Şimdi Ara

Acill.NEXUS 4 mü Galaxy s4 mini mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memnun musun onu da belirt faydalı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

Memnun musun onu da belirt faydalı olur

Telefondan son derece memnunum menuler arası geciş mükemmel kamerası ne iyi ne kötü . ön kamera biraz daha iyi olablirmiş.Benim canımı sıkan bir tek pil ömrü biraz daha uzun olsaymıs 10 numara telefon olacakmıs. Herhangi bir soru varsa sorablirsnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sten

quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

Memnun musun onu da belirt faydalı olur

Telefondan son derece memnunum menuler arası geciş mükemmel kamerası ne iyi ne kötü . ön kamera biraz daha iyi olablirmiş.Benim canımı sıkan bir tek pil ömrü biraz daha uzun olsaymıs 10 numara telefon olacakmıs. Herhangi bir soru varsa sorablirsnz

teşekkür ederim , konuya bakanlara da faydalı olacağını düşündüm bu yüzden sordum .
    ben kore den g2 almayı planlıyorum ama kore işi yatarsa türkiyeden 1000 tl civarı bişey alabilirim eğer öyle olursa da nexus4 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

quote:

Tercihimi Nexus4 olarak kullandıö siparişi verdim az önce .önerileriniz için çok teşekkürler

Hayırlı olsun sp den çok çok mantıklı bir tercih . Sp nin gpu su ile aynı işlemcisi daha iyi ram 2 katı kesinlikle +2 fazla guncelleme garantin varken 1100 e nexus 4 varken 1200 sp ye vermek biraz tuhaf olur

işlemcisi dahamı iyi? nezamandan beri krait 200 krait 300 mimarisinden iyi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

quote:

Tercihimi Nexus4 olarak kullandıö siparişi verdim az önce .önerileriniz için çok teşekkürler

Hayırlı olsun sp den çok çok mantıklı bir tercih . Sp nin gpu su ile aynı işlemcisi daha iyi ram 2 katı kesinlikle +2 fazla guncelleme garantin varken 1100 e nexus 4 varken 1200 sp ye vermek biraz tuhaf olur

işlemcisi dahamı iyi? nezamandan beri krait 200 krait 300 mimarisinden iyi oldu?

Biri nexus biri normal android.

İşlemcisi daha kötü olabilir ancak Nexus olmasıyla bu farkı kapatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

quote:

quote:

quote:

Biri nexus biri normal android.

İşlemcisi daha kötü olabilir ancak Nexus olmasıyla bu farkı kapatıyor.

+ısınma +pil de sp yıne daha iyi. nexus olması kurtarmıyor onu benim gozumde

• mipa90 M kullanıcısına yanıt
    Isınmayan telefon yoktur kardeşim s4 one z kullandım nexus un ömür boyu yağ gibi akma garantisi varken sp gözümde yer tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Isınmayan telefon yoktur kardeşim s4 one z kullandım nexus un ömür boyu yağ gibi akma garantisi varken sp gözümde yer tutmuyor.

