Şimdi Ara

redmi note 8 pro mu ? yoksa mi 9t mi alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu an zenfone 6 birinci nesil kullanıyorum.ve telefonun görüntüsü çok kaba gelmeye başladı.saçma sapan kasması da canıma yetti ...

xiaomi almaya karar verdim ancak bu iki model arasında kaldım.note 8 pro 128gb ile mi 9t 64gb arasındaki fiyat farkı çok az
    www.antutu.com
    Ranking - AnTuTu Benchmark - Know Your Android Better
    https://www.antutu.com/en/ranking/rank2.htm

bu adrese baktığımda note 8pro 290bin puanda 9t 260bin puanda.üstelik 9t daha pahallı değer mi sizce ?

ips ekranlar daha uzun ömürlü olduğu için note8 pro düşündüm

damla çentik beni çok rahatsız eder mi takıntı yapar mıyım bilmiyorum biraz siyahlı duvar kağıdı kullanırım olmadı...o açıdan bakınca mi 9t çok cazip geliyor ancak bu seferde antutu testinde note 8 pro nun altında kalması beni soğutuyor 9t den...

parmak izi okuyucu ekran da olmasa da olur belki kullanmam zaten ya yüz tanıma ya da desen kilidi kullanabilirim diye düşündüm.

sar değerlerine baktığımda note 8 pro daha iyi gibi

bi de note 8 pro nun işlemcisi snapdragon olmadığı için güncelleme konusunda sorun yaşar mıyım ? yani daha az ya da pek güncelleme almaz diye söylentiler var bunlar doğru mu ? diyelim ki doğru çok sorun olur mu ? güncelleme almaması ? zaten 3 yıl sonra mi 10 pro ya geçerim belki

kulaklık ses kalitesi nasıl müzik dinlerken tatmin eder mi ?

note 8 pro hoparlör streo değilmiş bunun eksikliği çok hissedilir mi ?

note 8 pro için hangi renk güzel sizce_? renkli alsam ergen gibi gözükür mü ? mavi biraz cartlak geldi şöyle mat mavi olsa düşünürdüm de bu parlement mavisi biraz çingene işi gibi geldi...yeşil ile siyah arasında kaldım

128gb yerine 64 seçsem çok sıkıntı olur mu sanırım bazı oyunlar harici hafıza kartına da kurulamıyor ? samsung evo gibi bir class 10 100mb/sn bir hafıza kartı alsam 4k video olayını sıkıntısız çözmüş olur muyum ?

son olarak telefonu nerden alayım hepsiburada en uygun ve güvenilir olarak duruyor..

çok teşekkür ederim cevaplar için şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 18 Şubat 2020; 22:27:36 >

• Bütçe olarak kısıtlı değilseniz mi 9t alabiliyorken redmi note 8 pro ya bakılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam teşekkür ederim
  • Hocam iki cihazida kullandım
    Mi9t centiksiz bir ekran istiyorsanız evet ilk seçenek
    Onun haricinde boyutlardaki ufak bir fark var çok aşırı değil
    Mi9t amoled olması gerek always on kullanabilirsiniz şarj için bir artidir bu özellik

Ramler eşit kamera mi note 8 proda daha iyi kalitesi ekstra makro kanerasi var ilgiliyseniz buna

Çentik rahatsız etmeyecek düzeyde. Ben iphone 7den geçtim ben hiç rahatsız etmedi üstüne daha performanslı.

MTK işlemcinin kötü olması yorumlarına çok takılmayın zira aldığınız fiyat IMEI kayıtlı. Cihaz olacaksa 1500 liraya kimse size bu özellikle bir cihaz vermez işlemciyi düşünmeyin zira ben en yüksek ayarda kasmadan ısınmadan yarım saat pubg attım banamisin demedi.
    Şarji efsane 2 günde bir şarj takıyorum 9-10 saat ekran suresi veriyor.
    Onun haricinde aradaki fark etkilerse mi note 8 pro en iyi seçenek o paraya.

