Şimdi Ara

Acill karar vermem lazım!!! Karar verildi araç alındı.Yorumlarınızı bekliyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun AMA I30 VEYA JETTA ALSANIZ DAHA IYIYMIŞ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazdaya 61.000 tl iyi cesaret varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

hocam daha önce baktığınız insignia ve c5 ten sonra bu tercih biraz ilginç olmuş.mazda kötü mü?hayır ancak 61 bin tl edecek bir araçta değil bence.kazasız belasız kullanın inşallah.

Öncelikle teşekkürler. Dış görünüme önem veren bir insanım insignia'dan vazgeçme sebebim dediğim gibi lpg problemi olması. Diğer bir tercihim ise renault megane 3 hb di ama ellerinde araç kalmamış nasıl iş anlamadım gerçi onu da citroen ds4 düşünüyodum araç yarı otomatikmiş + ellerinde full donanımlı olanı varmış 76.000 tl o yüzden tercih sebebim mazda oldu sağlamlığı konusunda herkes tarafından biliniyo 2. elde problem olur belki ama onu da en az 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum babam sonrada bana verirsin dedi.Bu arada yaş 24 biraz da genç işi bişey bakıyom jetta falan vardı aklımda ama o da pek genç işi olmadığından vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetzeybek35

quote:

hocam daha önce baktığınız insignia ve c5 ten sonra bu tercih biraz ilginç olmuş.mazda kötü mü?hayır ancak 61 bin tl edecek bir araçta değil bence.kazasız belasız kullanın inşallah.

Öncelikle teşekkürler. Dış görünüme önem veren bir insanım insignia'dan vazgeçme sebebim dediğim gibi lpg problemi olması. Diğer bir tercihim ise renault megane 3 hb di ama ellerinde araç kalmamış nasıl iş anlamadım gerçi onu da citroen ds4 düşünüyodum araç yarı otomatikmiş + ellerinde full donanımlı olanı varmış 76.000 tl o yüzden tercih sebebim mazda oldu sağlamlığı konusunda herkes tarafından biliniyo 2. elde problem olur belki ama onu da en az 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum babam sonrada bana verirsin dedi.Bu arada yaş 24 biraz da genç işi bişey bakıyom jetta falan vardı aklımda ama o da pek genç işi olmadığından vazgeçtim.

hayırlısı olsun.hocam aynı donanım c4 exc. dizel otomatik modeli 56 bin tl cebinizde kalacak 5 bin tl ile 25 bin km yol yapabilrdiniz c4 ile.ama dediğim gibi mazda kesinlikle iyi araç bundan sonra aracın keyfini çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLaN -- 30 Mayıs 2012; 22:53:19 >

• quote:

quote:

quote:

hayırlısı olsun.hocam aynı donanım c4 exc. dizel otomatik modeli 56 bin tl cebinizde kalacak 5 bin tl ile 25 bin km yol yapabilrdiniz c4 ile.ama dediğim gibi mazda kesinlikle iyi araç bundan sonra aracın keyfini çıkarın.

Teşekkürler. c4 e baktım ama tipini beğenmediğim için vazgeçtim zevk meselesi aslında.

• Aldıktan sonra bu yorumlara gerek yok bence...

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
  • Sıfır alınmış uzun yıllar binecekseniz içinize de sindiyse problem yok, Hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun.
  • Bu parayı hak eden hiçbir C sınıfı araç yok zaten.. Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

arkadaşlar uzun bir sessizlikten sonra tekrar burdayım en son opel insignia da karar kılmıştım. Benzinli bir araç bakıyordum fakat uzun araştırmalar sonucunda yeni motorların hepsinde subap erimesi oluyormuş o yüzden tercihimi dizel den yana kullanmaya karar verdim ve bugün mazda 3 sedan impresive 1.6 115 hp + 17" jant+michelin lastikler+spor egsoz ucu +sedef beyazı siparişi verdim. Fiyat olarak en son 61.000 tl ye çekebildim aracın düz liste fiyatı 62.250 benimkinde artılar da var. Test sürüşü yaptım gayet iyiydi ve iç dizaynı da gayat güzel.Sizin düşünceleriniz nedir acaba araçla ilgili.

HAYIRLI OLSUN

• Hayırlı olsun hocam :)
  • Hayırlı olsun güzel tercih
  • Hayırlı olsun sağ gösterip sol vurmuşsunuz ama aldığınız araç forumda sevilen bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Aldıktan sonra bu yorumlara gerek yok bence...

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın...

İmzanız çok güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahali

• İkincu el problemi disinda dört dörtluk bir araç. hayirli olsun

• Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

İmzanız çok güzel

Teşekkürler
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

Hayırlı olsun hocam :)

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun

Amin inşallah. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.