Şimdi Ara

(ACİLL!!))Bilgisayarım Gta4 ü alır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linki cümlenin sonuna veriyorum bilgasayar özellikleri orada lütfen cevap verinhttp://www.adslaboneligi.net/ttnet-casper-nirvana-ultrabook-kampanyasi-2012.html

• o laptoba o fiyat veirlmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperoving

o laptoba o fiyat veirlmez

tmm da ben size oyunu soruyorum yinede düşüncenize saygı duyuyorumm
  • Lütfen cevap verin..
  • Yetmez hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız bu laptop 2300 tl. 2300e süper pc toplanır
  • casper ve gta4 ??? dalga mı geçiyorsun özelliklere bak 4gb ram hd4000 ekran kartı gt vice city yada 3te kasmazsa dua et bu fiyata gta4 yüksek grafikte oynayacak pc alırsın yada toplarsın
  • Cevaplar için teşekkürler konu kilitlenebilir..
  • laptop tan vazgeç eğer amacın oyunsa masaüstü topla benim laptop pc mecburiyetten kullanıyorum yoksa laptoptan nefret ederim
  • Ekran kartı onboard maalesef, kaldırmaz. SSD var laptopta o yüzden pahalı. SSD siz fakat ekran kartı güzel olan bir laptop tavsiye ederim. Oyun için Laptoplar harikadır, bazı arkadaşlar laptop alma demiş o yorumlara kulak asma.
  • Kaldırmaz
  • Kardeşim Üzgünüm ben sordum 2gb ram en yüksek 2gb ekran kartı en yüksek gerek

ama benim herşey ii ramım düşük oyunu düşük çözünürlükte oynuyorum

sen düşük çözünürlükte dene ama ölede keyif vermez onu deyim :D
  • Hem leptopum hemde masaüstüm var masaüstü 1gb alan var ekran kartına dikkat etmedim leptoptayım şuanda.. Sizce masaüstünü toplamaya çalışsam kaça mal olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: er.me

Hem leptopum hemde masaüstüm var masaüstü 1gb alan var ekran kartına dikkat etmedim leptoptayım şuanda.. Sizce masaüstünü toplamaya çalışsam kaça mal olur?

Butcen nekadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

quote:

Hem leptopum hemde masaüstüm var masaüstü 1gb alan var ekran kartına dikkat etmedim leptoptayım şuanda.. Sizce masaüstünü toplamaya çalışsam kaça mal olur?

Butcen nekadar

Toplasam kaça mal olur sizce 250 'den fazlaysa yapmayacağım..
  • quote:

quote:

quote:

Butcen nekadar

250 ye ekran kartını tek alabilirsin de 250ye gta 4 dü çalıştıracak ekran kartı yok herhalde çünkü gördüğü en düzensiz optimizasyonu olan oyun tabi alacağın ekran kartının anakartla uyumlu olması lazım yoksa ikisinide yakarsın

• O ekran kartı nedir ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Butcen nekadar

250 ye ekran kartını tek alabilirsin de 250ye gta 4 dü çalıştıracak ekran kartı yok herhalde çünkü gördüğü en düzensiz optimizasyonu olan oyun tabi alacağın ekran kartının anakartla uyumlu olması lazım yoksa ikisinide yakarsın

Peki teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

O ekran kartı nedir ya

Derken???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.