Şimdi Ara

acill :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar skype kullanmadım bu zamana kadar bi deneyeyim bende açayım dedim mail adresime kayıtlı iki hesap çıkıyo biri facebook üzerinden onu kaldırıp diğerni kullanmak istiyorum diğerinide açamadım bana yardımcı olurmusunuz acil lütfen :( teşekkür ederim şimdiden ...

• bende de aynısı oldu hangisini seçmek istiyorsanız onu seçip öle kullanın bi daha karşınıza öle sorgu çıkmaz oturumu kapat şuan açıksa kullanıcı adınla giriş yapabilirsin veya şifreni unutmuşsan emailine doğrulama kodu fln gider bir çözüm bulamazsanız ben sana size yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fys

bende de aynısı oldu hangisini seçmek istiyorsanız onu seçip öle kullanın bi daha karşınıza öle sorgu çıkmaz oturumu kapat şuan açıksa kullanıcı adınla giriş yapabilirsin veya şifreni unutmuşsan emailine doğrulama kodu fln gider bir çözüm bulamazsanız ben sana size yardımcı olurum

denedim maılıme gelen kod maıl adresımın sıfresını değiştirdi bi türlü yapamadım yardımcı olursanız çok iyi olur gerçekten teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: hülya_bölükbaş

quote:

Orijinalden alıntı: Fys

bende de aynısı oldu hangisini seçmek istiyorsanız onu seçip öle kullanın bi daha karşınıza öle sorgu çıkmaz oturumu kapat şuan açıksa kullanıcı adınla giriş yapabilirsin veya şifreni unutmuşsan emailine doğrulama kodu fln gider bir çözüm bulamazsanız ben sana size yardımcı olurum

denedim maılıme gelen kod maıl adresımın sıfresını değiştirdi bi türlü yapamadım yardımcı olursanız çok iyi olur gerçekten teşekkürler şimdiden

mailinize gelen kod adres şifrenizi değiştiremez siz yazmışsınızdır şifre değiştir diye öle değişmiştir girdiğiniz şifreyi hatırlayın eğer hatırlamıyorsanız tekrardan deneyin aynı yöntemi rica ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    acil yardımm...
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIMMM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.