Şimdi Ara

acill lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar normal seklıyle acılıyor windows acıldıgında acılıs muzıgını duyuyorum ama goruntu ekrana gelmıyo "no input sinyal" diye monıtorde uyarı cıkıyo sorun ekran kartındamıdır anakarttamıdır bilgilendırırsenız sevınrım

• F8 ile güvenli kip e ulaşabilmeyi deneyin, eğer ulaşırsanız sistem geri yüklemeyi deneyin güvenli kip te
    eğer olmadı ise Windows cd sini takın ve Repair
  • "pc-system1" arkadaşımın dediklerini uyguladıktan sonra , hala aynı sorunu yaşıyorsanız , sıfırdan yeni bir windows kurun.

Yani eski windowsu tamamen uçurun ve farklı driverlar deneyin.

Buna rağmen olmuyorsa , ekran kartı arızalı olabilir veya bir donanım çakışması vardır. Farklı bir ekran kartı takın , yada işi bilen birisine götürün.
  • onları yapmanıza gerek yok. birisi sizin ekran kartının ayarlarıyla oynamış.
    güvenli kipte açtıktan sonra ekran çözünürlüğünü monitörünüzün desteklediği bir değere getirin örneğin 60 hz
  • arkadaslar hıc goruntu gelmıyo ekrana ama windows acılıyo
  • yüksek çözünürlüğü destekleyen bir monitör bağlayrak bağdaştırıcı değerinizi 60 hz e düşürerek de sorunu çözebilirsiniz
  • Windows açıkmadan önce boot esnasında , anakartın yazılarını görebiliyor musunuz?

Yani işlemci , RAM , Harddisk , CD-ROM gibi aygıtların bilgisi görünüyor mu?

Eğer hiçbir şey görünmüyorsa , ekran kartı sorunlu olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekrana hıcbır sekılde goruntu gelmıyor sadece no ınput sınyal uyarısı gelıyor ama normal seklıyle calıyo yanı wındowsa gırınce sesı gelıyo acılıs sesı sorun ekrana goruntunun gelmemesı baska bır monıtor denedım olmadı guc kablosunu degıstırdım olmadı baska ne yapmam gerekıyo
  • o zaman ekran kartı monitör arası kablonuzu kontorl edin eğer bunda sorun yoksa kasanın içini açıp ekran kartını yerinden çıkarıp biraz üfleyip tekrardan takın. bu da sorununuzu çözmüyorsa başka bir ekran kartıyla deneyin... bu arada ekran kartınızın anakartın üzerinde tümleşik olmadığını varsayarak bu yorumda bulunuyorum....
  • ekrana hiç görüntü gelmiyorsa sorun d-sub girişinde olabilir
    gevşemiş veya oynamıştır büyük ihtimalle
    kasayı açın ve e.k nın yanndadır bağlantıyı kontrol edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ykaran

o zaman ekran kartı monitör arası kablonuzu kontorl edin eğer bunda sorun yoksa kasanın içini açıp ekran kartını yerinden çıkarıp biraz üfleyip tekrardan takın. bu da sorununuzu çözmüyorsa başka bir ekran kartıyla deneyin... bu arada ekran kartınızın anakartın üzerinde tümleşik olmadığını varsayarak bu yorumda bulunuyorum....

onboard degıl evet dedıklerını yaptım ve cıldırmam an meselesı tek secenek kaldı baska bır ekran kartını denemek
  • monitörün samsung mu samsunglar bu sorunu veriyorlar
  • sony lcd monıtor
  • farklı bı kart deneyemedım ama saabhtan berı ugrasıyorum hala bısey degısmedı.ramlerı cıkartıp calıstırınca normalde bıpppp dıye uyarı verıyodu ama bu sefer normal calıso ekran kartını cıkarıyorum yıne hıc uyarı yok sorunu anakartta olabılırmı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.