200 lira farkla hem win10 kurulu hem kablosuz mouse ayrıca 8 GB ram olan Lenovo'yu tercih edebilirsiniz.
Bende bu fıyatlarda bir bilgisayar bakıyorum tavsiye verebilecekler yazarsa memnun olurum kendim öğretmenim ofis programları internette sörf ve Araştırma ve çocuğumuzun eba derslerini yapması için bu iki model arasında ve ya başka varsa hangisini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler
Lenovo linkine tıklayınca gitmiyor hocam acaba model bilgisi alabilir miyim?
İlginiz için çok teşekkür ederm hocam birde bir şey sormak istiyorum. Hali hazırda kullandığım bilgisayar bozuldu. Yeni bir leptop arıyorum ama çok bütçem yok 3000-3500 civarı bütçem var. Yapacaklarım; İnternet üzerinden film ve borsa takibi Office programları Cs lol gibi oyunlar
Sizce bu pc yeter li olur mu yoksa başka bir şey mi tercih etmeliyim?
Theonorm
kullanıcısına yanıt
Hocam bende seninle aynı durumdayım bu işlerdende çok anlamıyorum seni yanıltmak istemem bende 2-3 gündür bakıyorum pazartesi salı alacak bir bilgisayar su an aklımdaki model limitimin biraz üstünde olmasına rağmen şu;
Bence alınır tek eksikliği ekran kartı gibi duruyor ama çok ciddi ekran kartı gerektiren oyunlar oynamayacaksan al geç bunu hatta bunda 4+4 toplamda 8 gb ram var seni beni rahat götürür ama bi kaç yıl sonra bi 8 gb ram alip 4+8 gb toplam 12 gb yaparsan tadından yenmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme