türkçeyi hallediyorum. 23 eylülde dershane derslerimiz başlıyor. O tarihe kadar alelacele bitirince bi tak anlamayacak gibi hissediyorum.Mayısta bitireceğim konuları acele etmek gerekli değil. Beyler işin özü şöyle bir şey diyeceğim. Dershane başladıktan itibaren eyüp vdd+eyüp geo vdklara başlayabilir miyim Bıyıklıdan zaten 23 eylüle yani dershane başlayana kadar bitireceğim +miray tyt sb üstüne dil bilgisi +paragraf ile ilgili problemim olmayacak o zamana kadar bitmiş olacak rayına oturacak. Tek derdim eyübün verdiği programa takılmadan sağlam bitirmek

Yani özün de özü. 23 eylülden itibaren 2 max 2.5 ayda bu ikisini (3d tyt vdd+eyüp geo vdk) bitireceğim +345 geo+345 tyt mat çözerek. Bunu okuyan arkadaş bu yazdıklarımı onaylayıcı, oluru var, destekleyici bir şeylerde bulunabilir mi. Çıkmazda olmak zor kimsenin başına gelmesin.Lütfen yaz 🙏🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAKİNELİ TÜFEK -- 6 Ağustos 2024; 15:33:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Beyler bi yol gösterin 😓

• UP YARDIM

• Vdd lerin formatı nasıl bilmiyorum ama tyt matematikten 1 kaynaktan fazlası gereksiz geldi hep bana. Geometriyse çöz baba çözebildiğin kadar

• 30net görüyorsan gereksiz bence tyt mat calismak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar verildi. Eylül 23 e kadar türkçe+paragraf bıyıklı mat geo kamplarını bitirmeye çalışacam büyük bakalım inşallah sağlam devam edeceğiz

• senin gibi tyt mat netim iyi olsaydi brans denemesi kasardim ya da orijinal gibi yayınların zor testleriyle tekrar yapıp kendimi zorlardım (su an 3d tyt vdd ile konu calisiyordum ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.