Şimdi Ara

Displayport 1.2 Kablo Öneri [Nihayet Alındı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.1-2 ay kadar önce DP 1.2 kablo öneri diye konu açıp sizleri rahatsız etmiştim.Ancak S-Link 460 Dp kablo aldım ve memnun değilim.Alırken Dp 1.2 diye yazıyordu.%100 eminim.Ama şimdi dp 1.2 yazısını bile kaldırmışlar.O kadar kötü bir kablo yani. Yabancı forumları da araştırdım.Birkaç marka öğrendim ama korkunç bir fiyat dengesizliği söz konusu.Bazu kabloların yanında "ethernet"yazısı da var.İçindeki kabloları mı ethernet kablolarından yapılmış oluyor anlamadım.9 dolara da kablo var.40 dolara da ... Aynı vasıflarda olmasına rağmen neden 4 kat fiyat farkı var anlayamadım.2 sene garantili kablo da gördüm,10 sene de 25 sene de...Uzun lafın kısası,Amazon'dan alınmak üzere ya da farklı bir güvenilir siteden alınmak üzere Dp 1.2 ya da Hdmi 2.0 kablo önerisi yapabilir misiniz?4K 60Hz,2K 120Hz ve 1080p 144hz desteği olmalı.Mümkünse 24K altın kaplama olsun.Nvidia 3D Vision 2 kullanma hayalim var.Hayal diyorum çünkü TR'de 700 lira yurt dışından alırsam da 100 dolar vergi ödememi istiyor aşağılık herifler.135 dolar için 100 dolar vergi çıkarıyorlar.Yani 3D desteklemeli.Yani şu ülkede bir radyatör fanı alırken aylarca araştırmak zorunda kaldım.Fanı bile Amazon'dan getirttim.Şimdi de kablo alamıyorum.Yani insanlar ne kullanıyor bir türlü anlamıyorum.Kimse rahatsız değil mi benim kadar? Monitör ayar değiştirme hızı bile değişiyor kablosuna göre.Alt + Tab ile oyundan windowsa geçip geri oyuna dönme hızı bile değişiyor.Yeri geliyor 5-6 sn siyah ekranda bekletiyor.Deli ediyor beni. Yakında Dp 1.3 çıkacak.Ama güzel ülkemizde Dp 1.2 kablo yok.

Accell UltraAV B142C-010B > Ömür boyu garantili
    http://www.amazon.com/gp/product/B0098HVXVQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Display 1.2 compatible - supports version 1.1a
    Computer resolutions up to 3840x2160 and 3D video
    Supports all HDTV resolutions including 1080p and 4K
    Latching connectors for a secure, reliable connection
    Up to 5.4GB/s per lane throughput-21.6GB/s total
    3Metre
    LINDY 41532 2m CROMO Display Port Cable > 10 Yıl garanti
    http://www.amazon.com/LINDY-41532-CROMO-Display-Cable/dp/B007PKPUIK/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1429949194&sr=1-8&keywords=lindy+displayport

Fully shielded cable with 24K gold plated contacts
    Stylish chrome plated connector hoods
    Display Port 1.2 HD 1600p compatible
    Full support for high definition video, multichannel digital audio and DPCP
    Supports resolutions up to 2560 x 1600
    17.28Gbps/s
    2Metre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Nisan 2015; 13:27:42 >

• 3d vision2 kit almak istersen elimde mevcut. iki gözlüklü ve emitter mevcut. bir gözlük kullanılmadı

soruna gelecek olursak tr de evet dp kablo bende bulamadım. gerçi yılbaşında bakmıştım.
  • Arkadaşlar hdmi 2.0 kablo 144hz desteklemiyormuş.Haberiniz olsun.Sadece 60hz tv/monitörler için hdmi kablo alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Nisan 2015; 13:28:41 >
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar birşey soracaktım. Bende 4k lcd var Philips 7909 hdmi 2.0 destekli,

Ekran kartım hd 7850 2 gb hdmi 1.4 4k 30 hz display port 1.2 4k 60hz destekliyor yani şimdi tam bir şekilde 4k 60 hz kullanabilmek için dp 1.2 to hdmi 2.0 kablo almam lazım doğrumudur ve nereden alabilirim bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasap46

Selamun Aleyküm arkadaşlar birşey soracaktım. Bende 4k lcd var Philips 7909 hdmi 2.0 destekli,

Ekran kartım hd 7850 2 gb hdmi 1.4 4k 30 hz display port 1.2 4k 60hz destekliyor yani şimdi tam bir şekilde 4k 60 hz kullanabilmek için dp 1.2 to hdmi 2.0 kablo almam lazım doğrumudur ve nereden alabilirim bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.