Ama ikiside pişman etmez kesske dedirtmez size.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam

9t nin tasarımına hasta oldum sanırım onu alacağım. gpu performansı note 8 proya göre %25 daha düşük ancak amoled ekran, 8nm işlemci mimarisi, tasarımı beni baya cezbetti.tek sıkıntı hafıza kartı takılamıyor oluşu o yüzden 128 gb alacağım galiba
    fotoğraf konusunda çok takıntılı değilim ancak gece çekimlerinde kumlanma 9t de daha azmış
    video kaydında titreme önleyici yokmuş 500 tlye aldığım zenfone 6 da bile var bu özellik.mi9t de olmaması üzdü
    asus yazılım konusunda çok pratik ve kapsamlıydı inşallah eksikliğini hissetmem

bir de hangi kılıf daha iyi olur sizce ?

kenarları mıknatıslı 2parçalı cam kılıf:

silikon kılıf: https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-9-t-kilif-360-seffaf-tam-koruma-silikon-kilif_pdp_492765095

• quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

teşekkür ederim hocam

9t nin tasarımına hasta oldum sanırım onu alacağım. gpu performansı note 8 proya göre %25 daha düşük ancak amoled ekran, 8nm işlemci mimarisi, tasarımı beni baya cezbetti.tek sıkıntı hafıza kartı takılamıyor oluşu o yüzden 128 gb alacağım galiba
    fotoğraf konusunda çok takıntılı değilim ancak gece çekimlerinde kumlanma 9t de daha azmış
    video kaydında titreme önleyici yokmuş 500 tlye aldığım zenfone 6 da bile var bu özellik.mi9t de olmaması üzdü

kenarları mıknatıslı 2parçalı cam kılıf:https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-mi-9t-cift-tarafli-miknatisli-360-tam-koruma-kilif_pdp_527819795#product-detail

silikon kılıf: https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-9-t-kilif-360-seffaf-tam-koruma-silikon-kilif_pdp_492765095
    Direk spigen bakın bir kere alırsınız ömürlük olur spigen çeşitliliği var mi9t için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Hocam iki cihazida kullandım
    Mi9t centiksiz bir ekran istiyorsanız evet ilk seçenek
    Onun haricinde boyutlardaki ufak bir fark var çok aşırı değil
    Mi9t amoled olması gerek always on kullanabilirsiniz şarj için bir artidir bu özellik

Ramler eşit kamera mi note 8 proda daha iyi kalitesi ekstra makro kanerasi var ilgiliyseniz buna

Çentik rahatsız etmeyecek düzeyde. Ben iphone 7den geçtim ben hiç rahatsız etmedi üstüne daha performanslı.

MTK işlemcinin kötü olması yorumlarına çok takılmayın zira aldığınız fiyat IMEI kayıtlı. Cihaz olacaksa 1500 liraya kimse size bu özellikle bir cihaz vermez işlemciyi düşünmeyin zira ben en yüksek ayarda kasmadan ısınmadan yarım saat pubg attım banamisin demedi.
    Şarji efsane 2 günde bir şarj takıyorum 9-10 saat ekran suresi veriyor.
    Onun haricinde aradaki fark etkilerse mi note 8 pro en iyi seçenek o paraya.

Ama ikiside pişman etmez kesske dedirtmez size.
    Ön Kamera haricinde mi 9t nin arka kamera performansı daha iyi redmi note 8 pro dan. Batarya olarak da kağıt üzerinde redmi note 8 pro 4500 mah ile daha üstün gözükse de çöp işlemcisi yüzünden 4000 mah lik mi 9t nin batarya sürelerini veremiyor.

Kısacası kamera ve batarya anlamında mi 9t daha iyi bir telefon. Yanlış yönlendirmelerin önüne geçmek maksadıyla yazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkür ederim hocam

kenarları mıknatıslı 2parçalı cam kılıf:https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-mi-9t-cift-tarafli-miknatisli-360-tam-koruma-kilif_pdp_527819795#product-detail

Video kaydında titreşim önleme var hocam kim yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

Video kaydında titreşim önleme var hocam kim yok diyor.

Alıntıları Göster

teşekkürler bilgilendirme için

burda söylüyor hocam dakika 11:10

video konusunda ikisi de çok kötü (nr8 ve mi9t) diyor.hareketli videolar da çok titriyor titreme önleyici yok diyor. ama 4k 60fps video çekebiliyor mmi9t yanılmıyorsam onu söylememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 19 Şubat 2020; 15:40:24 >

• Sana tavsiyem ikisinide alma bekle derin 3 4 ay daha 8 gbli modeller gelecektir 8gbli bir telefon al ömürlük olur kasmama açısından ayrıca yeni yeni 27 watt hızlı sarja geçiyoe xioami mi9t de bu yok biraz daha beklemelisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

teşekkürler bilgilendirme için

burda söylüyor hocam dakika 11:10

video konusunda ikisi de çok kötü (nr8 ve mi9t) diyor.hareketli videolar da çok titriyor titreme önleyici yok diyor. ama 4k 60fps video çekebiliyor mmi9t yanılmıyorsam onu söylememiş

Alıntıları Göster
    Hocam 4k 60 fps video kaydı yok ama görüntü sabitleme özelliği var, videodaki kişi yanlış söylemiş ya da optik imaj sabitleme yok demek istemiş olabilir. Elektronik imaj sabitleme her iki telefonun da video kayıt özelliğinde bulunuyor.

