Şimdi Ara

ACILIŞ DİSKETİ LAZIK !!!!!/ACİL\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açılış disketi lazım HDD NTFS ve win 95 acılış diski ile açtığımda HDD yi goremiyorum..
    elinde 98 açılış disketi olan yollayabilirmi?

kemal@uzdil.org msn

• quote:

Orjinalden alıntı: ceset

arkadaşlar açılış disketi lazım HDD NTFS ve win 95 acılış diski ile açtığımda HDD yi goremiyorum..
    elinde 98 açılış disketi olan yollayabilirmi?

kemal@uzdil.org msn

98 açılış diskiyle zaten NTFS i göremezsin. Sana 2000 ve üstü lazım.
  • arkadaşım şu anda 2000 yuklu bilgisayarimda ama bir türlü yapamadım nasıl yapılıyor??
  • Eee tamam yüklüyse sorun yok. Görmesi lazım yani. Peki bu bahsettiğin HDD yedek mi yoksa, 2000 onda kurulu da açamıyon mu. Biraz daha açıklayıcı bilgi verirsen yardımcı olurum.

Peki bios görüyo mu HDD yi. Onu bi kontrol etsen. Görmüyosa HDD de sorun olabilir, ya da Master/Sleave ayarını yapmalısın. HDD üzerinde jumper ayarları var. Hadi diyelim ki o da doğru, HDD kablosunu bi kontrol et. Ters takılmış olabilir, çoğunlukla yapılan bi hata tek kabloya 2 HDD veya CDROM takıldığında HDD ler veya HDD CDROM arasında mesafe fazlaysa kablo yetsin diye diğer uç MB a takılır. Ozaman Bios Sürücülerden birini veya hiçbiri görmüyo. Bunları da bi elden geçir derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ceset

arkadaşım şu anda 2000 yuklu bilgisayarimda ama bir türlü yapamadım nasıl yapılıyor??

format a: /s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DrSallaso ;
    cihaz laptop kaplo yok...
    HDD bios goruo
    HDD salam....
    acılış diski ile gormemesinin nedeni Win 98 ve oncesinin NTFS desteği olmamasından kaynaklı..
    o nedenle win 98 ustü bir sisteme ait başlangıç diski arıyordum..
    ______
    Markandeya;
    arkadaşım nedendir bilmem format a: /s işe yaramıyor..
    ______
    başma bilgisayarla RİS ile kurulumu yaptık bu arada network üzerinden.....
  • Ok kardeş. İyi de o zaman açılış diskine zaten gerek yoktu ki. 2000 kurulum CD si zaten bootdisk görevi görüyo. Anlaşılan o ki senin 2000 CD sinde bi anormallik var ya da kopyaysa kopyalarken yanlış kopyalanmış. Neyse geçmiş olsun bi şekilde halletmişin ne de olsa. Ama aklında bulunsun dediğim gibiyse bi tane Boot eden CD edin, kimbilir ilerki zamanlarda lazım mazım olur yine.
  • yok hocam cd saglam fakat cd-rom arızalı o yuzden urastırdı..
  • Bak işte en başta söylenmesi gerekeni en son söylüyosun. Baştan söylesene güzel kardeşim.
  • eheh::D
    falla hocam varsa bı cosumun hala beklıorum
    yane sımdılık makınayı kurdum fakat ılerıde tekrar kurmam gerektıgınde elımde network kuracak baska bı bılgısayar olmadıgında kullanabılmek ıcın:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.