Şimdi Ara

Açılışta çalınabilecek güzel slow parçalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar babam bir optik açtı haftaya açılış yapıcaz benden de çalabilmek için slow parçalar bulmamı istedi böyle hoşunuza giden ağır hoş parçaların isimlerini yazarsanız mutlu olurum :)

• Aerosmith - Dream On
  • baska oneri var mi tum acilis boyunca tek sarki calmayalim :D? Bu arada gitar amfisi kullanicam problem olur mu?
  • hadi millet 2 gün kaldı açılışa fikir verin müzik zevki ne kadar zayıf bi forumumuz var :D
  • No Doubt - Don't speak.
  • Mad World
    Bottletops

• anathema - inner silence
    - flying

breaking benjamin - the diary of jane(akustik)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsini indirdim başka başka :D:D
  • Kimse yazmamış, Metallica - Nothing Else Matters
  • Travis-My Eyes Sözleri de uyuyor size Welcome innn welcomeee innn
  • Georghe Michael - Careless whisper
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Travis-My Eyes Sözleri de uyuyor size Welcome innn welcomeee innn

Bi kaç yıl önce her gün defalarca dinlerdim fakat o şarkıyı dinlerken düşündüğüm kişi yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Travis-My Eyes Sözleri de uyuyor size Welcome innn welcomeee innn

Bi kaç yıl önce her gün defalarca dinlerdim fakat o şarkıyı dinlerken düşündüğüm kişi yok artık

Travisin her şarkısı etkiliyor adamı zaten.Ne zaman aklım bir kızda olsa hemen açarım .Malesef ..

• Şu an var aklımda biri. Why does it always rain on me ? , Turn , My Eyes parçalarını dinlemeye başlıyayım en iyisi ben ah ah
  • quote:

Şu an var aklımda biri. Why does it always rain on me ? , Turn , My Eyes parçalarını dinlemeye başlıyayım en iyisi ben ah ah

Sevdiğim ama bir türlü cesaret edip açılamadığım kız için hep Love Will Come Through dinlerdim Tam uyuyordu ..
  • smmugler ne konu açmışsın herkesi bunalıma soktun kız işleri yüzünden
  • quote:

quote:

Şu an var aklımda biri. Why does it always rain on me ? , Turn , My Eyes parçalarını dinlemeye başlıyayım en iyisi ben ah ah

Sevdiğim ama bir türlü cesaret edip açılamadığım kız için hep Love Will Come Through dinlerdim Tam uyuyordu ..

Biliyor musun o geçmişte kalan kıza attığım ilk parça Love Will Come Through'du.

* Yok canım ne bunalımı her şey geçmişte kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 30 Haziran 2010; 3:51:38 >

• Vay sünger çektim artık diyorsun Neyse arkadaşın konusunu saptırmayalım istiyorum da piyasada yok adam
  • garry more-still got the blues
    Guns n roses - novamber rain
    pearl jam-smile
    volbeat-radio girl
  • My immortal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.