• @-Columbia- hocam teşekkürler...mi9t ilk çıktığında 3800 gibi bir rakammış.aylar sonra fiyatı 3000 seviyesine anca geldi..o açıdan bakınca..8gb lı modeller de 4000 den girse 3500 civarına inmesi 5 ayı bulsa yaz sonu sonbahara anca denk gelir diye düşünüyorum.bilmiyorum.söylediğiniz 27 wat şarj baya cazip geliyor kulağa aslında... ancak mi9t de 1.40 saat de %100 oluyor gayet verimli duruyor gibi geldi bana

aslında ben şubat ayında yeni duyurulan mi 10 (note değil) serisini ve onun koyu mavi rengini çok beğendim.sd 865 işlemci 5g ekrana gömülü çentik olmayan kamerası falan ..acayip güzel onu da 3 yıl sonra fiyatı uygun olunca alabilirm belki diye ümit ediyorum

@PearBear teşekkürler hocam bilgi için peki 1080p 60 fps oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 19 Şubat 2020; 16:38:2 >

• neroavalon kullanıcısına yanıt
    Hocam illa kayıtlı tr garantili mi almanız gerekiyor? Kayıtsız yurtdışı mi9t 1900 civarı şuan 6 128 modeli benim mi 5s 4 128 telefonumu 2016 aralıkta kayıtsız yurtdışı olarak aldım her hangi bir sıkıntı yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 19 Şubat 2020; 17:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Columbia-

Hocam illa kayıtlı tr garantili mi almanız gerekiyor? Kayıtsız yurtdışı mi9t 1900 civarı şuan 6 128 modeli benim mi 5s 4 128 telefonumu 2016 aralıkta kayıtsız yurtdışı olarak aldım her hangi bir sıkıntı yaşamadım
    açıkçası android yazılımına kodlarına aşina değilim hiç bilmiyorum.o yüzden kayıtlı alıp kullanayım diye düşündüm ama baya da fark varmış arada.nerden alabilirim yurtdışı ve nasıl kayıt edebilirim bilmiyorum hiç
  • Zenfone 6 kullanıyorsunuz, antutu puanı daha düşük diye mi 9t den soğuyorsunuz.
    Sentetik test puanlar sayılar bu kadar at yarısına sokmayacaksiniz telefonu.
    Mi 9t tam ekran, amoled, snapdragon işlemci, ekrandan parmak izi okuma daha iyi bir cihaz kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

Ön Kamera haricinde mi 9t nin arka kamera performansı daha iyi redmi note 8 pro dan. Batarya olarak da kağıt üzerinde redmi note 8 pro 4500 mah ile daha üstün gözükse de çöp işlemcisi yüzünden 4000 mah lik mi 9t nin batarya sürelerini veremiyor.

Kısacası kamera ve batarya anlamında mi 9t daha iyi bir telefon. Yanlış yönlendirmelerin önüne geçmek maksadıyla yazdım.

Alıntıları Göster
    Bak şu işe yahu. Kullanmasak yiyeceğiz he :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Zenfone 6 kullanıyorsunuz, antutu puanı daha düşük diye mi 9t den soğuyorsunuz.
    Sentetik test puanlar sayılar bu kadar at yarısına sokmayacaksiniz telefonu.
    Mi 9t tam ekran, amoled, snapdragon işlemci, ekrandan parmak izi okuma daha iyi bir cihaz kesinlikle.
    evet hem de birinci nesil zenfone 6

baktım hocam detaylarına biraz daha da ... antutu daki puan farkı nr8 pro nun gpu sunun %25 daha başarılı olmasındanmış.onun haricindeki değerle zaten birbirine baya yakın..dediğiniz gibi tam ekran amoled sd işlemci parmak izi derken kararı mi9t den yana verdim

• quote:

evet hem de birinci nesil zenfone 6

baktım hocam detaylarına biraz daha da ... antutu daki puan farkı nr8 pro nun gpu sunun %25 daha başarılı olmasındanmış.onun haricindeki değerle zaten birbirine baya yakın..dediğiniz gibi tam ekran amoled sd işlemci parmak izi derken kararı mi9t den yana verdim

Alıntıları Göster
    İsabetli karar hocam hayırlı olsun şimdiden, sorunuzun cevabına gelecek olursam 1080p de 60 fps kayıt yapıyor.

• -Columbia- kullanıcısına yanıt
    Peki başka bir IMEI ile kayıt ederken 4.5 g li cihazın IMEI yoksa cihazın 4.5 g özeliği nasıl kullaniliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 20 Şubat 2020; 1:11:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.