bu eşkilde OC yapsam kasadan duman gelme ihtimali yüksek yani ? bu arada kasa bilgisayar masasının altında sağ ve arka tarafıkapalı bugün zaten yeni bir hardisk takacağım. hardiske uygun elektrik kablosu elimde yok. onu almaya çıkacaktım zaten. bi termal macun ve işlemci için soğutucu da alayım. birde bu PSU yeterli mi EVEREST LPK9 300W (regular 300w - peak 350 w) yazıyor üzerinde. soğutucu, termal macun ve pus için önerebileceğiniz ürünler var mı_?
Regular 300w'lık bir soğutucu ile O.C. yapmanız ne derece mantıklı bilmiyorum. Kullandığınız ekran kartı çok fazla güç tüketmeyen bir modelse belki ama şahsen ben o PSU ile O.C. tavsiye etmem.
Cpu fanı çok çok yavaş dönüyor 300 küsür rpmde en az 1200 dönmesi lazım onun biostan default settings yapın daha sonrada cpu fan donme hızı aynı ise işlemci soğutucunu değiştir miladı dolmuş demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: burak451905
Cpu fanı çok çok yavaş dönüyor 300 küsür rpmde en az 1200 dönmesi lazım onun biostan default settings yapın daha sonrada cpu fan donme hızı aynı ise işlemci soğutucunu değiştir miladı dolmuş demektir.
aynen siz söyleyince fark ettim 300rpm çok yavaş benim fan boşta bile 700rpm(stock fan 1000 üzeri hızda döner galiba) dönüyor max hizi 2000rpm
baktım benimde fan everestte 300-400 rpm arası çalışıyor. termal macun bulamadım bugün bilgisayarcılar kapalıydı. mayonez sürdüm şuan da 32 dereceye kadar düştü. fan300-400rpm arası çalışırlken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme