11-16 bin arası Hangi Xiaomi ?
Pil Ömrü Süresi, İşlemci Hızı ve yeniliği , Güncelleme alması, günlük uygulamalar için hangi telefon ?
Corsa NVX 768-A Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Corsa aracımda NVX 768-A model sanırım Navix marka oluyor multimedia sistemi var.
Fakat 2 haftadır ekran açılmıyor, geri görüş kamerası çalışmıyor.
Bu ürünü yaptırabileceğim İstanbul Anadolu yakasında yer arıyorum.
araştırmalarım sonucu 1- atakan tuning ve 2- Car audio soul diye 2 yer buldum. Bu yerleri tanıyan ya da sorunu düzeltebilecek başka yer tavsiye edebilecek olan var mı ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
2. TV yerine projeksiyon Tavsiyeleriniz ???
Merhaba,
yan odaya 2. tv almak yerine zaten beyaz olan duvarımıza yansıtmak için projeksiyon almak istiyoruz.
Araştırmalarıma göre biraz fikir oluşan modeller aklımda oluştu ama kararsız kaldığım noktalar var.
Mesela :
Yayını LNB'den alarak uydu alıcı vasıtasıyla HDMI bağlantısı yaparak izlemek görüntü kalitesinde sorun oluşturur mu ?
Wifi özellikli bir projeksiyon alarak tamamen internet üzerinden izleme yapmak daha mı mantıklı ?
Gündüz de en azından gün ışığında izleme yapmak için ANSI lümen en az kaç olmalı sizce ?
Bunun gibi bir ürünü 2000 lira ve altına bulabilir miyim ? Beğendiğim bazı modeller :
https://www.hepsiburada.com/philips-neopix-prime-lcd-led-projeksiyon-p-HBV00000VE0MY
https://www.hepsiburada.com/cheerlux-c9-smart-wi-fi-fhd-projeksiyon-cihazi-p-HBV00000XA74N
Sizce ?
Amatör Denizci Belgesi Muafiyeti
Merhaba,
Anadolu Denizcilik Lisesi Güverte bölümü mezunuyum. (2005 yılı) - kendime 5-6 metrelik gezi teknesi almak istiyorum. Bu tekneyi kullanmak için sanırım Amatör Denizci Belgesi almak gerekiyormuş. Lise diplomam ile bu belgeye direk sahip olabilir muyum ? Yoksa bir kursa ya da eğitime mi katılmam gerekiyor ?
Cevaplarınız için teşekkürler
|
X551C Ne kadar eder ?
|
MSİ CX61 Upgrade Tavsiyesi
|
Lütfen Yardım Edin, Boot Sorunu
win 7 pc sorunu & win 8.1 kurulumu
|
Hem internet hem TV
|
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 142
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.791 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar