Selam, benim bilgisayarda 4 slot ta da ram mevcut bugun bilgisayarı açmak istediğimde once açıldı bios ekranı geldi daha sonra windows yükleniyor ekranı cıktı ve ekran karardı fakat windowsun açıldığını duydum hoparlorden. daha sonra bilgisayar kapatıp açtıktan sonra ekrana hiç görüntü gelmemeye başladı. BIOS 'u sıfırladım bu seferde bilgisayar açılıyor 5-8sn içerisinde tekrar kapanıyor. Eğer ram larden 3'ünü çıkartırsam kapanma yaşanmıyor ama yinede görüntü gelmiyor. Acaba nedendir? Acil yardımlarınızı bekliyorum.
sistem bileşenlerini tam olarak yazar mısın? ram anakart ve işletim sistemi lütfen?
diğer ramlerinizde bir problem olabilir, ekran çözünürlüğünün monitör desteklemiyor olabilir.
Bileşenlerim avatarın altındaki "sistem" sekmesinde mevcut. Sadece işletim sistemi olarak win7 ultimate kullanıyorum. Ekran çözünürlüğü ile alakalı olacağını sanmıyorum aylardır aynı şekilde kullanılıyor ve herhangi bir çözünürlük değişikliği uygulanmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
diğer ramlerinizde bir problem olabilir, ekran çözünürlüğünün monitör desteklemiyor olabilir.
başka ramlerde denenmiştir halen sorun devam etmekte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme