ARKADAŞLAR. ROCK&METAL MÜZİK DİNLİYORUM GENELDE.sakin müzikler dinlediğimde oluyor . fiyat olarak 25-75 tl arası alabılırım. mp3 üm kaliteli.Alırken 16 ohm ile 32 ohm karşılaştırmasında 32 ohm tavsiye edilmiş.ne fark eder 32 ohm kulaklık.KULAKİÇİ KULAKLIK İSTİYORUM. bunun dışında almayı düşündüğüm sehneisier cx300 var Creative EP-630 almayı düşündüm fakat sadece basından memnunlar benım sesi ensturmanı iyi anlamam lazım . o yönden iyi olmadıgını öğrendim. Sound magic PL30 da o fiyat aralaıgında tavsiye edilenler arasında.sehneisierin cx300 ü mesela Gittigidiyorda orginal fiyatının cok altında satılıyor ve satanlar kesınlıkle orgınal oldugunu soyluyor sizce 50 tl ye cx300 almalımıyım oradan ??? KISACASI KULLANANLAR KARŞILAŞTIRANLAR VE DENEYENLER İÇİN SİZCE 25-75 TL ARALIGINDA HANGI KULAKLIGI ALMALIYIM... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
fazla araştırma derim senin ilacın sony mdr ex 300 dür altta linkini verdiğim arkadaşdan güvenerek alabilirsin. orda en altta bende yorum yazdım onlar okuyarak fikir sahibi olabilirsin
gittigidiyordakilere sakın güvenme tabiki orjinal diyecekler hepsi sahte onların buna emin olabilirsin 5-10 dolar arası fiyatları var ordaki kulaklıkların
Çok teşekkürler Sony mdr yi aldım Yahya abiden :)
quote:
fazla araştırma derim senin ilacın sony mdr ex 300 dür
Fazla araştırırsan forumdaki ex300'lerin sahte olduğunu öğrenirsin çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: pea.
quote:
fazla araştırma derim senin ilacın sony mdr ex 300 dür
Fazla araştırırsan forumdaki ex300'lerin sahte olduğunu öğrenirsin çünkü.
+1 buna bende katılıyorum forumda çok büyük tartışmalar dönmüştü neyse almışsın artık hayırlı olsun güle güle kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme