Şimdi Ara

ACİLL 24 PORT SWİTCH ALICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER HP MARKA 24 PORT POE ÖZELLİKLİ SWİTCH ALIcam. Bugün gidip almam lazım. bulamıyorum hiçbiryerde, cevabınızı bekliyorum.

• Hiç kimse de bilgi yok anlaşılan.. Ben buluyum da yazıyım bari.
  • poe şart değilse

hepsiburada.com da birsürü var alabilirsin
  • 24 portun 24'ü de PoE destekli bir switch mi arıyorsunuz? Onların fiyatları oldukça yüksek idi geçenlerde baktığımda, tam olarak ne için kullanacaksınız?
  • Bknz; Arena, Index, HP Turkiye
  • Acil almam lazım diyorum, Hepsiburada diyorsunuz. Poe yok onlarda.
    İnanırmısınız, ARena, İndex vb.. Lerinde bulamadım, Stoklar bitik. Var ama POE özelliği yok.

En sonunda Armada'da buldum. İşimi hallettim. 900 usd. Ama daha sonra burnumun dibinde bir yerde daha buldum.
    Neyse Poe tecrübesi oldu. Bundan sonra lazım olan olursa bana ulaşşsın, hallederiz.
    Teşekkür ederim.
  • Bu arada model de J9138
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmaniac

Acil almam lazım diyorum, Hepsiburada diyorsunuz. Poe yok onlarda.
    İnanırmısınız, ARena, İndex vb.. Lerinde bulamadım, Stoklar bitik. Var ama POE özelliği yok.

En sonunda Armada'da buldum. İşimi hallettim. 900 usd. Ama daha sonra burnumun dibinde bir yerde daha buldum.
    Neyse Poe tecrübesi oldu. Bundan sonra lazım olan olursa bana ulaşşsın, hallederiz.
    Teşekkür ederim.

Oldu sana ulasiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

quote:

Orijinalden alıntı: netmaniac

Acil almam lazım diyorum, Hepsiburada diyorsunuz. Poe yok onlarda.

Teşekkür ederim.

Oldu sana ulasiriz.

Satıyım manasında söylemedim, yardımcı olurum manasında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.