real racing3 ü bi sp de ac yarım saat oyna bide xexusta ac yarım saat oyna. ısınmayan telefon oldugunu goreceksın
    Isınmanın bir sorun olma kavramı biraz göreceli ne yazıkki ısınma performanstan düşüyorsa problemdir 1 saat gta vice city oynarım evet ısınır ama asla takılma yavaşlama yapmaz bununda tek sebebi arka tarafının cam olmasıdır camın ısıyı daha hızlı ilettiğini biliyorsundur herhalde.Bende sp nexus arasında kalmıştım ama 4.3 sonra şükür ki nexus almışım ne güzel aldım güncellememi ve ilk nete düştüğü andada asphalt 8 i güncelleme sayesinde yükleyip oynayacağım sp almış olsam güncelle gelecekte open gl desteği bekleyectik vay yavrum vay...
  • ben ne nuxus kullanıyorum nede sp. sizin üslubunuzdan işi inatlaşma amacıyla yaptıgınızı dusunuyorum o yuzden konusmanın mantıgı yok. sp sadece pil için bile alınabilecek bir telefon. işlemciside ısınmadan daha az enerjı tuketıyor. benim oyunlarla derdim olmadı hıcbır zaman. ayrıca güncelleme olayıda benim için telefonda sorun oldugunda onemlidir. yag gıbı akan bır telefona guncelleme gereksınımını duymam. cunku guncelleme olayına bakıs acım sızden farklı. ayrıca işim gereği aliminyum cercevenınde ısıyı gayet iyi ilettiğinide biliyorum. sadece camdan daha hızlı soguyabıldıgı ıcın daha faydalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 20 Eylül 2013; 12:49:33 >
    Çerçeve nere Komple cam nere ... neyse konu sahibi inş doğru karar vermiştir.
  • Arkadaşlar telefon ısınıyor evet ama öyle rahatsız edecek bir şekilde değil.Sp yi kullanmadgım için bir yorum yapamacagım ama daha nexus 4 ün hiçbir oyunda takıldıgını görmedim kaldı kı telefonla en fazla yarım saat oyun oynarım bi kerekte sıkılırım.yani öyle saatlerce oyun oynayan biri değilim telelfonla.Bu kullanıcın kullanım şekline göre tercih meselesi.Ben telefonu alırken android güncelleme garantisi menulerdekı süper hız ve 2b ram ı oldugu için aldım .Suan tüm isteklerimi de fazlasıyla yerine getiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlluhanustoglu

nexus 4 degilde optimus g olabilir . bugun nexus 4 un kamerasini gordum . yok usta kamera rezalet . ama optimus g şamarlar s4 u . ha birde nexus un arka kapagi harika duruyor

İlla diyosun ki gönder fotoğrafları lafı ağzıma tık...

Neye güvenerek sallıyorsunuz böyle anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

nexus 4 degilde optimus g olabilir . bugun nexus 4 un kamerasini gordum . yok usta kamera rezalet . ama optimus g şamarlar s4 u . ha birde nexus un arka kapagi harika duruyor

+1 Milletin ağzı torba değilki .
  • Sürekli otomatik modda çekim yapıp, bulutlu güneşli vs ayar yapmadan çekerseniz her cihaz kötü çekebilir.

Zoom yapınca çözünürlük kötü yalan değil ama diğer faktörlere laf etmeyin.Emin olun burdaki bir çok kişiden fazla cihaz kullanmışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

quote:

+1 Milletin ağzı torba değilki .

Kardesim gordum inceledim kullandim . Ben optimus G nin kamerasini da begenmiyorum ama nexus dan daha iyi kamerasi . Konusurken biraz akilli konusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ben ne nuxus kullanıyorum nede sp. sizin üslubunuzdan işi inatlaşma amacıyla yaptıgınızı dusunuyorum o yuzden konusmanın mantıgı yok. sp sadece pil için bile alınabilecek bir telefon. işlemciside ısınmadan daha az enerjı tuketıyor. benim oyunlarla derdim olmadı hıcbır zaman. ayrıca güncelleme olayıda benim için telefonda sorun oldugunda onemlidir. yag gıbı akan bır telefona guncelleme gereksınımını duymam. cunku guncelleme olayına bakıs acım sızden farklı. ayrıca işim gereği aliminyum cercevenınde ısıyı gayet iyi ilettiğinide biliyorum. sadece camdan daha hızlı soguyabıldıgı ıcın daha faydalı.

Sp nin 1 gb ram i ve soluk nir ekrani var . Tasarim ve durusu guzel ama ben tavsiye etmem

• quote:

quote:

Birde resimleri atarsaniz sevinirim

• bu ikisi arasından düşünmeden nexus 4ü tercih et , sadece yazılım desteği bile yeter ama fiyatına göre iyi bir telefon , şu s3 minidir s4 minidir one minidir çok gıcık olduyorum bunlara nedense
  • quote:

quote:

quote:

Birde resimleri atarsaniz sevinirim

Şuan ofisteyim eve geçince atayım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.