merhaba dun pc dosya eksik hatasi verip acimiyordu.bende yeniden xp yukledim fakat acilista xp prfeyonnel tane scikiyor entere basinca normal acilma basliyr diğerine basinca guvenli mod bolumune gidiyor.ne yapmak lazim arkadaslar?
Bilgisayarım'a sağ tıkla ve özelliklere git GELİŞMİŞ>BAŞLANGIÇ ve KURTARMA kısmında ayarlara gir sonra resimdeki gibi düzenle seçeneğini aç.
Açılan boot.ini dosyasında resimdeki gibi hangisini kullanmak istemiyorsan sil kaydet ve çık.
quote:
Orjinalden alıntı: ali_88
Bilgisayarım'a sağ tıkla ve özelliklere git GELİŞMİŞ>BAŞLANGIÇ ve KURTARMA kısmında ayarlara gir sonra resimdeki gibi düzenle seçeneğini aç.
Açılan boot.ini dosyasında resimdeki gibi hangisini kullanmak istemiyorsan sil kaydet ve çık.
aynenben gönderecektim...
Bu konunun yedeğini alıcam pc ye arada bizde yapıoz böyle hatalar lazim olur
Konuyu 3 yıl sonra hortlatacam üzgünüm =) AYnı sorun bende kuzenime xp kurduktan sonra yaşadım. Düzenle kısmından kullanmak istemediklerimi siliyorum Sonra kaydet diyorum fakat bilgisayar yeniden başladıktan sonra silmemişim gibi kalıyor yani kaydetmiyor. Ne yapabilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme