Şimdi Ara

Acill önerii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Ben bu aralar telefon almayı düşünüyorum ve iphone xr , iphone Xs ve iphone 8 plus arasında kaldım , iphone 11 e çıkıcak bütçem olmadığı için bu 3 ünden hangisi daha iyidir hangisini almalıyım ama xs modelinin 128 gb ı yok sanırım 256 olanıda bütçemi aşıyo

• Güncell
  • XS al keyfine bak hocam 64 yeterli olur
  • Xs her özellikte diğer 2 modelden dahamı iyi
  • ultraslan52 U kullanıcısına yanıt
    iPhone 11 işlemci ve batarya konusunda daha iyi fakat kasa malzeme kalitesi ve ekranı lcd olduğu için Apple ın XR ile başlattığı uygun fiyatlı kategoriye giriyor iPhone 11
    XS fiziksel buhar tortusuyla kaplanmış paslanmaz çelik kasa amoled ekran ve daha ince çerçeveler ile çok güzel kullanım hissi sunar.
    Apple da S serisi her zaman uzun ömürlü olur 5S ve 6S ten bildiğimiz üzere.
    iPhone 8 i bu kıyaslamaya sokmak anlamsız olur.
    XS alın geçin.
  • sari renk xr 256 gb vatan'da 6364 tl

www.vatanbilgisayar.com
    Iphone Xr 256 GB Akıllı Telefon Sarı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Iphone Xr 256 GB kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-xr-256-gb-akilli-telefon-sari.html

8 plus'i cok bilmiyorum ama ekran genisligi olarak xr-xs'e gore geride kaliyor home tusu vs.'den oturu. xr ile xs'in gorece artilarina gore karar ver.

xr artilari:

6.1 inch ekran
    uzun batarya omru
    lcd ekran
    aluminyum kasa
    tek arka kamera

xs artilari:
    5.8 inch ekran
    gorece kisa batarya omru
    oled ekran
    celik kasa
    telefoto kamera (2. kamera)

• Sen bunlarla xs’i kiyaslamaya sokuyorsan en iyisi git 8 plus al.
    Nasilsa telefondan anlamiyorsun xs’e o kadar para verme bosuna git en ucuzunu al
  • ege.d E kullanıcısına yanıt
    Kardeş bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Arkadaş zaten biliyor olsa buraya konu açmaz demekki telefona aşırı önem vermiyor alıp uzun süre kullanıyor. Bu saçma yorumunu kendine sakla.
  • Ben iphone 7 kullanıyorum 4 senedir ve 7 den sona cıkan modelleri hiç araştırmadım bilgim yok o yuzden bu konuyu açtım , yani sonuç olarak iphone Xs al diyosunuz , peki iphone x nasıl
  • x'te a11 islemci var hocam
    xs, xr'da a12 islemci.
    xs, x'in sikintilarinin giderildigi guncel versiyon.
  • Alsında ben 2 gün önce cuma günü vatan computerdan iphone 8 plus 128 gb siparişi vermiştim ama hala hazırlanmadı telefon , acaba onu komple iptal edipte iphone xs siparişi verme şansım varmı , Madem xs iphone 8 plustan daha iyi o zaman iptalmi etsem acaba
  • tecrubeli, bilgisi daha cok olan arkadaslar yorum yapsa iyi olur nacizane fikrim soyle.

8plus'ta da a11 islemci var iphone x gibi.
    xs daha uzun guncelleme destegi (yazilim olarak), daha iyi islemci, daha iyi ekran olarak 8plus'tan onde.
    ama sizin neye onem verdiginiz onem arz ediyor nihayetinde.
  • Xs iki telefonla da kiyaslanmayacak derecede. Xs’le 11’i karsilastirabiliriz. O noktada da onceliklere gore karar verilir. Batarya, ekran kalitesi vs. Ama sorudaki uc telefon arasindan tartismasiz Xs
  • Sımdı şöyle bi durum var , yani aslında genel olarak özellik olarak güncelleme desteği kamera olarak yani aslında genel olarak hangisi daha iyi önemlisi o , bide bu xs in 128 i olmaması cok kötü cunku iphone 8 plusla arasında ciddi fiyat farkı var , xs te 128 gb yok sanırım
  • Cevaplarınız ıcın tesekkürler , Yani bu 3 telefon arasından xs diyosunuz , ama apple ın sitesinde xs gözükmüyo , bide acaba xs in 64 gb ı yeterli olurmu ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.