Şimdi Ara

3000 Liraya Laptop Arayanlara Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3200 liraya alınabilecek en iyi fiyat performans bilgisayarı Lenovo :

Lenovo Tıkla Gör

ve bugün indirimde olup içerisinde windows yüklü olmayan freedos satılan HP :

HP Tıkla Gör

200 lira farkla hem win10 kurulu hem kablosuz mouse ayrıca 8 GB ram olan Lenovo'yu tercih edebilirsiniz.

• Bende bu fıyatlarda bir bilgisayar bakıyorum tavsiye verebilecekler yazarsa memnun olurum kendim öğretmenim ofis programları internette sörf ve Araştırma ve çocuğumuzun eba derslerini yapması için bu iki model arasında ve ya başka varsa hangisini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler
  • Lenovo linkine tıklayınca gitmiyor hocam acaba model bilgisi alabilir miyim?
  • Theonorm kullanıcısına yanıt
    LENOVO 81UT00D8TX Ideapad S145/Ryzen3-3200U/8GB RAM/256GB SSD/Vega3 Graphics/15.6 HD/W10 Laptop Silver

Mediamarktta
  • gozel2121 G kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederm hocam birde bir şey sormak istiyorum. Hali hazırda kullandığım bilgisayar bozuldu. Yeni bir leptop arıyorum ama çok bütçem yok 3000-3500 civarı bütçem var. Yapacaklarım;
    İnternet üzerinden film ve borsa takibi
    Office programları
    Cs lol gibi oyunlar

Sizce bu pc yeter li olur mu yoksa başka bir şey mi tercih etmeliyim?
    Hocam bende seninle aynı durumdayım bu işlerdende çok anlamıyorum seni yanıltmak istemem bende 2-3 gündür bakıyorum pazartesi salı alacak bir bilgisayar su an aklımdaki model limitimin biraz üstünde olmasına rağmen şu;

Media Markt
    LENOVO 81UT0017TX/S145/15.6"/RYZEN5/8GB/512/VEGA8/Windows10 Laptop Gri
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_81ut0017tx-s145-15-6-ryzen5-8gb-512-vega8-windows10-laptop-gri-1203872.html

• gozel2121 G kullanıcısına yanıt

Hocam bu ürün nasıl sizce?

Bence alınır tek eksikliği ekran kartı gibi duruyor ama çok ciddi ekran kartı gerektiren oyunlar oynamayacaksan al geç bunu hatta bunda 4+4 toplamda 8 gb ram var seni beni rahat götürür ama bi kaç yıl sonra bi 8 gb ram alip 4+8 gb toplam 12 gb yaparsan tadından yenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.