Şimdi Ara

Acill... Aracımın hava yastığı arıza ışığı yanıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
15.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük ihtimal airbag zembereği arızalı kornada basmadığına göre.Öncelikle bir yerde bilgisayara bağlatıp arızayı öğrenin.Serviste parça fiyatı yüksek olabilir dışardan almanızı öneririm.
  • Koltukla kabloyla felan uğraşmayın. Akünüz bitmiş. Bugün yarın komple bitip hiç Çalışmayak. Aküyü değiştirin bir daha arıza almayacaksınız. Linea aracım varken aynı sorunu yaşadım ordan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba

Bugun aracimi otopratik e goturdum cihaza bagladilar airbag rezistansını arızalı gosteriyor. Otopratik in anlasmali oldugu airbag ci varmis oraya yonlendirdiler ancak durumum musait olmadigi icin 15 inden sonra goturecegim. Ins ucuz yolla sorun halledilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahadayıyasor42

Arkadaslar merhaba

Bugun aracimi otopratik e goturdum cihaza bagladilar airbag rezistansını arızalı gosteriyor. Otopratik in anlasmali oldugu airbag ci varmis oraya yonlendirdiler ancak durumum musait olmadigi icin 15 inden sonra goturecegim. Ins ucuz yolla sorun halledilir.
    İnşallah ucuza malolur ama tutar gibi geliyo

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    400 500 tutar gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ahadayıyasor42

400 500 tutar gibi geliyor
    400 500 ise iyi

• Bugun sanayide oto elektrikciye arabayi gosterdim arizayi inceledi direksiyonu tam saga tam sola tam saga cevirdi airbag ariza isigi sondu korna calismaya basladi. Tabi direksiyonu duzeltince ikisi de eski haline döndü çalışmadı. Sorun ne ne yapmak gerekiyor dedim Direksiyon sargisinin degismesi gerekiyor dedi birkac yeri aradi 300 tl ye yapariz dediler ama elimizde is var yarin getirin dediler. Bizim ustayla konusup fiyati biraz dusur dedim konusayim belki duserler dedi . Yarin arabayi birakacagimi soyleyip eve geldim. Ne dersiniz sadece airbag sargisini mi degistireyim yoksa komple sinyal kolu ile beraber mi degistireyim hangisi uzun omurlu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahadayıyasor42 -- 6 Eylül 2018; 10:14:54 >
  • Dun firsatim olmayinca araci bugun oto elektrikçiye getirdim , direksiyon altindaki kutu söküldü içinden 3 parça değişecek dediler.

Acill... Aracımın hava yastığı arıza ışığı yanıyor.

• Evet arkadaşlar aracımin arizasi tamir edildi. Airbag şeridi ile 2 parça değisti. Usta çikan parçalardaki deformasyonu gösterdi biraz daha zaman geçse direksiyon uzerindeki tüm tuslar çalismazdi dedi. Neyse pahali ucuz 300 tl ile durumu kurtardik eger boyle bir durum basiniza gelirse bu konuya bi goz atarsiniz

• Bir airbagciye göster kablo temassızlığı vardır.Ama sen işini sağlama al.Gerekmedikçe airbagi söktürme her usta o işi iyi yapamaz elletme

• Fiat Punto ve Bravo araçlarda kronikleşen airbag sargısı arızasını 1 yıl garantili tamir ediyorum. Ankaradayım, aracı getirirseniz sökme tamir etme ve geri toplama yaklaşık 1 saat sürede tamir ediyorum. Eski kablosunu atıp yerine orjinal birebir aynı kabloyu lehimliyorum. Orjinal kablo kullandığım için uzun ömürlü oluyor. Şehir dışında iseniz herhangi bir elektrikçiye sargıyı söktürüp gönderebilirsiniz. En geç ertesi gün tamir edip kargoya veririm.
    GSM : 0543 935 12 89

Sargı arızası nasıl anlaşılır?
    -Korna bazen çalışıyor bazen çalışmıyorsa veya hiç çalışmıyorsa
    -Airbag lambası yanıyorsa
    -Direksiyondaki radyo tuşları çalışmıyorsa
    -Direksiyonu çevirirken çıtırtı veya kağıt sürtme sesi gibi ses geliyorsa
    Airbag sargısında çatlak veya kopma vardır.
    Tamirden sonra tuşlar çalışır korna çalışır ve airbag lambası söner.
    Tüm bu işlemler 1 yıl garanti kapsamında tamir ediyorum.

Acill... Aracımın hava yastığı arıza ışığı yanıyor.Acill... Aracımın hava yastığı arıza ışığı yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3214ilhan -- 19 Mart 2019; 16:47:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.