Şimdi Ara

Açılışta cannot display this video mode

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows gelse halledicem fakat açılır açılmaz bunu yapıyo, dvi ile ekran kartına bağlı. Nasıl düzeltirim? Anakarta vga ile bağlıcam bu seferd dişler farklı, monitör dişli, anakartta dişli. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olurmusunuz, teşekkürker.. W10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazuzu66 -- 23 Şubat 2018; 3:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakarta vga ile bağlanalısınız kablo alın.

• Hocam anakart modelim, gigabyte GA-P61-USB3-B3, sanıyorum onboard ekran kartı yok. Başka nasıl çözebilirim

Açılışta cannot display this video mode

• Açılışta f8 tuşuna basarak güvenli modda açıp ekran kartı sürücüsünü kaldırmayı deneyebilirsin.
  • Açılır açılmaz bunu diyor, herhangi birşey yapamıyorum ki, görüntü hiç gelmiyor. Basıyorum ama birşey olmuyo yada bios..

• Bios pili ve rami söküp çalıştır (görüntü gelmicek) . sonra yerine takarak bir daha deneyebilirsin. Bu biosu sıfırlanmanı sağlicak. eğer yine gelmezse anakart yada power arızalanmış olabilir.
  • DesTroYeR00x kullanıcısına yanıt
    hocam power yada anakartla bir alaksı olduğunu düşünmüyorum, yani mantıklı gelmedi, anakartta vga olaydı denicektim oda yok. başka bir monitör de bulamıyorum yeni taşındım.. bilgisayarcılara da götürüp boşuna para bayılmak istemiyorum. başka tavsiye önerisi olan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pazuzu66 P kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim fikir almak için yazmışsın verilen cevaba mantıklı gelmedi diyorsun. Sana mantıklı gelenleri yapcaksan burada soru sormana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.