60hz kullanacaksanız teknosada hama marka hdmi 2.0 var.75 lira.Çok kaliteli.4K 60hz kaldırıyor.Ama 120 ve 144hz kaldırmaz.Haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Nisan 2015; 10:14:03 >
  • valla bendede 120 hz monitör var ve kullandığım displayport kablo arada sırada siyah ekrana düşüyor ama portlar arası geçişle düzeltiyorum.Markasıda yoktu sanırım.Oem diye hatırlıyorum.

amazon ve newegg sitelerinden bakmanı öneririm.Bende ne zamandır düşünüyordum iyi oldu aklıma getirdin tekrar.Güzel bir ürün bulursam eklerim buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

valla bendede 120 hz monitör var ve kullandığım displayport kablo arada sırada siyah ekrana düşüyor ama portlar arası geçişle düzeltiyorum.Markasıda yoktu sanırım.Oem diye hatırlıyorum.

amazon ve newegg sitelerinden bakmanı öneririm.Bende ne zamandır düşünüyordum iyi oldu aklıma getirdin tekrar.Güzel bir ürün bulursam eklerim buraya.

Hocam yabancı forumlarda Accell önerilmiş.Ama lindy diye bir marka var ki şahane gözüküyor.Siz hangisini alırdınız?Bu iki kablodan birini alacağım. Biri 15 dolar diğeri 40 dolar...

http://www.amazon.com/gp/product/B0098HVXVQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

3Metre
    http://www.amazon.com/LINDY-41532-CROMO-Display-Cable/dp/B007PKPUIK/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1429949194&sr=1-8&keywords=lindy+displayport

17.28Gbps/s
    2Metre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Nisan 2015; 11:32:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Philips HDMI Kablo

http://www.teknosa.com/urunler/110271167/philips-swv5401h10-hdmi-kablo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Philips HDMI Kablo

http://www.teknosa.com/urunler/110271167/philips-swv5401h10-hdmi-kablo

Hocam hdmi kabloları 60hz'den fazlasını veremiyor.Hdmi alamam.1080p 144hz için dvi ya da dp şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Nisan 2015; 11:25:56 >
    O zaman bu model senin icin uygundur

http://www.hepsiburada.com/m/dark-1-5-metre-displayport-kablo-v1-2-2160p-altin-uclu-dk-cb-dpl150-p-BS50374

• quote:

O zaman bu model senin icin uygundur

http://www.hepsiburada.com/m/dark-1-5-metre-displayport-kablo-v1-2-2160p-altin-uclu-dk-cb-dpl150-p-BS50374

Onu gördüm hocam. Kutusundan çıkarırken elde kalan,kırılan,malzeme kalitesi berbat bir kablo.2 kişi almış.Yorumları "yazıklar olsun"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Nisan 2015; 11:35:02 >
    Ogrendigim iyi oldu bende alicaktim az kalsin :)

• quote:

Ogrendigim iyi oldu bende alicaktim az kalsin :)

Hocam iki aydır bir kablo alamadım.Deli olacağım.Şeytan diyor bas parayı al Lindy'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

quote:

valla bendede 120 hz monitör var ve kullandığım displayport kablo arada sırada siyah ekrana düşüyor ama portlar arası geçişle düzeltiyorum.Markasıda yoktu sanırım.Oem diye hatırlıyorum.

Hocam yabancı forumlarda Accell önerilmiş.Ama lindy diye bir marka var ki şahane gözüküyor.Siz hangisini alırdınız?Bu iki kablodan birini alacağım. Biri 15 dolar diğeri 40 dolar...

3Metre

17.28Gbps/s
    2Metre

accell iyi markadir.benimde aklimda bu var.

Lindy nasil bir marka hic bilmiyorum :) bende siparis verecektim bugun iste az daha aliyordum dark kabloyu

• quote:

Hocam alacaksanız bir arkadaşla beraber alacağım.Sizinkini de alalım.Ayrıca kargo parası vermeyin.Siz bana 14,75 dolar gönderirisiniz.

olabilir.pm den haberlesiriz.

• quote:

quote:

Hocam alacaksanız bir arkadaşla beraber alacağım.Sizinkini de alalım.Ayrıca kargo parası vermeyin.Siz bana 14,75 dolar gönderirisiniz.

P.m. attım.
    Edit:Siparişi verdim hocam.Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Nisan 2015; 13:08:05 >
  • quote:

quote:

quote:

P.m. attım.
    Edit:Siparişi verdim hocam.Hayırlı olsun.

Bana da alir misin Accell 1.2 dp kablo?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşlar bu kabloyu kullandıysanız onerirmisiniz bende alıcam benim monitorde titreme var sanırım kablodan goruntude fark ettimi sizde ben alıcam ona göre monitor asus mg248q freesync destekli. Yoksa boşa para vermim 110 liraya geliyor.

• ZaibatsuTURK kullanıcısına yanıt
    Sa bende freesync monitör kullanıyorum bende oyunlarda titreme oluyor sizde de oyunlarda yaşanıyor yoksa genel mi ? ayrıca dp kablonuzun markası ne dark mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.