Şimdi Ara

Acill karar vermem lazım!!! Karar verildi araç alındı.Yorumlarınızı bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetzeybek35

quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

180hp lerde tüp kullaniminda sıkıntı oluyormuş (subap erimesi filan)

Valla bazıları öyle diyor bazıları da problemsiz kullanıyoruz diyolar lpg'nin takılmasıyla da ilgiliymiş aslında.Kararım kesin ama ya zaten zar zor verdim.

Ben de yavastan insignia arastirmaya basladim ama lpg sorunu okudum birkac yerde kafam karisti, servisle konusacagim bakalim oneriyorlar mi,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Valla bazıları öyle diyor bazıları da problemsiz kullanıyoruz diyolar lpg'nin takılmasıyla da ilgiliymiş aslında.Kararım kesin ama ya zaten zar zor verdim.

Ben de yavastan insignia arastirmaya basladim ama lpg sorunu okudum birkac yerde kafam karisti, servisle konusacagim bakalim oneriyorlar mi,,

Kardesim servise sorarsan buraya da yazar misin ben de kesin emin olmak istiyorum.gerci kararim kesin kafaya koydum ama olsun kafam daha rahatt olur.

• dışı füme içi bej insignia bence en güzeli.ama çok yakar orası ayrı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim servise sorarsan buraya da yazar misin ben de kesin emin olmak istiyorum.gerci kararim kesin kafaya koydum ama olsun kafam daha rahatt olur.

tabi kardeş yazarım,bir de mümkünse deneme sürüşü yapmak lazım, ben 125 hp deneyeceğim çok hantal değilse ona yönelirim,,

• quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

Insignia uygun gibi görünüyor eğer LPG uyumunda sıkıntı yoksa, koyduğunuz ilanlardaki C5'in sağ ön kapı ve sağ çamurlukta renk tonu farkı var gibi göründü bana resim açısından mı bilemiyorum, iyice baktırıp almakta fayda var.

Tam onu diyecektim hocam. C5 de sağ ön kapı boyalı gibi duruyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

aradiginiz;

"vw golf 1.4 tsi 122 ps 'highline' man. 49.300,-"

vw'nin tipi hoşuma gitmediği için pek sıcak bakmıyorum

İlk defa birinin Vw'nin tipini beğenmediğini görüyorum. Hayırdır inşallah.
  • Doğru karar vermişsiniz bence de..Uygun bir araç bulursanız kaçırmayın.Ayrıca bende lpg'de problem yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

aradiginiz;

"vw golf 1.4 tsi 122 ps 'highline' man. 49.300,-"

vw'nin tipi hoşuma gitmediği için pek sıcak bakmıyorum

İlk defa birinin Vw'nin tipini beğenmediğini görüyorum. Hayırdır inşallah.

Son kasanin tipi hos degil bence golf4 bile bana gore daha gosterisli tercih meselesi gerci

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabi kardeş yazarım,bir de mümkünse deneme sürüşü yapmak lazım, ben 125 hp deneyeceğim çok hantal değilse ona yönelirim,,

Aynen kardesim ben de test etmeden almayacagim ama 125 hp nin o arabaya yetecegini zannetmiyirum ki cogu kisi de bundan sikayetci

• arkadaşlar uzun bir sessizlikten sonra tekrar burdayım en son opel insignia da karar kılmıştım. Benzinli bir araç bakıyordum fakat uzun araştırmalar sonucunda yeni motorların hepsinde subap erimesi oluyormuş o yüzden tercihimi dizel den yana kullanmaya karar verdim ve bugün mazda 3 sedan impresive 1.6 115 hp + 17" jant+michelin lastikler+spor egsoz ucu +sedef beyazı siparişi verdim. Fiyat olarak en son 61.000 tl ye çekebildim aracın düz liste fiyatı 62.250 benimkinde artılar da var. Test sürüşü yaptım gayet iyiydi ve iç dizaynı da gayat güzel.Sizin düşünceleriniz nedir acaba araçla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetzeybek35 -- 30 Mayıs 2012; 22:33:08 >

• up
  • hayırlı olsun ancak 61 bin tl bu arabaa verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

hayırlı olsun ancak 61 bin tl bu arabaa verilmez.

neden siz olsanız ne alırdınız bu fiyata.Dizel+manuel+piyasada sıfır araba yok alacak.
  • hocam daha önce baktığınız insignia ve c5 ten sonra bu tercih biraz ilginç olmuş.mazda kötü mü?hayır ancak 61 bin tl edecek bir araçta değil bence.kazasız belasız kullanın inşallah.
  • corolla dizelde bu fiyat üstelik 90 hp. bence güzel tercih. hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

neden siz olsanız ne alırdınız bu fiyata.Dizel+manuel+piyasada sıfır araba yok alacak.

alınmaz diyenlere aldırmayın,çok güzel bir araç almışsınız.hayırlı,uğurlu olsun
  • Hayırlı ugurlu olsun. Farklı bır arac bende sevıyorum. Sunroof yok galıba.

• quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

quote:

alınmaz diyenlere aldırmayın,çok güzel bir araç almışsınız.hayırlı,uğurlu olsun

teşekkürler ben de öyle düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Hayırlı ugurlu olsun. Farklı bır arac bende sevıyorum. Sunroof yok galıba.

Sağolasın.Evet yok ama çok da önemli değil benim için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.