Şimdi Ara

Acill.NEXUS 4 mü Galaxy s4 mini mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bu 2sinden birini alacagım.ama karar veremedim sizce hangisi daha iyi.Gerekçeleriyle yazarsanız sevinirm.Şimdiden teşekkürler.

• bende xperia sp den geldim buralara :D bende kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. + 1 soru olarak s4 mini ye android 5 gelir mi?
  • nexus 4 degilde optimus g olabilir . bugun nexus 4 un kamerasini gordum . yok usta kamera rezalet . ama optimus g şamarlar s4 u . ha birde nexus un arka kapagi harika duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlluhanustoglu

nexus 4 degilde optimus g olabilir . bugun nexus 4 un kamerasini gordum . yok usta kamera rezalet . ama optimus g şamarlar s4 u . ha birde nexus un arka kapagi harika duruyor

O kadar da kötü değil.Rezalet denemez yani.
  • incelersen sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: kutlluhanustoglu

nexus 4 degilde optimus g olabilir . bugun nexus 4 un kamerasini gordum . yok usta kamera rezalet . ama optimus g şamarlar s4 u . ha birde nexus un arka kapagi harika duruyor

Kamerası önemli değil hocam fotograf ve video için kameram var.optimus g de çok pahalı benim bütçe 1000-1200 tl arası max.
  • Nexus 4.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kamera onemli degilse nexus 4 u kacirma . hiz tasarim muhtesem . kamera da cok sorun degil belkide ben abartiyorum .googledaki her turlu yenilik ilk nexus 4 e gelir tavsiye ederim

• Android tellerde bence nexus 4 den hızlı, fazla donmayan reset atmayan tel bulamazsın ayrıca s4 mini tokat manyağı yaparki s4 minideki adreno 305 varken dusunulmemesi lazım bence. Kamerasıda kotu değil bence yeterli ışık olduğu vakit çık iyi çekimleri var

• bu paraya adreno 320 gıbı super gpu su olan ve sarj aletı derdıne son veren 2370 pılı ıle sp varken,neden radyosuzx kartsız nexus ıle,samsungun galaxy s2 den elınde kalan ramlerı kıtledıgı s4 mımnıyı tercıh edersınızkı,ozellıklede tasarım ve malzeme kalıtesı ve hızı nedenıyle sp onerırım ayrıca asagı okursanız nexus kullanıcı bıle telefona sacma sapan dıyor...
     Acill.NEXUS 4 mü Galaxy s4 mini mi ? Acill.NEXUS 4 mü Galaxy s4 mini mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

bu paraya adreno 320 gıbı super gpu su olan ve sarj aletı derdıne son veren 2370 pılı ıle sp varken,neden radyosuzx kartsız nexus ıle,samsungun galaxy s2 den elınde kalan ramlerı kıtledıgı s4 mımnıyı tercıh edersınızkı,ozellıklede tasarım ve malzeme kalıtesı ve hızı nedenıyle sp onerırım ayrıca asagı okursanız nexus kullanıcı bıle telefona sacma sapan dıyor...
     Acill.NEXUS 4 mü Galaxy s4 mini mi ? Acill.NEXUS 4 mü Galaxy s4 mini mi ?
    Tercihimi Nexus4 olarak kullandıö siparişi verdim az önce .önerileriniz için çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sten

Tercihimi Nexus4 olarak kullandıö siparişi verdim az önce .önerileriniz için çok teşekkürler

Hayırlı olsun sp den çok çok mantıklı bir tercih . Sp nin gpu su ile aynı işlemcisi daha iyi ram 2 katı kesinlikle +2 fazla guncelleme garantin varken 1100 e nexus 4 varken 1200 sp ye vermek biraz tuhaf olur

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

quote:

Hayırlı olsun sp den çok çok mantıklı bir tercih . Sp nin gpu su ile aynı işlemcisi daha iyi ram 2 katı kesinlikle +2 fazla guncelleme garantin varken 1100 e nexus 4 varken 1200 sp ye vermek biraz tuhaf olur

eywallah hocam .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

quote:

eywallah hocam .

Alıntıları Göster
    İyi Tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

İyi Tercih

Alıntıları Göster
    bende bu iki telefon arasında kaldım, nexus'un kamerası icin ortalama diyorlar.

Gece cekimi icin flası var diye biliyorum, ozellikle kamera ve uygulamalarda ki hız onemli benim icin hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Nexus 4

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Nexus 4

Nexus'ta yeni gelecek Android surumleriyle radyo olabilir mi ? Kamerası nasıl bu telefonun peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizou20

quote:

Nexus 4

Nexus'ta yeni gelecek Android surumleriyle radyo olabilir mi ? Kamerası nasıl bu telefonun peki ?

Ortalama üstü, olacağını sanmam ancak indirebilirsiniz google play store'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: zizou20

quote:

Nexus 4

Ortalama üstü, olacağını sanmam ancak indirebilirsiniz google play store'dan.

Alıntıları Göster
    tesekkurler...

• Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.