Manşetin position değeri absoulute mi? Sorununun çözümü ya z-index ile yada position değerini değiştirmekle çözülür. "ul.menu li:hover" bu koda position:relative; bu değeri ver bakalım sonuç ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Zee AKA Contecau -- 26 Temmuz 2015; 16:47:39 >
O-Zee AKA Contecau
kullanıcısına yanıt
Şöyle yapalım o zaman.Üste çıkacak yani menünün divine bu değeri ver. position:absolute; z-index:2; Altta kalacak yani manşetin divine de şu değeri ver. position:absolute; z-index:1;
Hocam ilginiz için teşekkürler fakat kodda yerleştirebilirseniz daha sağlıklı olacak.
Çünkü deneme yanılma yapıyorum fakat sonuca erişemedim ya kayma oluyor, ya da hiç alt alta çıkmıyor.
Menü kodlarınızı sizin düzenlediğiniz css kodları ile birlikte denedim.Altına resim ekledim.Açılır menüde bir sorun var mı diye baktım fakat bir sorun görünmüyor.Bu yüzden hata manşet kodlarınız da diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: MOLİVER
Menü kodlarınızı sizin düzenlediğiniz css kodları ile birlikte denedim.Altına resim ekledim.Açılır menüde bir sorun var mı diye baktım fakat bir sorun görünmüyor.Bu yüzden hata manşet kodlarınız da diye düşünüyorum.
hocam manşet dediğiniz kısım neresi oraya yoğunlaşayım
O-Zee AKA Contecau
kullanıcısına yanıt
Slider demek yerine manşet demeyi tercih ediyorum.İkisi aynı anlama geliyor.
Teşekkürler hocam ilginiz için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme